Üniversite eğitimini tamamlayan, eğitim hayatı boyunca çok sayıda staj, seminer ve kongrelere katılarak kendisini güncel ve aktif tutmaya çalışan Diyetisyen Gözde Ayhan, doğup büyüdüğü Salihli’de merkez açtı. Ayhan, Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezini Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:147/1 adresinde hizmete açtı. Genç Diyetisyen Ayhan, memleketi Salihli’de merkez açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ayhan, açtığı merkezde Salihli ve bölge halkının hayatına dokunmak istediğini vurguladı.

8-106

“Amacım sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak”

Diyetisyen Gözde Ayhan Beslenme ve Diyet Merkezi olarak sadece kilo verme değil, birçok alanda hizmet verdiklerini anlatan Ayhan “Amacımız danışanlarımıza sağlıklı ve dengeli bir beslenme alışkanlığı kazandırmaktır. Çünkü beslenme eğitimini güncel ve doğru bilgi ile alabilmek çok önemlidir. Bu da ancak işin profesyonelleri olan diyetisyenlerle çalışmakla mümkün oluyor. Bu yüzden sadece kilo verme odaklı değil, sağlık, dengeli ve düzenli beslenme olsun, her alanda bir diyetisyenden destek almak önemli. Bende açtığım bu merkezde danışanlarıma destek vereceğim” dedi.

7-141

“Sıkı ve fit bir vücuda sahip olabilirsiniz”

Diyetisyen Gözde Ayhan, merkezde diyet hizmetinin yanı sıra zayıflama cihazlarıyla da süreci desteklediğini dile getirdi. Bölgesel zayıflama cihazları Vacu Therm ve Body Roll ile de hizmet verdiğini sözlerine ekleyen Ayhan “3 veya 4 saatte yaktığınız kaloriyi bu cihazlarda yarım saat içerinde yakarak zayıflamış oluyorsunuz. Danışanlarımız ayrıca bu 2 cihazda yarımşar saat kalarak hem spor yapmış, hem de sağlıklı bir şekilde diyetisyen kontrolünde zayıflamış oluyor. Bu sayede aslında kısa sürede verim almış oluyorsunuz. Bu cihazlar, kısa sürede zayıflamak ve sıkı ve fit bir vücuda sahip isteyenler için bulunmaz bir nimettir” diye konuştu. Ayhan “Bizleri instagram  adresimiz dyt.gozdeayhan adresinden takip edebilir, bilgi ve rezervasyon için  0 552 169 3043 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.

6-170

Diyetisyen Gözde Ayhan kimdir?

2000 yılında Salihli’de dünyaya gelen Diyetisyen Gözde Ayhan, lise eğitimini Salihli’nin köklü okullarından Sekine Evren Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde tamamlayan Ayhan, 4 yıllık eğitimin ardından katıldığı eğitimler ve sertifikalarla kendini geliştirdi. Danışanlarına doğru ve güncel bilgileri aktarma ve yol gösterme adına memleketi Salihli’de “Diyetisyen Gözde Ayhan Beslenme Diyet Danışmanlığı” adını verdiği merkezi hizmete açtı.

@dyt.gozdeayhan

9-98

4 ülkede görüldü … Dünyayı alarma geçiren yeni virüs ! 4 ülkede görüldü … Dünyayı alarma geçiren yeni virüs !

5-196

4-248

3-291

Kaynak: Behzat Akcan