CHP lideri Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

Kongrelerimiz yapılıyor. Tartışmalar oluyor, gayet güzel. Biz demokrasiyi getiren partiyiz. Farklı görüşler ortaya atılabilir ama kongre bitince, seçimler bitince el ele, omuz omuza sahaya çıkmak zorundayız.

Kim kongrelerden sonra parti aleyhine konuşursa, partiyi televizyonlarda tartışır hale getirirse, kimse kusura bakmasın onu partiden ayıracağım. 

“BURSA’YI, MANİSA’YI, KOCAELİ’Yİ DAHİL EDECEĞİZ”

Kılıçdaroğlu'ndan gündemi sarsan ifadeler: 'Evet demek doğru değil! Kılıçdaroğlu'ndan gündemi sarsan ifadeler: 'Evet demek doğru değil!

Her şeyin ilkini ve güzelini yapmak bize nasip oldu. Bundan sonra da yeni ilkler ve güzellikler yine olacaktır. Biz İstanbul’un, İzmir’in, Mersin’in, Antalya’nın, Muğla’nın, Adana’nın, Eskişehir’in, Ankara’nın, Aydın’ın, Tekirdağ’ın, Hatay’ın Hatay’ın büyük başarılar sağladığını biliyoruz.

Kocaeli’ni de dahil edeceğiz. Balıkesir’i dahil edeceğiz. Manisa’yı dahil edeceğiz. Bursa’yı dahil edeceğiz. Tabii Denizli’yi de alacağız. Hiç kimsenin endişesi olmasın çalışarak, çalışarak ve yaptıklarımızı geniş kitlelere anlatarak bunları, bu başarıları elde edeceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi