Netflix’in beğenilen dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti", Bertan Başaran'ın yönetmenliğinde ve Ece Yörenç'in kaleme aldığı senaryoyla, ilişkiler ve aşk hayatı etrafında şekillenen dramatik bir hikaye sunuyor. 2. sezonda ise, karakterler arasındaki yeni dinamikler ve romantik ilişkiler odak noktasında olacak.

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan Kimdir (2)

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan Kimdir?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum, Hakan Kurtaş, Meriç Aral, Zeynep Tuğçe Bayat ve Bade İşcil gibi ünlü isimlerin olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisi Konusu2

Dizinin sevenleri 2. sezonu dört gözle beklerken diziye yeni bir karakterin dahil olacağı duyuruldu. Bu da 2. sezon için beklentiyi daha da yükseltti. Merak uyandıran karakter kimdir gelin bakalım.

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan kimdir sorusu 2. sezonu merakla bekleyenler için en çok aratılanlar arasına girdi.

Batuhan Bayar Kimdir (6)

Dizinin 2. sezon kadrosuna dahil olan Batuhan Bayar “Tuan” adlı bir yaşam koçunu canlandıracak. Bayar, karakteri aracılığıyla dizinin ana kahramanlarından biriyle aşk yaşamaya başlayacak.

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan kimdir sorusuna cevap bulduktan sonra “Tuan” karakterine hayat verecek olan Batuhan Bayar’ın kim olduğuna bakalım. İşte Batuhan Bayar kimdir sorusunun cevabı…

İlginizi Çekebilir;

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin konusu ve oyuncuları

Batuhan Bayar Kimdir (5)

Batuhan Bayar Kimdir?

1 Ocak 1991 doğumlu olan Batuhan Bayar, müzikle çocuk yaşlardan itibaren ilgilenmeye başlamış, özellikle Neşet Ertaş’ın türkülerini seslendirerek çevresindekileri etkilemiştir.

Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği günleri anlattı Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği günleri anlattı

Batuhan Bayar Kimdir (3)

İstanbul doğumlu olan Bayar, ilkokul döneminde oyuncak gitarıyla Erkin Koray ve Barış Manço şarkılarını söylemiş ve müzik yeteneği ile dikkat çekmiştir. Zamanla müziğe olan ilgisi artmış, lise ve üniversite dönemlerinde çeşitli etkinliklerde sahne alarak müzik kariyerine ilk adımlarını atmıştır. Gitar çalmayı kendi çabalarıyla öğrenmiş, bağlamada da iddialı olduğunu belirtmiştir.

Batuhan Bayar Kimdir (6)

Doğa ile iç içe olmayı seven Bayar, bahar aylarında sık sık kamp ve karavan tatilleri yapmaktadır. Doğada vakit geçirirken odun toplamak, ateş yakmak ve meditasyon yapmak, onun için bir huzur kaynağıdır. Oyunculuk kariyerinde de iddialı olan Batuhan Bayar, Altın Portakal ödülünü kazanmayı hayal etmektedir. Çalışkanlığıyla tanınan Bayar, çalışırken yorulmadığını, aksine bundan keyif aldığını ifade etmiştir.

Batuhan Bayar Kimdir (1)

2021 yılında TRT 1’de yayınlanan "Barbaroslar" adlı dizide Niko karakterini canlandırmıştır. Bu dizide Engin Altan Düzyatan, Caner Topçu, Ulaş Tuna Astepe ve Yetkin Dikinciler gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Daha önce reklam filmlerinde ve "Aile Hükümeti" adlı filmde de rol almıştır.

Batuhan Bayar Kaç Yaşında

Batuhan Bayar Kaç Yaşında?

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk alanında da başarılı adımlar atan genç ve başarılı oyuncu Batuhan Bayar, 1 Ocak 1991 doğumlu olup 2024 yılı itibarıyla 33 yaşındadır.

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan Kimdir (4)

Batuhan Bayar Nereli?

Müzik ve oyunculuk alanlarında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Batuhan Bayar, doğma büyüme İstanbulludur.

Batuhan Bayar Kimdir (4)

Batuhan Bayar Boyu ve Kilosu Kaçtır?

"Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisinde canlandırdığı Niko karakteriyle büyük beğeni toplayan ve şimdilerde Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezon kadrosuna dahil olan genç oyuncu 1.86 metre boyunda ve 85 kg ağırlığında olduğu biliniyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan Kimdir (3)

Batuhan Bayar Sevgili Var mı?

Batuhan Bayar, sosyal medyada oldukça etkili bir figür olarak Vimeo'da paylaştığı kısa videolarla geniş bir takipçi kitlesi oluşturmuştur. Müzik ve doğa tutkusunu sosyal medya hesaplarında sık sık paylaşarak takipçileriyle aktif bir şekilde etkileşimde bulunmaktadır. Ancak Bayar’ın özel hayatına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktır. Kendisi de aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında buna dair hiçbir fotoğraf veya videoya yer vermemiştir.

Batuhan Bayar Sevgilisi

Batuhan Bayar Hangi Dizilerde Oynadı?

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan kimdir ve Batuhan Bayar kimdir sorularına cevap bulduk. Peki Bayar’ın oyunculuk kariyerinde hangi yapımlar var? İşte cevabı…

Batuhan Bayar, "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisindeki performansı ile büyük bir ilgi gördü ve bu performansı, oyunculuk kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu. Mahzen Tv Youtube kanalında yayınlanan 13 Urgan dizisinde de yer aldı. Yeni projesi ise Kimler Geldi Kimler Geçti “Tuan” karakteri oldu. Bayar, Kimler Geldi Kimler Geçti dizinde “Tuan” adlı bir yaşam koçunu canlandıracak. Bayar, karakteri aracılığıyla dizinin ana kahramanlarından biriyle aşk yaşamaya başlayacağı bilinmektedir.

Batuhan Bayar Kimdir (2)

Batuhan Bayar’ın yer aldığı diziler aşağıdaki gibidir;

  • Barbaroslar – Niko (2021)
  • Altay (2023)
  • 13 Urgan (2024)
  • Kimler Geldi Kimler Geçti – Tuan (2024)

Batuhan Bayar’ın rol aldığı filmler ise aşağıdaki gibidir;

  • Aile Hükümeti (2020)

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan Kimdir (2)-1

Batuhan Bayar Instagram Hesabı Nedir?

Paylaşımlarıyla sevenlerin büyük beğenisini toplayan ve 30,4 bin takipçisi olan Batuhan Bayar’ın Instagram hesabı @batuhannbayar’dır.

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan Kimdir (1)-1

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan kimdir yazımıza dizinin konusu ve oyuncularıyla devam edelim…

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisi Konusu

Kimler Geldi Kimler Geçti

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi başarılı bir avukat olan Leyla Taylan'ın aşk acısından kurtulmak için attığı adımları konu ediniyor. Leyla'nın yanısıra, aynı avukatlık bürosunda çalıştığı arkadaşlarının ilişkileri de mercek altına alınıyor. İlişkilerdeki modern 'bench, ghost, ilişki, ilişme' gibi terimler konu ediniliyor ve kişilerin çektikleri ilişki sancıları aktarılıyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisi Konusu-1

Leyla Taylan'ın ilişkisi kötü bir ihanetle biter. Ünlü bir avukat olan Taylan, aşk acısından kurtulmak için kendisini yıllar sonra flört dünyasına atar.

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisi Konusu-2

Leyla, arkadaşı yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılık acısından kurtulur ve 'yılın boşanma davası” olarak anılan bir davanın avukatı olur.

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisi Konusu

Leyla, ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekilidir. Leyla’nın karşısında ise 15 yıl içerisinde üç kez evlenip boşanan bir ilişki katili olan Cem Murathan vardır. Leyla, müvekkilini bu adama karşı savunurken olaylar karışır.

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisi Konusu 1

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisi Oyuncuları

  • Serenay Sarıkaya - Leyla Taylan
  • Metin Akdülger - Ömer
  • Hakan Kurtaş – Cem Murathan
  • Boran Kuzum - Feyyaz /Şeyyaz
  • Ahmet Rıfat Şungar - Sarp
  • Meriç Aral - Funda
  • Esra Ruşan - Esra
  • Sümeyra Koç - Nil
  • Bade İşcil - Tuba
  • Gülcan Arslan - Defne
  • Kamil Güler - Can
  • Efe Tunçer         
  • Laçin Ceylan      
  • Zeynep Tuğçe Bayat      
  • Nil Sude Albayrak           
  • Ege Aydan          
  • Selçuk Borak

Kapak 135737

Kimler Geldi Kimler Geçti Tuan kimdir sorusunu cevapladık. 

Kaynak: Ayşenur Yılmaz