ATV’nin 2008’den beri gündüz kuşağının en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert günümüzde halen milyonlar tarafından izlenmektedir. Stüdyoda yapılan program birçok cinayeti aydınlatmış birçok kayıp vakasını da çözmüştür. Türkiye’de eşine az rastlanır bir formatın başlangıcını yapan programlardan biri olan Müge Anlı’ya seyirci olmak isteyen de haliyle çoktur.

Programı televizyon başında izleyen takipçiler Müge Anlı seyirci olarak nasıl gidilir sorusunu araştırmaktadır. Biz de sizler bu soruyu yanıtladık. İşte detaylar...

Muge Anli Seyirci Olarak Nasil Gidilir2

Müge Anlı Seyirci Olarak Nasıl Gidilir?

Yayınlandığı günden bu yana Türk televizyonlarının en çok izlenen sabah kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı günümüzde de aynı ilgiyle izlenmektedir. Bu sebeple okuyucular Müge Anlı seyirci olarak nasıl gidilir diye sormaktadır. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık. Gelin seyirci Müge Anlı’ya başvuru nasıl yapılır inceleyelim...

Öncelikle Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yapılabilecek herhangi bir internet sitesi bulunmamaktadır. Yani başvuruları internet üzerinden form ile yapmak mümkün değildir. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına sadece telefon ile başvuru yapılabilmektedir.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmak isteyenlerin başvuru formu için 0212 354 43 25 numaralı hattı aramaları gerekmektedir. Telefon ile yapılan başvurularda Müge Anlı’nın ekibinden yetkililer size yardımcı olmaktadır.

Başvuru sırasında başvurmak isteyen kişilerden istenilen bilgiler aşağıdaki gibidir:

Oyuncu Nur Sürer düğün çıkışı evine otobüsle gitti! Oyuncu Nur Sürer düğün çıkışı evine otobüsle gitti!
  • Ad ve Soyadı
  • Telefon Numarası
  • Ev Adresi
  • Başvuruya Uygunluk Durumu

Müge Anlı Seyirci Ücreti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına seyirci olarak katılmak isteyenler seyirci ücretlerini araştırmaktadır. Müge Anlı ücretli seyirci nasıl olunur sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının seyirci ücreti tam olarak bilinmemektedir. Bazı programlarda ücretli seyirci olmasıyla beraber bazı programlarda böyle bir uygulama bulunmadığı bilinmektedir. Ancak Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı için seyircilerin ücretli olup olmadığı bilinmemekte, ücretli ise ödenilen tutar hakkında da ilk ağızdan bir açıklama bulunmamaktadır. Ancak bu konuda telefon ile arayıp görüştükten sonra detaylı bilgi alabilmek mümkündür.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Nerede Çekiliyor?

Müge Anlı seyirci olarak nasıl gidilir sorusu ile birlikte araştırılan bir diğer konu da programın nerede çekildiğidir. İzleyiciler Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosu nerede diye sormaktadır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı İstanbul’da çekilmektedir. Programın stüdyosu İstanbul’un Bahçelievler semtinde bulunmaktadır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı seyirci olarak nasıl gidilir sorusu ile birlikte programdan da bahsetmek gerekmektedir. Müge Anlı ile Tatlı Sert, ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anlı’nın tasarladığı bir televizyon projesidir. Her gün ATV’de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert reality ve kriminal türünde bir programdır.

Sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp kişiler aranmakta, aileler kavuşturulmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Programda Müge Anlı dışında avukat olan Rahmi Özkan ve adlı tıp uzmanı olan Şevki Sözen de yer almaktadır.

16 yıldız kesintisiz olarak devam eden program yayınlanmaya başladığı 18 Ağustos 2008 tarihinden bu yana 3212 kaybolmuş kişiyi bulmuş, 181 cinayet dosyası aydınlatmış ve 930 aileyi kavuşturmuştur.

Sıkça Sorulan Sorular

Müge Anlı seyirci olarak nasıl gidilir sorusu dışında merak edilen diğer konular ve bunların cevapları aşağıdaki gibidir:

Müge Anlı Stüdyosu Hangi Semtte?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının stüdyosu İstanbul, Bahçelievler’de bulunmaktadır.

Müge Anlı Seyirci Nasıl Olunur?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına seyirci olmak isteyenlerin 0212 354 43 25 ve 0212 354 43 26 olan başvuru numaralarını aramaları gerekmektedir. Programdan bir yetkili başvuru için yardımcı olmaktadır.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz