Salihli ve Türkiye ekonomisine dev katkı”

Salihli’de 1974 yılında sıcak demir ustası İbrahim Kavas’ın kurduğu, bayrağı 1992 yılında oğlu Nazif Kavas’ın devir aldığı, 2016 yılında ise torun İbrahim Kavas’ın şirkete dahil olmasıyla ihracata başlayan Kavas Ticaret, hizmette 49.yıla ulaşmanın onuru ve gururunu yaşıyor.  Salihli’de hem istihdam yaratıp, hem de Türkiye ekonomisine büyük katkı sunan Kavas Ticaret, 49.yaşını düzenlediği program ile kutladı. Bizgara Manje’de canlı müzik eşliğindeki kutlama etkinliğine Kavas Ticaret Onursal Başkanı İbrahim Kavas, Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Kavas ile şirket çalışanları katıldı.

d-5

“1992 yılında kendi gaz dolum tesisini kurduk”

Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu! Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu!

Kutlama pastasının kesildiği etkinlikte konuşan Nazif Kavas, 1974 yılında kurulan Kavas Ticaret’in her geçen gün çığ büyüdüğünü söyledi. 1992 yılında Kavas Gaz Markasıyla kendi gaz dolum tesisini kurduğunu anlatan Kavas, tesiste Asetilen, Argon, Azot, Oksijen, Asetilen, Laboratuvar gazları, Helyum, Hidrojen, Karbondioksit, Medikal oksijen, Medikal Nitrik Oksit gibi ürünlerin üretiminin ve satışının yapıldığını vurguladı. Kavas Gaz’ın, gaz ürünleri alanında uzman ve köklü bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Kavas “Bünyemizde Kavas Yangın söndürme markasına da sahip olan şirketimiz, kamu ve özel sektöre yangın söndürme cihazları ve sistemleri kurmaktadır” dedi.

b-17

Kavas Gaz’ın 2021 yılından beri Türk Silahlı Kuvvetleri onaylı tedarikçisi olduklarını belirten Nazif Kavas, ayrıca T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin medikal gazlarının da tedarikçisi olduklarını ve 25 ülkeye ihracat yaptıklarını dile getirdi.

Kavas Ticaret’in 49.yaş etkinliği yemek ile son buldu.

e-3

f-3

c-9

a-27

Kaynak: Behzat Akcan