Kariyerinde birçok profesyonel ve amatör ligde şampiyonluklar yaşamış olan Bayraktar, tecrübesiyle genç futbolculara örnek olmayı sürdürecek. Kulüpteki varlığı, genç sporcuların gelişimi açısından önemli bir rol oynuyor.

Salihli’de 'Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası' konulu konferans Salihli’de 'Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası' konulu konferans

B O R Ç-3

Kulüp Başkanı Emrah Yalçın, Salihli Belediye Spor’un geçmiş yıllardan kalan borçlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Önceki 10 yıllık dönemden kalma yaklaşık 2.5 milyon TL tutarında SGK ve Vergi Dairesi’ne olan borçları tespit ettik. Yönetim Kurulu olarak önceliğimiz, bu borçları azaltmak ve mali yapıyı güçlendirmektir," dedi.

Ayrıca Yalçın, kulübün geleceğe dönük planlarına da değindi: "Şehrimizde yaşayan, genç, dinamik ve yetenekli sporcularımızı altyapımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz sezon U18 Ligi’nde şampiyon olan genç takımımızı, tecrübeli oyuncularımızla birleştirerek, hedefe oynayan ve dinamik bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu yönde altyapıya verdiğimiz önemi artıracağız ve kulübümüzü daha başarılı noktalara taşıyacağız." dedi.

Muhabir: Onay Ozan