Trakyalı çiftçi Bakan Yumaklı ile pazarlık yaptı Trakyalı çiftçi Bakan Yumaklı ile pazarlık yaptı

Ziyarette tesis etrafındaki kazılarla ilgili konuşan Akçay, “CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e çağrıda bulunuyorum. Manisa’mıza yakışmayan bu hukuksuzluğa son verilmeli.” dedi.

1 3 1600X1068 10 1024X684

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Sayın Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret ederek Başkan Yasemin Buket Aktan ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldi. Ziyarette MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu da yer aldı.

1 2 1600X1067 5 1024X683

“Manisa FK’ya sahip çıkılması gerekir”

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ’nin Fikri Bayrıl Tesisleri’nin etrafındaki ‘keyfi kazılar’ına dikkat çeken Erkan Akçay, “Gördüğümüz manzara üzücü. Manisa’nın kazanımlarına, değerlerine ve sembollerine sahip çıkmak gerekir. Sahip çıkmanın tam aksine bunları baltalamaya, sabote etmeye, engellemeye çalışmak Manisa’ya kötülük demektir. Manisa Futbol Kulübü’ne yönelik yapılan bu muamele Manisa’ya kötülük demektir. Büyük gayretler ve fedakarlıklar neticesinde 1. Lig’e gelmiş bir takımı Süper Lig’e taşımak gerekirken, bu takımı yok etmeye yönelik çeşitli faaliyetlerle kötülemeye ve engel olmaya çalışmak son derece kötü. Belediyenin yönetimini devralan kadroların bu ayıptan vazgeçmeleri gerekiyor. Manisa halkı da bunu asla tasvip etmeyecektir. Bütün kulüplerimiz Manisa’nın ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sahip çıkması gereken kulüpler. Hem Manisa Futbol Kulübü’ne hem de Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’na sahip çıkmak gerekirdi. Maalesef göreve gelir gelmez adeta düşmanlık yaparcasına, sanki yabancı bir ülkenin takımıymış gibi yok etmeye çalışmaları büyük hatadır” diye konuştu.

AKÇAY’DAN CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’E ÇAĞRI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de çağrıda bulunan Akçay, “Manisa Futbol Kulübü, bugüne kadar Milli takımlarımıza 30’a yakın futbolcu gönderdi. Bunlar Manisa için önemli kazanımlar. Manisa Futbol Kulübü’nün hukuki mücadelesinde yanındayız ve sahip çıkacağız. Bir an evvel bu yanlışlıklardan dönmeleri noktasında çağrıda bulunuyorum. Manisa’nın kulüplerine Manisa Futbol Kulübü’ne sahip çıkmalarını bekliyoruz. Bu durumu CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e de buradan şikayet ediyorum. Özgür Özel’e buradan çağrıda bulunuyorum. Manisa’mıza yakışmayan bu hukuksuzluğa son verilmeli. Manisa’nın bütün takımlarına, bütün değerlerine sahip çıksın.

ERKAN AKÇAY’A ‘BİZ MANİSAYIZ’ FORMASI

Başkan Yasemin Buket Aktan, daha sonra MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a üzerinde adının yazılı olduğu 45 numaralı ‘Biz Manisayız’ formamızı hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Muhabir: Fatma Uysal