Rezonans Kanunu, kişisel gelişim dünyasında son yıllarda hızla yükselen ve büyük ilgi gören bir kavram olarak öne çıkmaktadır. Peki, rezonans kanunu konusu nedir? Sizin için araştırdık!

İşte detaylar…

Rezonans Konusu Nedir 2

Rezonans Kanunu Konusu

Rezonans Kanunu kitabı Perre Franckh tarafından kaleme alınmış ve bu güçlü kanunun yaşamlarımızdaki etkilerini anlamamıza yardımcı olmak amacıyla yazılmış olan kitaptır. Kitap rezonans kanunu konusunu nasıl işlediğini ve bu kanunu bilinçli bir şekilde kullanarak hayatımızı nasıl daha olumlu bir şekilde şekillendirebileceğimizi açıklar. Rezonans Kanunu konusu bireyin düşünce yapısını ve inanç sistemini değiştirerek isteklerini ve hayallerini gerçekleştirmesini mümkün kılacak yöntemlere odaklanmaktadır.

Kitapta düşüncelerin ve inançların frekanslarını nasıl düzenlenebilceğini, olumlu bir zihin yapısı oluşturmanın önemini konu almaktadır. Düşüncelerin evren tarafından nasıl yanıtlandığını da detaylı bir şekilde ele almaktadır. Kitap, rezonans kanunu sayesinde bilinçaltımızdaki sınırlayıcı inançlardan kurtulmamıza ve kendimizi daha olumlu bir geleceğe hazırlamamıza yardımcı olacak pratik yöntemler ve meditasyon teknikleri sunmaktadır.

Rezonans Kanunu Kitap İçeriği

rezonans kanunu konusu kadar içeriği de merak edilmektedir. Rezonans Kanunu kitap içeriği bireyin kendi yaşamını yeniden programlayabilmesi için gerekli olan teorik ve pratik bilgileri bir arada sunmaktadır. Kitap rezonans kanununun nasıl işlediğini anlatmaktadır. Ayrıca bu kanunun hayatımızdaki etkilerini artırmak için kullanabileceğimiz çeşitli teknikleri de öğretmektedir.

Kitapta bilinçli farkındalık geliştirmek, olumlu düşünceleri güçlendirmek ve yaşam enerjimizi doğru frekanslara yönlendirmek için kullanılabilecek çeşitli egzersizler yer almaktadır.

Rezonans Kanunu kitabı aynı zamanda evrensel yasaların yaşamımız üzerindeki etkilerini anlamaya da yardımcı olur. Bu yasaların nasıl çalıştığını ve bu yasaları nasıl kendimiz kullanabileceğimizi detaylı bir şekilde açıklar. Bu sayede, rezonans kanunu hakkında daha derin bir anlayış geliştirebilir ve bu anlayışı yaşamlarımızda nasıl uygulayanacağını öğrenmek kitapla mümkündür.

Rezonans Konusu Nedir6

Gönüllü öğrenciler, 2 bin 700 yıllık antik kentte tarihe ışık oluyor Gönüllü öğrenciler, 2 bin 700 yıllık antik kentte tarihe ışık oluyor

Rezonans Kanunu Nedir?

Rezonans Kanunu konusundan sonra Rezonans Kanunu nedir sorusu da merak edilmektedir. Bu kanun, evrende her şeyin enerji ve titreşimlerden oluştuğunu ve bu titreşimlerin birbirleriyle etkileşime girerek hayatımızı şekillendirdiğini savunur. Temel olarak düşüncelerimizin ve duygularımızın yaydığı frekanslar çevremizdeki olayları ve insanları etkileyerek bize geri döneceğini iddia etmektedir.

Rezonans Kanunu Kitabı Kaç Seri?

Rezonans Kanunu kitabı, tek bir kitap olarak yayımlanmış olup şu an için ikinci bir kitabı bulunmamaktadır. Rezonans Kanunu konusu ise Kitap okuyucularına evrensel enerjileri nasıl daha bilinçli bir şekilde kullanabileceklerini ve bu sayede hayatlarında istedikleri değişiklikleri nasıl gerçekleştirebileceklerini öğretmektedir.

Rezonans Konusu Nedir 7

Perre Franckh Kimdir?

Perre Franckh, kişisel gelişim alanında tanınmış bir yazar, konuşmacı ve yaşam koçudur. Pierre Franckh, 1 Mayıs 1953 tarihinde Batı Almanya'nın Heilbronn şehrinde doğmuştur. Yazar, rezonans kanunu gibi evrensel yasaları açıklayan eserleri ile bilinmektedir.

Franckh, yaşam boyu süren araştırmaları ve deneyimleri sayesinde, bu alanda geniş bir bilgi birikimine sahiptir ve bunu kitapları aracılığıyla okuyucularıyla paylaşmaktadır. Yazarın, rezonans kanunu üzerine yazdığı bu kitap, kişisel gelişim alanında önemli bir yer edinmiştir ve pek çok insanın hayatında olumlu değişikliklere yol açmıştır.

Yazarın annesi ünlü aktris Ursula Franckh iken babası ise tanınmış Fransız yönetmen ve oyuncu olan Hans Heinz Rühmann'dır. Sanatla iç içe bir ailede büyüyen Franckh, sahneye ilk adımını henüz altı yaşındayken Theo Lingen ile birlikte atmıştır. On yaşına geldiğinde, Helmut Käutner'ın yönetmenliğini yaptığı ve birçok ünlü ismin rol aldığı Montevideo'daki Ev adlı komedi filminde oyunculuk yapmıştır.

Sinema dünyasındaki kariyeri hızla yükselmiş ve kısa sürede birçok filmde yer almıştır. On dört yaşındayken Der Kommissar adlı televizyon dizisinde rol alarak büyük bir çıkış yapmıştır. Film ve dizi kariyerinin yanı sıra, tiyatro sahnelerinden de kopmamış ve Münih'teki Rezidans Tiyatrosu ile Berlin'deki Rönesans Tiyatrosu'nda sahne almıştır.

Televizyon dünyasında üç yüz elliden fazla yapımda rol alarak adını duyurmuştur. Özellikle Derrick ve Diese Drombuschs gibi dizilerde komedi karakterlerini canlandırmıştır. Yıllar içinde program sunuculuğu yapmış ve ödüllü filmlerde yer almıştır. 2000 yılında ise Und das ist erst der Anfang adlı uzun metrajlı filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenmiştir.

Pierre Franckh yaşamının merkezine mutlu olma arzusunu koymuştur. Yıllarca mutluluğu aramış ancak bu duyguya tam anlamıyla ulaşamamıştır. Elde ettiği tüm mutluluklar onun için kısa süreli olmuştur.

Küçük yaşlardan itibaren birçok başarıya imza atmış dışarıdan bakan insanlar tarafından mutlu olarak tanımlanmıştır. Kendi ifadesiyle, kariyerinin zirvesindeydi; yanında güzel kadınlar vardı, istediği her şeye sahipti ve dünyadaki birçok kırmızı halıda yürümüştür. Ancak Franckh, tüm bunlara rağmen mutlu olamadığını söylemiştir. Başarı ve zenginlik peşinde koşarken mutluluğun yolunu kaçırdığını fark etmiştir. Mutluluk, onun için bir özlem olarak kaldığını konuşmalarında belirtmiştir.

Franckh, radikal bir karar alarak dış dünyadan tamamen çekilmiştir. Evinde televizyon ve radyoyu yasaklamış, yeterli miktarda yiyecek alarak inzivaya çekilmiştir. Dört ay boyunca yalnızca iki soru üzerinde durmuştur: Gerçek ve derin bir aşka nasıl sahip olabilirim? Ve Nasıl mutlu olabilirim?

Rezonans Konusu Nedir 3

Perre Frankch Ne Üzerine Düşünüyor?
 

İnzivanın ilk günlerinde zorluklar yaşamış olsa da vazgeçmemiştir. Zamanla sakinleşmiş ve sessizliğe alışmıştır. Günler geçtikçe daha da dinginleşmek için elektriği kullanmamaya akşamlarını mum ışığında geçirmeye başlamıştır. Gürültü tamamen yok olunca Franckh kendisiyle derin bir iletişim kurabilmiştir. Sorduğu sorulara bulduğu tüm cevapları not almaya başlamıştır.

İnziva sürecinin sonunda günlük yaşama döndüğünde mutluluğunun devam ettiğini fark etmiştir. Güven ve enerji dolu hissetmiştiğini belirtmiştir. Bir süre sonra insanlar ona 'Sende, bende olmayan bir şey var. Bunu ben de istiyorum.' demeye başlamıştır. Gün geçtikçe daha fazla insan bu soruyu sormak için Franckh'ı ziyaret etmiş ve Franckh da onlara memnuniyetle zaman ayırmıştır.

Franckh yıllar boyunca edindiği cevaplarını 6 Dakikada Koçluk: Gerçek Aşkı Bul, Doğru İstersen Olur, Rezonans Kanunu, Başarının Sırları, Yeter ki Gönülden İste gibi kitaplarında toplamıştır. Bu eserler Türkçeye çevrilmiş ve 2,5 milyonu aşan tirajlara ulaşmıştır. Eserleri, 21 farklı ülkede yayımlanmıştır.

Rezonans Kanunu Kitabı Kaç Sayfa?

Rezonans Kanunu konusundan sonra kitabın sayfa sayısı da merak edilmektedir. Rezonans Kanunu kitabı, 248 sayfa uzunluğundadır. Kitap sade dili ve akıcı anlatımı sayesinde kolayca okunabilir ve uygulamaya konulabilir niteliktedir. Kitap, rezonans kanununun derinliklerini anlamaya yardımcı olacak bilgiler içermektedir. Okuyucuların hayatlarına uygulayabilecekleri pratik tavsiyelerle de kitap desteklenmiştir.

Rezonans Kanunu Fiyatı

Rezonans Kanunu kitabının alındığı yere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kitabın fiyat aralığı internette 95 TL ile 200 TL arasında satılmaktadır.

Kaynak: Özlem Sucu