Salihli’nin 12 ay motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanımına elverişli olduğunu belirten veliler, çocuklarının da okula gidip gelmelerinde bu araçları kullandıklarını vurguladı. Bir ay öncesine kadar motosikletlerin okul bahçesinde ayrılan yere park edildiğini ancak, son zamanlarda okul bahçesine alınmadığına dikkat çeken veliler, çocukların motosikletlerini okul dışına park etmek zorunda kaldığını vurguladı. Bu duruma tepki gösteren veliler “Okul yönetiminin aldığı karar doğrultusunda öğrenciler motosikletlerini okul giriş kapısının sağına, soluna ve karşısına park etmektedirler. Haklı olarak burada ikamet eden vatandaşlar ikametlerine giriş çıkışlarda, araçlarını park etmekte sıkıntı yaşamaktalar. Bu durum hem velileri, hem çevredeki vatandaşları rahatsız etmektedir” şeklinde ifade ettiler.

Konuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne iletmelerine rağmen bir çözüm bulunmadığını belirten veliler “Bu konunun bir an önce çözüm bulmasını, öğrencilerin yaşamını ve eğitimini kolaylaştırıcı kararlar almasını istiyoruz” dediler.

Özel Salihli Koleji’nden öğrencilerine okul hayatını kolaylaştırma semineri Özel Salihli Koleji’nden öğrencilerine okul hayatını kolaylaştırma semineri

328b1b8b-92b0-41cd-a3e7-4f161a4f1a54

Kaynak: Behzat Akcan