YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

Ak Parti Salihli İlçe Başkanı Osman Aksoy’un sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından, gözler Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan ilçe kongresine çevrildi.                  

D S C 0114-1                             

GÖZLER TEMAYÜL YOKLAMASINDA

3 Kasım tarihinde yapılacak olan ilçe kongresi öncesi Ak Parti’de temayül heyecanı yaşandı. Ak Salihli AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen teşkilat temayülünü Genel Merkez İl Koordinatörü Dilek Yıldız Büyükdağ koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

D S C 0124

AK Parti İl Teşkilat Başkanı Zafer İkinci, Hüseyin Solmaz’ında katıldığı temayül toplantısında konuşan Genel Merkez İl Koordinatörü Dilek Yıldız Büyükdağ  “Manisa ve İlçelerinde Kongre hazırlıkları başladı. Bir bayrak değişimi olacak inşallah Salihli için en doğru kararı vereceğiz çok geniş bir istişare yapacağız. Bu sürecin ardından başkanımızı belirleyeceğiz. Tüm üyelerimizden 2028 yolunda çok güçlü bir destek bekliyoruz. Dünyanın gözü kulağı AK Partide. Teşkilatlarımızın çok güçlü olması gerekiyor. Güçlü ve coşkulu bir kongre süreci yasayacağız ”dedi.

D S C 0118

Temayül yoklaması öncesi ise 7 isim resmi başvuruda bulundu. Bu isimler ise şöyle;

Salihli bir kez daha il olmaya aday! Manisa’dan 4 ilçe var… Hangi ilçe 82 plaka olacak? İşte cevabı… Salihli bir kez daha il olmaya aday! Manisa’dan 4 ilçe var… Hangi ilçe 82 plaka olacak? İşte cevabı…

Başkan adayları: Hüseyin Varol, Tevfik Karayağız, Yunus Akkoç, Necattin Sevinç, Ali Tekin Özyolcu, Yasin Ağcı, Cihan Sarı.

Ak Parti̇-6

KULLANILAN OYLAR AÇILMADAN GÖTÜRÜLDÜ

Oy kullanma işleminin ardından zarfların açılmadan ve sayım işlemi yapılmadan Manisa’ya götürüldüğü öğrenildi. Temayül yoklamasında hangi isimlerin ön sıralarda yer aldığının açıklanmayaca öğrenildi.

D S C 0125-1

D S C 0123-1

D S C 0116-2

Muhabir: Onay Ozan