İsrail'den bir saldırı daha! Bu kez telsizler patladı... Çok sayıda yaralı var İsrail'den bir saldırı daha! Bu kez telsizler patladı... Çok sayıda yaralı var

Diyarbakır Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, küçük kızın cansız bedeni 19 gün sonra bir çuval içerisinde derede bulunmuştu.

Narin'i çuvala koyduğunu itiraf etmişti! Nevzat Bahtiyar'ın evinden çıkanlar şoke etti - 2. Resim

11 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında Narin'in aracında DNA'sının bulunduğu amca Salim Güran tutuklanmıştı. Hemen ardından da amcanın, küçük kızın cansız bedenini kendisine gömmesi için verdiğin itiraf eden Nevzat Bahtiyar cezaevine gönderilmişti. Soruşturma sürerken Narin Güran'ın annesi Yüksel, ağabeyi Enes ve amcası Fuat Güran ile 2 kuzeni ve yengesinin de bulunduğu 9 kişi tutuklandı. Sonradan gözaltına alınan 3 kişinin ise sorgusu sürüyor.

Narin'i çuvala koyduğunu itiraf etmişti! Nevzat Bahtiyar'ın evinden çıkanlar şoke etti - 3. Resim

NEVZAT BAHTİYAR'IN EVİNDEN NELER ÇIKTI NELER

Narin'i kimin, neden öldürdüğü henüz tespit edilemezken yeni bir gelişme daha yaşandı. Sabah'ın haberine göre Narin’in cansız bedeninin içine konulduğu çuvalla aynı seri numarasına sahip çuvallar tutuklu sanıklardan Nevzat Bahtiyar’ın evinden çıktı. Böylece Bahtiyar'ın ifadesinde anlattığı gibi, Narin'i taşıdığı çuvalı evinden aldığı da kesinleşti.

Narin'i çuvala koyduğunu itiraf etmişti! Nevzat Bahtiyar'ın evinden çıkanlar şoke etti - 4. Resim

BULUNDUĞU ANLAR ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan bugün Narin'in cansız bedeninin bulunduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Talihsiz kızın üzerine konan taşların büyüklüğü ise kameralara yansıdı.

Narin'i çuvala koyduğunu itiraf etmişti! Nevzat Bahtiyar'ın evinden çıkanlar şoke etti - 5. Resim

AİLE DELİLLERİ KARARTTI

Narin’in akrabalarının ise arama çalışmaları boyunca sistematik bir şekilde delil karartma eylemleri gerçekleştirdiği belirlendi. Aile 50’den fazla sahte ihbar yaparak arama ekiplerinin dikkatini dağıttı.

Kaynak: SABAH GAZETESİ