Manisa Büyükşehir Belediyesi, 8. sınıf öğrencilerine; Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Sosyal Bilgiler derslerini, 12. sınıf ve mezun öğrencilere; Matematik, Türkçe, Edebiyat, Coğrafya, Felsefe, Biyoloji, Kimya, Fizik, Tarih ve İngilizce derslerinin tamamen ücretsiz bir şekilde verileceğini duyurdu.

Yükseköğretim mezunlarının beyin göçü oranı yüzde 2 oldu Yükseköğretim mezunlarının beyin göçü oranı yüzde 2 oldu

Ücretsiz Online Ders (1)-2

Başvurular Başladı!

Tamamen ücretsiz ve online yapılacak olan dersler için, Manisa Büyükşehir Belediyesi Online Eğitim Başvuru Formunu doldurarak, kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru şartlarını tamamlayan tüm Manisalı öğrencilerin kayıtları yapılarak, sisteme erişimleri sağlanacak.

Ücretsiz Online Ders (1)

Dersler Her Gün Olacak

Eğitimler hafta içi her gün 17:00’den sonra ve hafta sonları yapılacak. Ders programları platform üzerinden paylaşılacak. Görevlendirilen öğretmenlerFormun Üstü önceden belirlenmiş ve duyurulmuş saatlerde ekran başında olacaklar. Öğrencilere konuları anlatacak ve sorularını yanıtlayacaklar. Eğitimlerde bir ders süresi 40 dakika, ders araları ise 15 dakika olacak. Ayrıca dersler kaydedilecek, tekrar izlenebilecek.

Ücretsiz Online Ders (2)

Online Derslere Katılabilmek için Şartlar Neler?

8. ve 12. sınıf öğrencisi veya mezun durumda olan öğrenciler başvuru yapabilir. Ayrıca Manisa’da ikamet etme şartı da bulunuyor.

Başvuru sayfasına “https://egitim.manisa.bel.tr/Basvuru” buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz