6 - 11 yaş arasındaki çocukların katılım sağlayabileceği yarışmada,  çocukların hem hayal güçlerini geliştirmeleri hem de eğlenceli bir deneyim sunmaları amaçlanıyor. Yarışmada dereceye giren çocuklara ise gram, çeyrek ve tam altın hediye edilecek.

Demas Gayrimenkul, çocukların hayal güçlerini desteklemek amacıyla “Geleceğin Emlak Danışmanı” yarışmasını başlattı. Yarışma hakkında Demas Gayrimenkul Emlak Danışmanı ve Yatırım Danışmanı Mehmet Şahın ve Demas Gayrimenkul Müdürü ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Tugay Akçıl yarışmayla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

BU YARIŞMAYI DÜZENLEME FİKRİ NASIL ORTAYA ÇIKTI ?

I M G 6913

Demas Gayrimenkul Emlak Danışmanı ve Yatırım Danışmanı Mehmet Şahın, “Fikrimiz, çocukların yaratıcılıklarını teşvik ederek onları emlak sektörüne yaklaştırmak üzerine kurulu. Demas Gayrimenkul ve Demas İnşaat sahibi Musa Coşkun fikrimizi destekledi ve hayata geçirmemiz için bizlere tüm imkanları sağladı. Kısacası; Çocuklarımızın odalarını kendi gözlerinden tanıtmasını istedik. Bu, hem hayal gücünü geliştiren hem de eğlenceli bir deneyim sunan bir fırsat. Emlak dünyası geniş ve renkli, ve biz de çocukların bu dünyaya adım atmalarını desteklemek istiyoruz.

YARIŞMA SONUNDA ÇOCUKLARI NELER BEKLİYOR ? 

Şahin “Dereceye giren çocuklarımızı ödüllerle taçlandıracağız. Birinci olan çocuğumuza tam altın, ikinciye çeyrek altın ve üçüncüye gram altın hediye edeceğiz. Bunun yanı sıra, 12 Kasım'da bir kafede düzenleyeceğimiz etkinlikte, çocuklarımızı ve ailelerini bir araya getirerek müzik ve eğlenceli aktivitelerle dolu keyifli bir gün geçireceğiz.”

Şahin ayrıca “Tüm velilerimize ve çocuklarımıza buradan çağrıda bulunmak istiyorum: Gelin, çocuklarınızın hayal gücünü birlikte keşfedelim ve geleceğin emlak danışmanlarını bugünden yetiştirmeye başlayalım. Bu sadece bir yarışma değil, aynı zamanda birlikte öğrenip eğlenebileceğimiz bir yolculuk.” Şeklinde konuştu.

Okullar ne zaman ara tatile girecek? Okullar ne zaman ara tatile girecek?

YARIŞMANIN KATILIM SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK ? 

Kapak Üstü-4

Demas Gayrimenkul Müdürü ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Tugay Akçıl ise yarışmanın süreciyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Akçıl “Katılım oldukça basit. 6 ila 11 yaş arasındaki çocuklardan kendi odalarını tanıttıkları kısa bir video çekmelerini istiyoruz. Videolar, 1 Ekim - 30 Ekim tarihleri arasında WhatsApp üzerinden toplanacak. Ardından aileleriyle birlikte ofisimize davet ederek, sözleşmelerini imzalamalarını sağlayacağız. Sürecin her aşamasında, çocukların eğlenmesini ve değerli bir deneyim kazanmasını hedefliyoruz”

BU YARIŞMA İLE NE AMAÇLIYORSUNUZ ?  

Akçıl ayrıca “En büyük amacımız çocuklarımızın ifade yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlamak. Aynı zamanda emlak sektörüne olan ilgilerini erken yaşta keşfetmelerine olanak tanıyoruz. Bu yarışma sayesinde çocuklarımız kendilerini ifade etmenin farklı yollarını bulacak, özgüven kazanacak ve gelecekteki potansiyel kariyer yollarını keşfetmeye başlayacak. Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak en önemli sorumluluğumuz. Bu yarışma ile çocuklarımızın yaratıcı yönlerini keşfetmelerine destek olmayı hedefliyoruz. Katılım için hepinizi bekliyoruz.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ FİRMA

Demas Gayrimenkul, Manisa Salihli'de faaliyet gösteren köklü bir firmadır. Gayrimenkul sektöründe yılların tecrübesine sahip olan Demas Gayrimenkul, emlak alım-satımı, kiralama, yatırım danışmanlığı ve gayrimenkul değerleme gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmıştır. Müşterilerine en doğru yatırım fırsatlarını sunmayı amaçlayan firma, geniş portföyü ve profesyonel ekibi ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda Demas İnşaat olarak da inşaat sektöründe hizmet vermekte ve bölgedeki inşaat projelerinde kalitesini ortaya koymaktadır. Demas Gayrimenkul ve Demas İnşaat, güvenilir ve çözüm odaklı hizmetleri ile Manisa Salihli'de gayrimenkul ve inşaat alanında öncü firmalardan biridir.

YARIŞMAYA NASIL BAŞVURULACAK

Yarışmaya katılım ve detaylı bilgi almak için, velilerin 05401278722 numarasına WhatsApp üzerinden mesaj göndermeleri gerektiği açıklandı.

K A P A K-133

I M G 6931

Muhabir: ONAY OZAN