Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde play-off'lara kalmak için Lille engelini geçmek için galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

Fenerbahceden Uefaya Kadro Bildirimi Listede 3 Yeni Isim Kpky

Sarı-lacivertliler, 2. turda İsviçre temsilcisi Lugano'yu 4-3 ve 2-1'lik skorlarla eleyerek adını üst tura yazdırdı. Fransız ekibi ise organizasyona bu turdan başlayacak. Jose Mourinho'nun öğrencileri, yarın akşam oynanacak mücadelede rövanş öncesi avantaj elde etmek istiyor. Eşleşmenin rövanşı 13 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak.

2062300

LİLLE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Lille Fenerbahçe maçı 6 Ağustos Salı günü saat 21.30’da Fransa’da oynanacak.

Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu maçı Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Lille Maçı Ne Zaman

LİLLE FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

Fenerbahçe kadrosu ve Lille'nin kadrosu merak konusu. Muhtemel 11 şu şekilde bekleniyor;

Lille: Chier, Meunier, Ribeiro, Diakite, Gudmundsson, Andre, Gomes, Zhegrova, Cabella, Haraldsson, David.

Fenerbahçe Maç-1

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Çağlar, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Szymanski, Maximin, Tadic, Dzeko.

Teknik Direktör Jose Mourinho'nun UEFA listesine dahil ettiği 23 isim şöyle:
"Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin."

B B1R53Oc.img

EN NESYRİ VE MAXİMİN OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında ilk kez sahada yer alabilir. 
 1718628.Jpg
Lugano maçlarında oynamayan Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda sarı-lacivertli formayla sahada ilk kez yer alacak. 

OLİMPİYAT NEDENİYLE SAHA AVANTAJI

Fenerbahçe, Lille ile Valenciennes’te karşılaşacak. Olimpiyatlar nedeniyle Lille’in kendi stadı Metropole kullanılamıyor.

Bu nedenle şehre 50 dakika uzaklıktaki 25 bin kişilik Hainaut Stadı kullanılacak. Temsilcimiz, Lugano ile de farklı bir şehirde oynamıştı.

66Acc1658D678Ec0C61E8822.Jpg

Salihli Taytanspor’da Yasin Akgün dönemi: Hedef şampiyonluk Salihli Taytanspor’da Yasin Akgün dönemi: Hedef şampiyonluk

FENERBAHÇE'NİN PLAY OFF RAKİBİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu’nda Lille’i elemesi halinde play-off turunda Slavia Prag - Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe Lille Maçı Hangi Kanalda

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu kura çekimi, İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yapılan kura çekiminin ardından Fenerbahçe’nin muhtemel rakibi de belli oldu. Sarı-lacivertli ekip, 3’üncü ön eleme turunda Fransız ekibi Lille’i elemesi durumunda play-off turunda Slavia Prag - Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle gruplara kalmak için mücadele edecek.

Sarı-lacivertli ekip ilk karşılaşmayı 20 ya da 21 Ağustos’ta İstanbul’da, rövanş karşılaşmasını ise 27 ya da 28 Ağustos’ta deplasmanda oynayacak.

YÖNETİMİNDE OYNANACAK

Lille ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakada Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs düdük çalacak.

Kapak 225355

Kovacs'ın yardımcılıklarını Mihai Marica ile George Florin Neacsu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Horatiu Feşnic olacak.

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) olarak Alman Christian Dingert görev alacak. Johann Pfeifer ise AVAR'da Dingert'e eşlik edecek.

Kaynak: ÖZLEM SUCU