A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nun son maçında Belçika ile karşı karşıya geldi. Olimpiyatlara katılmayı geçtiğimiz gün garantileyen Filenin Sultanları, Belçika'yı da set vermeden mağlup etti ve grubunu lider tamamladı.

VARGAS'IN YILI
Milli Takım'a bu yaz merhaba diyen Melissa Vargas muhteşem bir sezonu geride bıraktı.

Sezonu Çin'de açan Vargas şampiyonluk yaşayarak Ocak ayında Fenerbahçe'ye döndü. Sarı-lacivertli takımla Sultanlar Ligi şampiyonluğunu elde eden Vargas, Türk milli takımı ile ilk kez VNL'de sahneye çıktı. Milletler Ligi'nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas MVP seçildi. Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı devirirken Vargas 41 sayı atarak inanılması güç bir başarı elde etti. Yıldız isim EuroVolley'de en iyi Çapraz ve MVP ödüllülerini elde etti.

Manisa FK evindeki ilk galibiyeti alabilmek için sahaya çıkacak Manisa FK evindeki ilk galibiyeti alabilmek için sahaya çıkacak

Melisa Vargas'ın Bulgaristan Karşısında Ayağı ile Savunma Yaptığı Efsane  Anlar

OLİMPİYAT HAYALİ GERÇEK OLDU
Melissa Vargas, Japonya'da düzenlenen olimpiyat elemelerinde yine takımımız adına öne çıkan isimlerden oldu. Olimpiyat elemelerinde 100 sayı barajını aşan Vargas olimpiyat biletini de kazandı.

545 SAYI BULDU
Vargasi, Milli Takım formasıyla 2023 yazını 545 sayı ile tamamladı.

Editör: Ayşenur Yılmaz