Elde ettiği başarılarla Salihli’nin en başarılı eğitim kurumlarından biri olarak ön plana çıkan Uğur Kurs, LGS’de elde ettiği rekorun ardından YKS’de de başarılı sonuçlara imza attı. YKS’de ilk 5 binde 13 derece ile büyük bir gurur yaşatan Salihli Uğur Kurs öğrencileri; İlk 5 binde 13 derece, ilk 10 binde 27 derece ve ilk 20 binde ise 39 derece elde etti.

85927394 6566 496E 965B 7Abf26Ac0035

Ege Üniversitesi uluslararası arenada başarılı konumunu sürdürüyor Ege Üniversitesi uluslararası arenada başarılı konumunu sürdürüyor

“Başarının haklı gururunu yaşıyoruz”

“Uğur Kurs, YKS’de Salihli rekoru kırdı” diyen Salihli Uğur Kurs Eğitim Koordinatörü Yasin Sarı, sınavda başarı elde eden tüm öğrencileri tebrik etti. Sarı konuşmasına şöyle devam etti “YKS’ye giren öğrencilerimizin kitlesel olarak başarı göstermesinin haklı gururu ile yolumuza devam ediyoruz. YKS’de başarı gösteren öğrencilerimize, aldıkları derecelerle yaşattıkları gurur için ayrıca teşekkür ediyorum. Salihli Uğur Kurs olarak bilimin ışığında, başarı merdivenlerini yılmadan adımlayan öğrencilerimizin destekçisi olmaya devam edecek, geleceği dizayn eden bireyler yetiştirme hedefimizi sürdüreceğiz. Sınav başarısında emeği geçen öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm velilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Muhabir: BEHZAT AKCAN