Salihli’de yaşanan cinayette 1 kişi hayatını kaybetti Salihli’de yaşanan cinayette 1 kişi hayatını kaybetti

Geçtiğimiz cumartesi günü akşam saatlerinde Mersin'in Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi'ndeki çöp dökme alanında plastik fıçı içerisinde çıplak vaziyette cesedi bulunan Selçuk Üniversitesi'nden emekli Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'in gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen oğlu O. Doludeniz tutuklandı.

Cesedi bidona koyup taksiyle taşımış! Öldürüldüğü düşünülen profesörün oğlu tutuklandı - 1. Resim

CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Şüphelinin polisteki ilk ifadesinde, babası ile aralarının bir süredir bozuk olduğunu, bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığını, döndüğünde ise babasını evde ölmüş vaziyette bulunca cesedini bir bidona koyup ticari taksi ile Bozyazı'daki çöp alanına bıraktığını söylediği öğrenildi.

Cesedi bidona koyup taksiyle taşımış! Öldürüldüğü düşünülen profesörün oğlu tutuklandı - 2. Resim

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Öte yandan ceset üzerinde yapılan ilk incelemede delici veya kesici alet izine rastlanmazken, ölüm nedeninin adli tıp incelemesinin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

Kan donduran olay! Profesör elleri ve ayakları bağlı halde ölü bu ... -  Dünya ve Türkiye Gündemini Anında Takip Edin | Haber Portalı - aslinda.com

CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Oğlu cezaevine giderken babasının cenazesi de akşam üzeri Bozyazı ilçesine getirildi. Burada Denizciler Mahallesi Beyler Mezarlığı'na götürülen emekli öğretim görevlisi için cenaze aracından naaşı indirilmeden namazı kılındı. Daha sonra araçtan alınan cenaze yakınları tarafından defin edildi.

Kaynak: İHA