Haftalık Burç Yorumları (22 Temmuz – 28 Temmuz)

Önemli bir haftaya giriyoruz. 21 Temmuz’da gerçekleşen 29 derece Oğlak Dolunayının etkileri sürüyor. Bu hafta, sonlandırmak ve kontrol etmek istediğimiz alanlar öne çıkarken, ekonomi, finans ve toplumsal konular da önem kazanacak.


haftalık burç yorumları

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor, bu da yazın en sıcak dönemine işaret ediyor. Tatil, eğlence, çocuklarla vakit geçirme ve aşk hayatı önem kazanacak.

Pazartesi günü Güneş’in Neptün’le olumlu açısı manevi değerleri ve yardımlaşmayı artıracak. Mars’ın Plüton’la uyumlu açısı, kişisel isteklerle toplum beklentilerini uyumlu hale getirecek. Aynı gün Merkür’ün Uranüs’le dik açısı yenilikçi adımlar ve fikir ayrılıklarına neden olabilir, hava koşullarında değişimlere dikkat edilmeli.



Salı günü Venüs-Jüpiter dik açısı harcamaların artmasına ve enflasyonun belirginleşmesine yol açabilir. Aynı zamanda Güneş-Plüton dik açısı finansal manipülasyon ve doğal afetlere işaret ediyor. 23 ve 24 Temmuz’da altına talep artabilir.

Cuma günü Güneş’in Mars’la olumlu açısı askeri ve sanayi alanlarında başarılar getirebilir. Merkür Başak burcuna geçiyor, bu da verimlilik, analiz ve para işlerinde dikkatli olmayı öne çıkaracak. 5 Ağustos’ta Merkür geri hareketine başlayacak.



22 Temmuz – 28 Temmuz haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta sosyal çevrenizle ilgili konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkileri, kariyeriniz, amaçlarınız, hedefleriniz ve ailevi konularda önemli kararlar almanızı sağladı.

Bu etkiler özellikle maddi konularda kendini gösterebilir. İşinizden ne kadar kazanç elde ettiğiniz ve bu alanda neler yapmanız gerektiği üzerine yoğunlaşacaksınız. Sosyal çevreniz oldukça hareketli olacak, arkadaşlarınızla önemli planlar yapabilirsiniz.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle aşk hayatınız canlanmaya başlayacak. Eğlenceli aktivitelere yöneleceksiniz. Aileyle çok vakit geçirdiyseniz ve duygusal bağlar kurduysanız, şimdi biraz nefes almak ve aşkı hissetmek isteyebilirsiniz.



Çocuklarınızla ilişkileriniz de önem kazanacak. Ancak, Güneş-Plüton karşıtlığı nedeniyle arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilir veya çocuğunuzun özel hayatında zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Beklenmedik durumlara hazırlıklı olun. Pazartesi günü yatırımlar konusunda acele kararlar almayın. Ani para harcamalarından kaçının.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle iş, hizmet ve sağlık konuları öne çıkacak. 5 Ağustos’a kadar verimli ve üretken olmak için daha çok çalışacaksınız. Çalışma koşullarınız hızlanabilir, görüşmeler artabilir. İş değişikliği veya görüşmeler için bu dönem olumlu görünüyor. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak için de uygun bir zaman.

Bu hafta aşk, keyifli aktiviteler ve sanatsal faaliyetler hayatınızda daha belirgin olacak. Enerjiniz yüksek ve girişimcilik gerektiren alanlarda dikkatli olursanız, parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz.


Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta kişisel gelişiminiz ve ailenizle ilgili önemli işlere odaklanacaksınız. İş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz konular da önem kazanacak. Pazar günü gerçekleşen Dolunay, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve ticari faaliyetler alanında önemli kararlar almanızı gerektirebilir.

Bu hafta, bu konularda tamamlanması gereken işleri ele alacaksınız. Aile düzeninizi yeniden oluşturma ve iş ortamlarınızda yapılması gerekenleri tamamlama öne çıkabilir.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle, bir ay boyunca ailevi konular ön planda olacak. Vaktinizi ve enerjinizi evinize, ailenize, yuvanıza veya yerleşimle ilgili konulara yönlendirebilirsiniz. Emlak, gayrimenkul alım-satım, kiralama işleri veya evde tadilat gibi konulara eğilebilirsiniz.



Salı gününe dikkat edin, aile içi çekişmeler veya evde hareketlilik nedeniyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Anne baba arasındaki çekişmeler veya çekirdek ailenizdeki sorunlar yüzeye çıkabilir. Parasal harcamalarda dikkatli olun ve ödemeler dengesinde gedikler açmamaya çalışın. Kafanızdaki fikirleri çevrenizdekilere ve ailenize kabul ettirmek zor olabilir.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle, aşk, keyif, mutluluk ve heyecan verici konulara daha fazla odaklanacaksınız. Sanatsal ve kreatif işlerinizde önemli konuşmalar yapabilir, çocuğunuzla ilgilenebilir ve size keyif veren etkinliklere katılabilirsiniz.

Bu hafta enerjiniz yerinde olacak. Evinizle ilgili halledilmesi gereken işlere yoğunlaşacaksınız, ancak Salı gününe dikkat ederek haftayı sorunsuz bir şekilde kapatabilirsiniz.


İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



İkizler ve yükselen İkizler, Pazar günü gerçekleşen Dolunay ile maddi konular ve ödemeler dengesi üzerine bazı kararlar alacaksınız. Haftaya bu kararlarınızı uygulayarak başlayacaksınız. Bu Dolunay, Haziran ayında yaşadığınız konularla ilgili bazı sonuçlarla yüzleşmenizi sağladı; bu yüzleşmeler bittiğinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Pazartesi günü Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle hareketleneceksiniz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız önemli hale gelecek. Akrabalarınızla zaman geçirebilir, yakın dostlarınızın duygusal ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz. Bu dönemde yakın çevrenizle yapacağınız planlar hayatınızı neşelendirebilir.

Ancak Salı günü dikkatli olmalısınız çünkü bu dönemde güç çekişmeleri yaşanabilir ve kararlarınızı kabul ettirmek zor olabilir. Tanımadığınız kişilerle olan etkileşimlerde veya sosyal medya kullanırken gerginliklerden kaçınmalısınız.



Güneş’in Neptün ile olumlu açısı, parasal konularda etrafınızdaki kişilerden destek bulabileceğinizi gösteriyor. Ancak Merkür’ün Uranüs ile dik açısı, beklenmedik olaylara açık olacağınızı işaret ediyor, bu yüzden Pazartesi ve Salı günleri dikkatli olmanızda fayda var.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle ev, aile ve yuva konularına daha fazla önem vereceksiniz. Emlakla ilgili bir konu gündeme gelebilir ve ev alım satımı, kiralama gibi konularda 5 Ağustos’a kadar destek alabilirsiniz. Ancak, 5 Ağustos’tan itibaren Merkür bu alanlarda gerileyeceği için bu tarihe kadar işlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Enerjinizin artmaya başladığı bu dönem, hareketli ve arkadaşlarla geçirilen keyifli zamanların habercisi olabilir.


Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta maddi konular ve ödemeler dengesi ön planda olacak. 21 Temmuz'daki Dolunay, ikili ilişkiler ve özel hayatınızdaki önemli kararları gündeme getirmişti. Bu hafta, partnerinizin veya eşinizin finansal meseleleri üzerinde yoğunlaşacaksınız.

Eşinizin veya partnerinizin hayatında önemli kararlar almış olabilir ve bu kararlar hem kişisel yaşamını hem de sağlığını etkileyebilir. Bu dönemde, alınan kararların finansal sonuçlarını değerlendireceksiniz. Ayrıca, ortaklı işlerde de parasal konuları çözmeniz gerekebilir.

Pazartesi günü Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle birlikte maddi konulara odaklanacaksınız. Bu bir aylık dönemde gelir artırma üzerine çalışmalar yapabilir, kendi değer ve ederinize odaklanabilirsiniz. Ancak Pazartesi ve Salı günleri ekonomik anlamda dikkatli olmalısınız; büyük kararlar almaktan ve parayla ilgili konularda ani tepkiler vermekten kaçının.



Özellikle sevdiğiniz kişiyle parasal çekişmeler yaşanabilir veya bir borç nedeniyle sorunlar ortaya çıkabilir. Ayrıca, arkadaş çevrenizle fikir alışverişlerinizde sabırsızlık gösterebilirsiniz, bu da çevrenizdeki insanları zorlayabilir. Tepkilerinizi kontrol ederek daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle iletişimsel işleriniz hızlanacak ve düşünceleriniz netleşecek. Girişimcilik, alım-satım, satış, tanıtım ve pazarlama gibi alanlarda kendinizi gösterebileceksiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler de artabilir. Ancak, 5 Ağustos’a kadar bu fırsatları değerlendirmeye çalışın çünkü Merkür bu tarihten itibaren bu alanlarda gerilemeye başlayacak.

Enerjiniz yorgun olabilir ama bir fikir geldiğinde hızlıca harekete geçme isteğiniz yüksek. Yine de sabırlı olmalı ve işlerinizi aceleyle bozmaktan kaçınmalısınız. Bu hafta özellikle parasal konulara dikkat etmeniz önem taşıyor.


Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta sevdiğiniz kişiler, ortak projeler ve diğer insanlardan önemli haberler alacaksınız. Dolunay’ın etkilerini hayatınızda net bir şekilde göreceksiniz. İş ve günlük yaşamınızda, ayrıca sağlığınızla ilgili aldığınız önemli kararların sonuçlarını bu dönemde göreceksiniz.

Yanınızda çalışanlarla ilgili konular, verimlilikleri ve parasal meseleler öne çıkacak. Eğer bir talebiniz veya birinin sizden bir talebi varsa, bu konular Ağustos sonuna kadar çözüme kavuşacak.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle kendinizi daha rahat ve güvenli hissedeceksiniz. Parlaklığınız ve coşkunuz artacak, planlarınızı daha kolay uygulayabileceksiniz. Sağlık konularında da olumlu etkiler görmeye başlayacaksınız. Parasal destekler görünür hale gelebilir.



Pazartesi günü Merkür’ün Uranüs ile yaptığı dik açı, toplumsal konulara tepkilerinizi hızlandırabilir. Annenizle olan konuşmalarınızda bazı sıkıntılar yaşanabilir, ancak yeniliklere açık olmanız gereken bir süreç olacak. Salı günü, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sevdiğiniz kişinin bazı davranışları sizi rahatsız edebilir; bu yüzden tartışmalardan kaçınmanız önemli.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle birlikte, para kazanma yöntemleri üzerine düşünmeye başlayacaksınız. Sağlık, bütünsel tıp veya muhasebe gibi konulara ilginiz artabilir ve bu alanlarda yatırım yapabilir veya mevcut işlerinizi geliştirme yollarını arayabilirsiniz.

5 Ağustos’a kadar maddi konularda daha hesaplı hareket edecek ve paranızı artırmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Enerjinizi, arkadaşlarınızla buluşmalarda ve göz önünde olacağınız ortamlarda değerlendirebilirsiniz.


Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Başak ve yükselen Başaklar, haftanıza çalışma koşulları, gündelik hayat ve sağlık konularıyla başlıyorsunuz. Özellikle dolaşım sistemi sorunlarına dikkat etmeniz önemli.

21 Temmuz’daki Dolunay’ın etkileri bu hafta da kendini gösterecek. Aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilgili verdiğiniz kararların sonuçlarını net bir şekilde göreceksiniz. Sanatsal ve yaratıcı projelerinizde de bir tamamlanma dönemi olabilir.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle birlikte, önemli işlerden bir süreliğine uzaklaşmak isteyeceğiniz bir aylık döngü başlıyor. Bu dönem yurt dışı ile ilgili işler, seyahatler veya tamamlanması gereken konularla ilgilenme fırsatını verebilir. Kendinizi dinlenmeye ve yenilenmeye adamanız faydalı olacaktır.



Kurumsal bir işte çalışıyorsanız, kendinizi gösterme şansınız yüksek olabilir. Ancak iş ortamlarında, özellikle yurt dışı ile ilgili konularda, Salı günü güç çekişmeleri veya başkalarının üzerinizdeki etkisiyle ilgili gerginlikler yaşanabilir. Sağlık sorunlarınız iş yaşamınızı etkileyebilir, ayrıca vize veya yurt dışı işlerinde gecikmeler yaşanabilir. Eğitim, seyahat ve ticari faaliyetlerde beklenmedik gelişmelere karşı hazırlıklı olmalısınız. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, söylediklerinize dikkat edin; yanlış anlaşılmalar veya küçük meselelerin büyümesi olası.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. 5 Ağustos’a kadar hayati konuşmalar, görüşmeler ve iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Hayatınızı yeniden düzenleme ve yeni bir döneme başlama etkileri devreye girebilir.

Enerjinizi aşırı zorlamaktan kaçının ve iş yerindeki güç çekişmelerinden uzak durmaya çalışın. Sıkıntılı durumlarla karşılaşırsanız, her şeyi halletme yükümlülüğünüz olmadığını unutmayın ve uygun tepkiler vermeye özen gösterin.


Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Terazi ve yükselen Teraziler, haftaya aşk, keyif ve mutluluk temalarıyla başlıyorsunuz. 21 Temmuz’daki Dolunay'ın etkileriyle ev hayatınızda, aile ortamlarınızda veya baba ile ilgili konularda verdiğiniz nihai kararların sonuçlarını gözlemleyeceksiniz. Bu kararlar ve onların finansal etkileri, ödemeler dengesine dikkat etmeniz gereken konular arasında.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve onlardan faydalı destekler alabilirsiniz. Geleceğinizi etkileyen önemli girişimler, iş birlikleri ve lansmanlar söz konusu olabilir. Bu dönemde gelirlerinize de odaklanabilirsiniz; güzel kazançlar elde etme potansiyeliniz yüksek. İşlerinizi rahatlıkla yürütme şansınız olacak.

Merkür’ün Uranüs’le dik açısı, parasal konularda dikkatli olmanız gerektiğini işaret ediyor. Üye olacağınız bir grup veya başlatacağınız bir işte gerginlikler yaşanabilir. Arkadaşlarınızla olan parasal ilişkilerde de bazı sorunlar ve gerginlikler ortaya çıkabilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak ve konuşulan konular sizi derinden etkileyebilir.



Özel hayatınızdaki kişiyle güç çekişmeleri yaşanabilir; pazartesi ve salı günlerinde bu konuda dikkatli olmalısınız. Ayrıca, çocuğunuzla olan ilişkinizde de gerginliklerden kaçının. Eğer borsa veya spekülatif yatırımlar yapıyorsanız, bu günlerde dikkatli olun.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle önemli sırlarınızı başkalarıyla paylaşmamanız gerektiğini anlayacaksınız. Arkanızdan konuşulabilir veya dedikodular yayılabilir. Eğitim ve hukuk konularında sonuçlara odaklanabilirsiniz.

5 Ağustos’a kadar konuları toparlamaya özen gösterin; bu tarihten itibaren Merkür, kadersel alanınızda geri hareket etmeye başlayacak ve geçmişteki sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Enerjiniz yüksek, yeni ortamlar ve seyahatler sizi heyecanlandırabilir, ancak özel hayatınızdaki ve finansal konulardaki dengeyi korumaya çalışmalısınız.


Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta ev, aile ve yuva konuları ön planda olacak. 21 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay, iletişimle ilgili işlerinizi hızlandırdı ve yakın çevrenizdeki insanlara karşı aldığınız önemli kararları etkiledi. Bu kararlar hâlâ geçerliliğini koruyor ve bu hafta da bu konulara odaklanabilirsiniz, özellikle yakın çevrenizin parasal durumlarına yönelik kararlar alabilirsiniz.

Pazartesi günü Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle kariyerinize ve iş fırsatlarına odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Çalışmıyorsanız, toplumsal konularla ilgilenecek ve dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Amaçlarınız ve hedefleriniz için bu dönemi iyi değerlendirin, 5 Ağustos’a kadar hızlı gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda sıkılganlıklar artabilir. İş birliği yaptığınız kişilerle iletişimde bağımsız hareket etme isteğiniz yüksek olacak, ancak yenilikleri hayata geçirirken zorluklarla karşılaşabilirsiniz.



Salı günü, aile ortamında çekişmeler, anlaşmazlıklar ve sürtüşmeler yaşanabilir. Özellikle anne baba arasında anlaşmazlıklar, evde eşyanın bozulması veya ilişkilerdeki problemlerin ortaya çıkması gibi durumlara dikkat edin. Göz önünde olacağınız ortamlarda tartışmalardan kaçının ve bu dönemi sakin geçirmeye çalışın.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle sosyal çevreniz hareketlenecek. 5 Ağustos’a kadar sosyal çevrenizle iletişiminiz hızlanacak, konuşma ve görüşmeleriniz artacak. Bir lansman yapma, duyuru yapma ve buradan kazanç elde etme konusunda etkin bir zaman dilimine giriyorsunuz. Bu dönemi iyi kullanın. Enerjiniz ve gücünüz yerinde, bu hafta birçok konuyu ele almak için ideal bir zaman.


Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta iletişiminizin yoğun olacağı bir dönem başlıyor. Sosyal çevreniz, akrabalarınız ve kardeşlerinizle yapacağınız işler ön planda olacak.

21 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay, para ile ilgili aldığınız önemli kararları işaret ediyor. Bu dönemde bazı hassas konuları gündeme getirmiş ve kararlar almış olabilirsiniz.

22 Haziran'da başlattığınız parasal işlerin sonuçlarını bu Dolunay ile birlikte göreceksiniz. Parayı nasıl harcayacağınızı ve aldığınız kararların yakın çevreniz üzerindeki etkilerini netleştireceksiniz.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi, seyahatlerinizi hızlandıracak. Dil öğrenmek veya farklı insanlarla bir araya gelmek istiyorsanız, hareketli bir sürece giriyorsunuz. Eğitimle ilgili konular ve ticari faaliyetler hızlanabilir, sosyal medyayı daha fazla kullanabilirsiniz.

Uzaktaki akrabalarla görüşmeler artacak ve onlardan gelecek haberlerle ilerlemek isteyeceksiniz. Sağlık, iş veya günlük hayatla ilgili sorunlar olduğunda tepkileriniz yüksek olabilir. Koşullarınızı güvence altına almak düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir, özellikle Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerine dikkat edin.



Çalışma arkadaşlarınıza karşı sabırsız olabilirsiniz. Yenilikçi bir yapınız var, ancak bu yenilikleri hayata geçirirken sabırlı olmanız gerekiyor. Salı günü tanımadığınız insanlar veya yakın çevrenizle çekişmeler yaşayabilirsiniz.

Kimseyle güç mücadelesine girmemeye çalışın. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, saldırgan davranışlardan kaçının çünkü işler düşündüğünüzden daha fazla büyüyebilir veya yakın çevrenizden birinin başına böyle bir şey geldiğinde siz de bu duruma dahil olabilirsiniz.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle kariyerinizde etkili bir dönem başlıyor. 5 Ağustos’a kadar görünür olmak, patronunuzla konuşmak ve işle ilgili sorunlarınızı çözmek için uygun bir zaman. Annenizle olan iletişiminiz bu dönemde daha verimli olabilir.

5 Ağustos’a kadar bu dönemi en iyi şekilde değerlendirin çünkü sonrasında Merkür bu alanlarınızda geri hareket edecek. Enerjiniz yüksek, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle birlikte hareket edeceksiniz.


Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu hafta parasal konular ön planda. Kendinizi güvende hissetmek için maddi konulara odaklanırken, aynı zamanda elektronik harcamalarınız da önem kazanıyor. Bu harcamalar, kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarla ilgili olabilir.

Sağlığınızla ilgili yeni düzenlemeler yapmayı düşünüyorsanız, bu konular da gündeminizde olabilir. 21 Temmuz'da 29 derece Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay, bu haftanın etkilerini belirleyecek. Sağlığınızla ilgili aldığınız önemli kararların sonuçlarını bu hafta görebilirsiniz.

İyi kararlar aldıysanız bu, maddi açıdan olumlu sonuçlar doğurabilir. Eğer kararlarınızı ertelediyseniz, kemik sorunları, iskelet sistemi problemleri, diz, diş, cilt sorunları, romatizmal problemler ve mide sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi, müşterek para alanlarınızda önemli bir dönemi başlatıyor. İşlerinizi düzenlemek, ödemeler dengesini sağlamak, vergi, kredi ve faiz işleriyle ilgilenmek bu dönemde öne çıkacak. Ayrıca, bu dönemde tanışacağınız biri hayatınızı derinden etkileyebilir.



Gizli konulara ilgi duyabilir ve cinselliğe daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hem ketum olacak hem de maddi konularda istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz. Ancak, Pazartesi ve Salı günü harcamalarınıza dikkat edin. Salı günü Güneş’in Plüton’la karşıt açısı, parasal konularda güç çekişmeleri ve dengesizlikler getirebilir. Para sahibi olma isteğiniz, karşı taraftan gelen tepkiler ve ödemeler dengesinde yaşanacak sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle seyahatleriniz hızlanacak. Yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuki konular ve öğrenme isteğiniz önem kazanacak. Bir dil öğrenmek veya herhangi bir kursa yazılmak için uygun bir zaman dilimi olacak.

Ancak, 5 Ağustos’ta Merkür bu alanlarınızda geri hareket edecek, bu nedenle bu işlerinizi 5 Ağustos’a kadar tamamlamaya özen gösterin. Bu hafta, halledilmesi gereken işler ve geri planda durmanız gereken konularda şans ve fırsatlar sizinle olacak.


Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta sizin için önemli gelişmeler ve işler barındırıyor. Hareketli bir hafta geçirecek ve birçok haber alacaksınız, bu da heyecanınızı artıracak. Eğer gerginlikler yaşıyorsanız, kramplar, damar sistemi rahatsızlıkları, varisler ve tansiyon dalgalanmalarına dikkat edin.

21 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay, ani ve beklenmedik olaylara neden olmuş olabilir. Bu nedenle, sağlığınıza bu hafta ekstra özen göstermeniz önemli. Bazı haberler almış veya olayların iç yüzünü öğrenmiş olabilirsiniz, bu hafta bu olayları tamamlama veya sonlandırma enerjisiyle dolu olacaksınız. Pazartesi ve Salı günleri, hayatınızın kontrolünü elinize almak için önemli günler olacak.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle, özel hayatınıza daha fazla zaman ayıracaksınız. Sevdiğiniz kişinin söyledikleri ve yaptıkları sizin için daha önemli hale gelecek. Eğer hayatınızda biri yoksa, bu dönemde birini hayatınıza almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Popüler olacağınız ve insanların size danışacağı bir dönemdesiniz.

4 bin 200 yıl önce yaşanan felaketin sebebi belli oldu! 4 bin 200 yıl önce yaşanan felaketin sebebi belli oldu!


Ortaklı işleriniz varsa, bu dönemde istediğiniz sonuçları almanız için hiçbir engel yok. Ancak, bu hareketlilik özel hayatınızda sinirlerin çabuk gerilmesine neden olabilir. Yenilikleri hayatınıza katmak isterken, sevdiğiniz kişinin sizi anlamadığı durumlar veya onun iş hayatındaki gerilimlerin ilişkinize yansıması gibi durumlara dikkat edin. Güç çekişmelerinden kaçının. Pazartesi ve Salı günleri sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta zorlanabilir, inatlaşmalar ilişkinizi yıpratabilir.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle maddi konular ön plana çıkacak. Alacak verecek dengesini kurmak, kredi veya borç almak, partnerinizin parasal konularda önemli adımlar atması gibi durumlar gündemde olacak.

Ortaklı işlerinizde parasal konulara daha fazla odaklanacak ve sponsorluk gibi konularla ilgileneceksiniz. Ancak, 5 Ağustos’a kadar bu işleri halletmeye çalışın, çünkü Merkür bu tarihten sonra geri hareket edecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel gelişmeler olacak, işleri çabuk atlatabilirsiniz. Ancak, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri gerilimlerden ve çekişmelerden uzak durmaya çalışın.


Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları | 22 – 28 Temmuz



Balık ve yükselen Balıklar, haftaya isteksiz başlasanız da Dolunayın etkilerini net bir şekilde hissedeceksiniz. Pazar günü gerçekleşen Dolunay, arkadaşlık ilişkilerinizde önemli kararlar almanıza neden olmuş olabilir.

Bu hafta, bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyma veya onlarla iş başlatma gibi konular gündeminizde olacak. Arkadaşlarınızın parasal konulara bakışı ve bu konuların masaya yatırılması da gündemde olabilir, bu noktada çekişmeler yaşanabilir.

Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle gündelik yaşamın ritmine kendinizi kaptıracağınız, çalışma koşullarınızın önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Hizmet sektöründe çalışıyorsanız işleriniz kolayca yoluna girebilir. Sağlık konuları da gündeminizde olacak.

Önünüzdeki bir ay boyunca tansiyon, kalp, dolaşım sistemi sorunları ve duruş bozuklukları ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Beslenme düzeninizi gözden geçirip spora yönelebilirsiniz. Merkür’ün Uranüs’le dik açısı, yakın çevrenizde ve iş yaptığınız insanlarla ilişkilerinizde sıkılgan tavırlar sergilemenize ve elektrikli durumların ilişkilerinize yansımasına neden olabilir.



Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda yenilikçi fikirlerinizi insanlara aktarmak isteyebilir, ancak onlardan destek bulmakta zorlanabilirsiniz. Salı günü, güç çekişmelerine ve beklenmedik yerlerden gelen tepkilere açık olacaksınız. Bu durum, iş ortamınızda gerilimlere neden olabilir.

Cuma günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle ilişkileriniz hareketleniyor. Sevdiğiniz insanla bağlantı kurmakta zorlanıyorsanız, şimdi onun hayatınızda daha fazla varlığını hissedeceksiniz. Sorunlarınızı konuşmak ve problemleri masaya yatırmak konusunda destek göreceksiniz.

Hayatınızda biri yoksa, bu dönem sizi mutlu edecek ve hayatınızı hareketlendirecek bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, görüşmeler, iş potansiyelleri ve ortaklaşa atılacak adımlar önümüzdeki dönemin ana konuları olabilir.

Sağlıkla ilgili ciddi sorunlar yaşamayacaksınız. Evde yapılması gereken işlere rahatça odaklanacak ve hafta sonuna doğru gözden geçirmeniz gereken konuları ihmal etmeyeceksiniz.



12 burcun, 22 Temmuz – 28 Temmuz haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Editör: Haber Merkezi