Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, 19 sün sonra bir derede çuval içerisinde ölü bulunmuştu.

ATM’lerde bu şifrelere yasak geliyor ATM’lerde bu şifrelere yasak geliyor

CESEDİ DEREYE GÖTÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası Salim Güran, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı. Bu gelişmenin ardından cesedi amcadan alıp dereye götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar da tutuklanarak cezaevinde gönderilmişti.

ANNE DAHİL 12 TUTUKLU VAR

Soruşturma kapsamında yaklaşık 30 kişi gözaltına alınmış, Narin'in annesi ve ağabeyi dahil 12 kişi de tutuklanmıştı. Narin'in halen kim tarafından neden öldürüldüğü belirlenemezken yeni gelişmeler de yaşanıyor.

KAMERADA 8 GÜNLÜK KAYIT YOK EDİLMİŞ

NTV'nin haberine göre yeni detaylar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında Narin'in amcalarından birinin Tavşantepe mahallesindeki evinde arama yapıldı ve burada güvenlik kamerası bulundu. Uzmanlara göre kamera 15 günlük kayıt yapan bir sisteme sahip ancak içinde 7 günlük görüntü var. Bu nedenle ekipler silindiği düşünülen 8 günlük kayıtların peşine düştü.

TÜBİTAK GÖRÜNTÜLERİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR

TÜBİTAK'a gönderilen haddiskte 2 ile 9 Eylül tarihlerine ait kaydın olmadığı tespit edildi. Kayıp görüntüler arasında Narin'in cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül'e ait kayıtlar da bulunuyor. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla Narin'in cansız bedeninin bulunduğu gün ve öncesinde evde neler yaşandığına dair ipuçları elde edilebilecek.

Kaynak: NTV