Hititler’den miras tuz mağarası şifa dağıtıyor: Hastalarda yüzde 50 iyileşme oranı Hititler’den miras tuz mağarası şifa dağıtıyor: Hastalarda yüzde 50 iyileşme oranı

Salihli Devlet Hastanesi, yeni atanan iki uzman doktorla sağlık hizmetlerini genişletti. Radyoloji alanında daha önce sadece bir uzman hizmet verirken, yeni atanan Radyoloji Uzmanı Dr. Anıl Hüvez ile birlikte bu bölümdeki hizmet kapasitesi arttı. Bu atama, hastanedeki radyoloji işlemlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesine imkan tanıyacak.

0303232D 0D68 48Eb 9E7F 8Bb099F65E88

Öte yandan, son yıllarda artan alerjik hastalıklar nedeniyle yoğun bir hasta trafiğiyle karşı karşıya kalan dermatoloji bölümü de, üçüncü uzman doktorun katılımıyla rahatladı. Yeni atanan Dermatoloji Uzmanı Dr. Özge Güldoğan, cilt hastalıklarıyla ilgili hizmet veren kadroya katılarak, hastaların daha kısa sürede tedavi almasını sağlayacak.

11Dfa962 51B4 4936 9Ba6 A8Cb68828839

Bu önemli atamalarla birlikte Salihli Devlet Hastanesi, Başhekimi Uz. Dr. Gürkan Dericioglu; “Salihli ve hastalarımız için idare olarak elimizden geleni yapıyoruz. Poliklinik odalarımızdaki sıkıntı yaklaşık 10 gün içinde yeni hizmet binamızı teslim alınca rahatlayacak. İki hekimimizin göreve başlaması ile çok rahatladık. Meslektaşlarımıza hoş geldiniz derken; başarılar dileyerek, uzun yıllar birlikte çalışmayı umuyorum" dedi.

Özge Güldoğan kimdir?

Uzm. Dr. Özge Güldoğan, Diyarbakır Çüngüş doğumlu olup Ankara Tıp Fakültesi mezunudur. Dermatoloji alanındaki uzmanlığını Selçuk Üniversitesi Meram Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Daha önce Afyon Karahisar, Tunceli, Mardin, Dalaman ve Merzifon Devlet Hastanelerinde görev yapmış olan Dr. Güldoğan, şu anda Salihli Devlet Hastanesi'nde görevine başlamıştır.

Anıl Hüvez kimdir?

Anıl Hüvez, 1990 doğumlu olup, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi mezunudur. Radyoloji uzmanlık eğitimini İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladıktan sonra İzmir Dr. Behçet Uz Hastanesi'nde görev yapmıştır. Şu anda Salihli Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Muhabir: Fatma Uysal