Salihli Anadolu Lisesi öğrencileri bir taraftan Proje Yazma Ve Liderlik Eğitimleri alırken, bir taraftan okulunda maddi olanakları kısıtlı okul arkadaşları için tüm öğrenci ve öğretmenler seferber olarak hamburger ayran günü organize etti ve geliriyle okul arkadaşlarına destek olarak yıl boyunca devam edecek olan sosyal sorumluluk projelerinin ilkine hayat verdiler.

Salihli Anadolu (2)

Salihli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Alim Turgut : “Okulumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra canlılara saygı duyan, duyarlı, dürüst, çözüm odaklı ve yenilikçi bireyler olarak yetişmesi bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bugün maddi olanakları kısıtlı olan arkadaşları için bir kermes düzenleyerek seferber olan tüm öğrencilerimize, eğitim kadromuza, personelimize, Okul Aile Birliği üyelerimize gönüllü velilerimize çok teşekkür ediyorum. Yıl boyunca çeşitli alanlarda sosyal sorumluluk projelerine hep beraber hayat vermeye devam edeceğiz ''dedi.

Salihli Anadolu (7)

Salihli Anadolu (6)

Salihli Anadolu (5)

Salihli Anadolu (4)

Kimin kime vurduğu belli değil! Sopalar, masalar, sandalyeler hava da uçuştu! Kimin kime vurduğu belli değil! Sopalar, masalar, sandalyeler hava da uçuştu!

Salihli Anadolu (3)

Salihli Anadolu (1)

Muhabir: ONAY OZAN