20 Eylül Cuma Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler... 20 Eylül Cuma Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler...

Salihli Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Kayda, “2024 Performans Programı Hayırlı Olsun” (9)

10 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Salihli merkeze ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına ait Plan notlarının değerlendirilmesi talebi meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilirken, ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde yolların düzenlenmesi, sıcak asfalt ve sathi kaplama yol yapımı ile parke taş, bordür alımı ve döşenmesi çalışmalarında kullanılmak üzere İller Bankası ve diğer bankalardan 30 milyon lira nakdi ve gayri nakdi kredi kullanılması için Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya yetki verilmesi talebi AK Parti, MHP ve İYİ Parti meclis üyelerinin kabul, CHP’li meclis üyelerinin ret oyu vermesi sonucunda oy çokluğu ile kabul edildi.

Başkan Kayda, “2024 Performans Programı Hayırlı Olsun” (5)

Salihli Belediyesi’nin 2024 yılı ve izleyen iki yıla ilişkin bütçe konusu, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, meclis 23 Ekim Pazartesi günü saat 18.00’da bütçeyi görüşmek için yeniden toplanacak. 

Kaynak: Behzat Akcan