Ayçiçeği yağı ithalatında yol haritası belirlendi! Ayçiçeği yağı ithalatında yol haritası belirlendi!

Esnaflar için uygun ve kaliteli hizmet vermek adına oda başkanı Murat Makasçı ve Yelda Tüfekçi arasında imzalanan protokol ile  oda üyelerine yönelik tüm danışmanlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Tüfekçi, imzalanan protokolün, Kosgeb, Kalkınma Ajansları, Kırsal Kalkınma, Yatırım Teşvik işlemlerini de kapsadığı söyledi.
Anlaşma ile marka, kapasite raporu, sanayi sicil belgesi, yerli malı gibi belgelendirmelerinden de oda üyeleri indirimli faydalanacak.

WhatsApp Image 2023-12-12 at 17.20.21

Makasçı: " Bilgilendirmeler bizzat oda tarafından yapılacak."

Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Makasçı, esnaf ve sanatkarların özellikle ekonominin daraldığı bu dönemde desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek, çıkabilecek her türlü devlet desteği ve teşvikinin duyurulması ve faydalandırılması konusunda bilgilendirmelerin bizzat oda tarafından yapılacağının altını çizdi.

Tüfekçi: "İhtiyaç olan nitelikli danışmanlık hizmetine hazırım."

Akredite Kobi Danışmanı Yelda Tüfekçi ise Akredite KOBİ Danışmanı olarak KOBİ’lere danışmanlık hizmeti vermesi hususunda yeterliliğini Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Türkak tarafından aldığını ve  KOBİ’lere ihtiyacı olan nitelikli danışmanlık  hizmetini vermek için hazır olduğunu belirtti.

esnaf-ve-sanatkarlar-odası-yelda-tufekci.jpeg

Kaynak: özlem sucu