Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu, Feyza Civelek, Emrah Altıntoprak, Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik, Özge Özacar, Şebnem Dönmez, Kaan Taşaner, Rahimcan Kapkap, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili ve Aliye Uzunatağan gibi başarılı isimler rol alıyor.

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir (4)

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bu akşam yeni sezonuyla izleyici karşısına geçecek olan dizi tüm heyecanıyla bekleniyor. Dizinin kadrosuna dahil olan isimler de şimdiden araştırma konusu oldu. Peki Kızılcık Şerbeti Cemal kimdir? İşte cevabı…

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir (1)

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir?

Show TV'nin sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti", üçüncü sezonu için geri sayıma başladı. İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan dizi, yeni sezonda da heyecanla bekleniyor. Bu sezonda diziye katılan sürpriz isim ise başarılı oyuncu Fırat Çelik oldu.

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir (2)

Fırat Çelik'in canlandıracağı Cemal karakteri, dizinin hikayesine yeni bir soluk getirecek. Çelik'in canlandıracağı Cemal, Kıvılcım'ın hayatına girecek ve hikayenin gidişatını tamamen değiştirecek. Bu gelişme, dizinin izleyicilerini oldukça heyecanlandırdı.

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir (3)

Başarılı oyuncu Fırat Çelik ise yayın evi sahibi olan iş adamı Cemal karakterine hayat veriyor. Kıvılcım’ın, Ömer ve Görkem’in geçmişini öğrendiği kara gecede Cemal ile tanışması hayatında önemli bir rol oynayacak.

Fırat Çelik Kaç Yaşında (1)

Geçtiğimiz sezon, Ömer ve Görkem arasındaki ilişkinin ortaya çıkması Ünal ailesinde büyük bir sarsıntıya neden olmuştu. Bu olayın ardından Kıvılcım ile Ömer arasındaki ilişki de zedelenecek gibi görünüyor. Cemal karakteri de Kıvılcım'ın hayatına girerek, bu ilişkinin seyrini değiştirecek. Görünen o ki, Kıvılcım ve Ömer'in aşkı sona ererken, Kıvılcım ile Cemal arasında yeni bir yakınlaşma başlayacak.

Fırat Çelik Kimdir (2)

Kızılcık Şerbeti Cemal kimdir öğrendik. Peki Cemal karakterine hayat verecek olan Fırat Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Fırat Çelik Kaç Yaşında (4)

Narin ve Sıla'nın acısı henüz dinmedi... Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahneye tepki yağdı! Narin ve Sıla'nın acısı henüz dinmedi... Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahneye tepki yağdı!

FIRAT ÇELİK KİMDİR?

Fırat Çelik, Almanya Federal Cumhuriyeti’nin Stuttgart bölgesinde yer alan Ostfildern şehrinde doğdu. İki yaşındayken Türkiye’ye dönmeye karar veren ailesiyle birlikte dokuz yaşına kadar Tunceli’de yaşadı. İki ablası, bir kız kardeşi vardır.

Fırat Çelik Kaç Yaşında (5)

Tunceli’de altı yıl yaşadıktan sonra ailesi ile beraber Paris’e yerleşmeye karar verdiler. Doksanlı yıllarda göç ettikleri Fransa’da eğitim gören Fırat Çelik, Paris’in banliyösü Champigny-sur-Marne’da Louise Michel Ortaokulundan sonra Langevin Wallon Lisesinde ekonomi ve idari bilimler okudu. 19 yaşında babasına yardım etmek için çalışma kararı veren Fırat Çelik, Paris’e taşındı ve burada pek çok işin yanında mankenlik de yapmaya başladı.

Fırat Çelik Kaç Yaşında (2)

Çevresinden tiyatro oyunculuğu yapması için destek gören Fırat Çelik girdiği bir oyuncu seçiminde Moliere’in Cimri oyunundan bir monolog canlandırdı. Raymond Acquaviva Fırat Çelik’i kendi okuluna girmeye ikna etti ve böylece Sudden Theatre’ın atölyelerine katıldı. Bir yıl kadar bu atölyelerde eğitim gördü.

Fırat Çelik Kaç Yaşında (3)

OYUNCULUK KARİYERİ

Fırat Çelik’in profesyonel tiyatro kariyeri 2006 yılında yönetmen Thierry Harcourt ile yollarının kesişmesiyle başladı. Harcourt’un sahneye koyduğu, Anthony Burgess’in romanından uyarlanan Otomatik Portakal oyununda Fred rolünü üstlenen Çelik; 2007’de Comédie de Paris tiyatrosu ekibine katılarak Jean-Georges Tharaud tarafından sahneye koyulan Effets Secondaires oyununda Kevin rolünü canlandırdı. Bu sırada pek çok kısa filmde oynayan Fırat Çelik, Johann Bertelli’nin yazıp yönettiği Lignes isimli kısa filmde de başrol oynadı.

Fırat Çelik Nereli (3)

Fırat Çelik ilk uzun metraj sinema filmini 2009 yılında yönetmen Philippe Lioret’nin Welcome filmiyle gerçekleştirdi. Vincent Lindon’un başrolünde oynadığı filmde küçük bir rol üstlendi.

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir (2)-1

Berlin’de dünya prömiyeri yapılan film aynı yıl İstanbul Film Festivali’nin de açılış filmi olarak seçildi. Bu vesileyle hayatında ilk defa İstanbul’a gelen Fırat Çelik gelişinin hemen ardından teklifleri değerlendirerek birkaç ay sonra Türk televizyonları için çekilen Kış Masalı dizisinde başrol oynadı.

Fırat Çelik Nereli (2)

Geniş kitleler tarafından tanınması ise Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli dizi sayesinde oldu. Sonrasında yine Ay Yapım imzalı 20 Dakika adlı polisiye dizide rol alan Fırat Çelik, 2014 yılında Böcek Yapım ve Warner Bros. Almanya ortak yapımı 8 Saniye adlı sinema filminde oynadı.

Fırat Çelik Nereli (1)

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti yeni sezon kadrosuna dahil olan Fırat Çelik dizide Cemal karakterine hayat veriyor.

Fırat Çelik Kimdir (6)

FIRAT ÇELİK ASLEN NERELİ?

Almanya doğumlu olan Fırat Çelik aslen Tuncelili’dir.

Fırat Çelik Kimdir (5)

FIRAT ÇELİK KAÇ YAŞINDA?

25 Mart 1981 yılında dünyaya gelen Fırat Çelik 2024 yılı itibarıyla 43 yaşındadır.

Fırat Çelik Kimdir (4)

FIRAT ÇELİK BURCU NEDİR?

25 Mart doğumlu olan yakışıklı oyuncu Fırat Çelik Koç burcudur.

Fırat Çelik Kimdir (3)

FIRAT ÇELİK BOYU VE KİLOSU KAÇTIR?

Fırat Çelik, 1.82 boyunda ve 88 kg ağırlığındadır.

Fırat Çelik Kimdir (1)

FIRAT ÇELİK'İN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

  • 2024 - Kızılcık Şerbeti (Dizi)
  • 2024 - Gelin Takımı (Sinema)
  • 2023 - Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (Dizi)
  • 2021 – Saklı (Dizi)
  • 2015 – Poyraz Karayel (Dizi)
  • 2014 - Firuze (Dizi)
  • 2014 - 8 Saniye (Sinema)
  • 2013 - 20 Dakika (Dizi)
  • 2011 - Ay Büyürken uyuyamam (Sinema)
  • 2010 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (Dizi)
  • 2009 - Kış Masalı (Dizi)
  • 2009 - Welcome (Sinema)
  • 2008 - Lignes (Kısa film)
  • 2008 - Famille d'acceuil (Dizi)
  • 2007 - Cosa Nostra (Kısa film)

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir (3)-1

FIRTA ÇELİK INSTAGRAM HESABI NEDİR?

606 bin takipçisi olan Fırat Çelik’in Instagram hesabı @fıratcelik’tir.

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir (1)-1

Bu yazımızda “Kızılcık Şerbeti Cemal kimdir, Fırat Çelik kimdir?” sorularını cevapladık.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz