Fox Tv kanallarında ekrana gelen "Hudutsuz Sevda"nın oyuncu kadrosuna 9. bölümde iki yeni isim dahil oluyor. Simayen çok yakından tanıdığımız bu iki başarılı oyuncunun isimleri, daha önce nerede oynadıkları ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. İşte Hudutsuz Sevda yeni oyuncuları:

hudutsuz-sevda-9-bölüm

Hudutsuz Sevda Yeni Oyuncular

 Perşembe günlerinin vazgeçilmezlerinden olan Hudutsuz Sevda dizisi, iddialı hikayesi ve güçlü kadrosuyla adından sıkça söz ettiriyordu. Hudutsuz Sevda 9.bölüm itibarıyla kadrosuna Cemal Hünal ve Tülay Günal'ı katarak  seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. 

Dizinin kadrosuna 9.bölüm itibarıyla Cemal Hünal ve Tülay Günal katılıyor. Cemal Hünal, Hudutsuz Sevda’da Türkiye’nin en büyük armatörlerinden birinin veliahtı olan Kaya Marten karakterine, Tülay Günal ise Dursun Leto’nun eşi olan Nergiz Leto karakterine hayat verecek.

hudutsuz-sevda-yeni-oyuncular

Hudutsuz Sevda Kaya Marten Kimdir?

Hudutsuz Sevda’da Kaya Marten karakteri, Türkiye’nin en büyük armatörlerinden birinin veliahtı rolünde. Dizideki Nedime Leto karakterinin de yeğeni.

'Altın tozlu Türk Kahvesi' ile gündem olan Dilan Polat'tan cezaevi kahvesi paylaşımı! 'Altın tozlu Türk Kahvesi' ile gündem olan Dilan Polat'tan cezaevi kahvesi paylaşımı!

 Kaya Marten, çocukluğundan beri dövüş sporlarıyla ilgileniyor. Uzak doğu sporlarının çoğunu üst düzey biliyor, çok iyi at biniyor ve çok iyi silah kullanıyor.

kaya-marten

Kaya Marten karakteri; nüktedan (esprili), güçlü, ürkütücü bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Kaya Marten aynı zamanda Martenlerin sayısız gemileri ile uzun yıllardır deniz ticaretiyle meşgul. Bu nedenle de dünyanın her yerinde güçlü ilişkileri bulunuyor.

Kaya Marten karakterine Cemal Hünal hayat veriyor.

Cemal Hünal Kimdir?

2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelen 47 yaşındaki başarılı oyuncu, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'daki bir yaz okuluna gönderilmiştir. 

Cemal Hünal lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek Londra da yaşamaya başlamıştır. Londra'da bir süre yaşadıktan sonra oyunculuk eğitimi için Los Angles'a gitmiştir.

UCLA Extension'da, Santa Monica Koleji'nde ve Londra Film Okulu'nda tiyatro ve sinema eğitimi almıştır.

cemal-hunal-96484f

Cemal Hünal Kaç Yaşında

47 yaşında. 2 Ekim 1976 doğumlu. Terazi burcu erkeği.

Bir Zamanlar Osmanlı dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim almıştır. 

Cemal Hünal eski filmleri / dizileri

Cemal Hünal Filmler (başlıca)

Issız Adam Alper
Romantik Komedi Mert
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda Mert
Son Akşam Yemeği Komutan Wilson (konuk oyuncu)

Issız Adam filmi bir zamanlara damgasını vuran bir film olmuştu. Sıkça konuşulan filmin baş rolündeki Alper karakterini Cemal Hünal canlandırıyordu.

Filmin gündemde olduğu dönem Cemal Hünal "Issız Adam" lakabı ile anılıyordu.

ıssız adam

Cemal Hünal Diziler (başlıca)

Asi Kerim
Paramparça Alper
Adanalı Alex Mertcan
Bir Zamanlar Osmanlı Murat
Camdaki Kız Emir
Tatar Ramazan Rüstem Sinan
Maske Kimsin Sen? Ejderha
Diriliş Ertuğrul Tekfur Ares
Toz Koparan Celal
Osmanlı Tokadı Moğol

Hudutsuz Sevda Nergiz Leto Kimdir?

Dursun Leto’nun eşi olan Nergiz Kiran Leto karakteri ihtiraslı, güçlü, zeki ve karanlık bir kadın karakterdir.

Nergiz ona ve ailesine düşmanlık edenlere kim olurlarsa olsun merhamet göstermeyen, acımayan bir anne karakteridir.  Bir gün dul kalsa, ailesinin gayri meşru gücünü o yönetecektir.

Nergiz Leto karakterine Tülay Günal hayat veriyor.

nergiz-leto

Tülay Günal Kimdir?

9 Eylül 1970 tarihinde Kastamonu'da doğdu. Ankara Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi aldı.

Mezun olduktan sonra İstanbul'da bir süre şarkıcılık yaptı. 2007-2009 yılları arasında, Kanal D'de yayımlanan Asi adlı dizide oynadı.

Cemal Hünal da Asi dizisinde oynamıştı. Tülay Günal ve Cemal Hünal yıllar sonra yine aynı dizide oynayacaklar.

tülay-günal

Tülay Günal Eski Dizileri / Filmleri

Tülay Günal Dizileri (başlıca)

Asi Süheyla
Umutsuz Ev Kadınları Suzan
Tatlı Küçük Yalancılar Vildan
Kördüğüm Feyza Karasu
Kuzgun Neşe
Çatı Katı Aşk Perihan Yılmaz

hudutsuz sevda

Hudutsuz Sevda Hangi Gün

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan, 9. bölüm itibarıyla da Cemal Hünal ve Tülay Günal'ın eklendiği Hudutsuz Sevda, her Perşembe saat 20.00’de FOX’ta.

kaya marten ve nergiz leto

Kaynak: özlem sucu