Salihli Nurse Güzellik Merkezi, açıldığı günden buyana standart güzellik merkezi algısının dışına çıkarak uygulamaya koyduğu yeni kampanyalarla dikkat çekiyor.

Nurse (4)

MEDİKAL ESTETİK VE YENİLİKÇİ BAKIŞ

Aynı zamanda hemşire olan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Uzman Estetisyen Kadriye Kızılca Baytur, bilgi ve tecrübeyi medikal estetik ve yenilikçi bakış açısı ile birleştirerek sadece Salihli halkına değil tüm bölgeye hizmet veriyor.

Nurse (5)

Uzman Estetisyen Kadriye Kızılca Baytur, güzellik merkezi olarak 2. yıla özel olarak başlattığı kampanya hakkında da açıklamalarda bulundu.

Nurse (7)

Sonbahar kampanyası kapsamında  leke protokolü ücretini 3500 liradan 3 bin lira olarak sabitlediklerini kaydeden Baytur, paket alan danışanlarına da ‘Medikal Cilt Bakımı’ hediye edileceğini söyledi.

Nurse (6)

Doğal gençleşme protokolleri ile ciltteki etkisini birkaç ayda kaybeden geçici işlemler yerine, cildin altında çalışabilen ve 8-12  ay arasında etkisi sürdüren ve doğal gençleşmeyi sağlayan işlemi tercih ettiklerini belirten Baytur, bu ürünlerin Salihli’de patentinin sadece kendisinde olduğunu ifade etti.

Fernas Madencilik işçilerinin yürüyüşü devam ediyor Fernas Madencilik işçilerinin yürüyüşü devam ediyor

Nurse (3)

Baytur “Çil, güneş ya da hormonel bozukluklardan kaynaklanan lekelerin açılmasını sağlayarak danışanlarımızın yüzlerinin gülümsemesini sağlıyoruz. Ciltteki melanin pigmentinin bozulması nedeni ile ortaya çıkan lekeri akıllı peelingler ile baskılayarak artmasına engel olmakla beraber pigmentasyon eşitsizliğini dengeleyerek, ten renginin de açılması sağlanıyor.  Herhangi bir şekilde soyma işlemi, ağrı veya acı olmadan işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Dünya markası olan ve ödül almış ürünlerle çalışarak doğal gençleşme, akne ve leke protokolleri ile hizmet veriyoruz. Yaptığımız bu işlemler danışanlarımızın herhangi bir ağrı olmadan sosyal hayata sorunsuz şekilde devam etmelerini sağlıyor.  Leke protokolü için sonbahar kampanyası hakkında bilgi almak isteyen danışanlarımız 0533 223 02 40 nolu telefon ile bizlerle iletişime geçebilirler” dedi.

Nurse (1)

Nurse (2)

Muhabir: Fatma Uysal