Salihli’nin hem merkez mahallelerinde, hem de köyden mahalleye dönüşen bölgelerinde, toplu taşımacılık yapan kooperatiflere ait araçların dış cephelerinde yer alan özel reklam alanları için 24 Nolu Salihli Şehir içi Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Salihli Mahalleleri Toplu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi ile Sektör Medya arasında otobüs reklamcılığı protokolü imzalandı.

Toplu taşıma araçlarında reklam protokolü için ilk imza Sektör Medya Yazı İşleri Müdürü Ali Biçer ile Salihli Mahalleleri Toplu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Recep Metin arasında atıldı.

Bir sonraki protokol imzası ise Sektör Medya Yazı İşleri Müdürü Ali Biçer ile S.S. 24 Nolu Salihli Şehir içi Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ergül Gürsoy arasında oldu.  

NEDEN OTOBÜS REKLAMCILIĞI?

Otobüsler şehir içinde sürekli hareket halinde olduklarından geniş kitlelere ulaşma potansiyeline sahiptirler. Şehir içinde farklı rotalarda seyahat ederek tüm demografik gruplara hitap ederler. Renkli ve büyük formatlı otobüs reklamları dikkat çeker ve akılda kalıcılığı artırır. Şehir içinde sürekli hareket eden otobüsler, aynı bölgede yaşayan veya çalışan kişiler tarafından tekrar tekrar görülerek yüksek görünürlük sağlar. Bu sayede, yatırımın geri dönüşü olumlu olur ve marka güçlü bir imaja sahip olur. Sürekli hareket halinde olan otobüsler, markanın sürekli olarak görünür kalmasına katkıda bulunur.

SEKTÖR MEDYA ÖNCÜNÜZ OLACAK

Her gün binlerce kişinin kullandığı ve binlerce kişinin karşılaştığı toplu taşıma araçlarında Kaliteli, akılda kalıcı ve özgün çalışmalarda ortaya koyarak markanızı görünür kılabilmek için otobüs reklamcılığında öncünüz Sektör Medya olacak.

Cami minaresinde 104 yıldır nişane gibi duran patlamamış top mermisi, incelendikten sonra müzeye konulacak Cami minaresinde 104 yıldır nişane gibi duran patlamamış top mermisi, incelendikten sonra müzeye konulacak

Muhabir: ONAY OZAN