Haftalık Burç Yorumları (15 Temmuz – 21 Temmuz)

15 Temmuz'da Mars ve Uranüs'ün kavuşumu gerçekleşecek, bu da zorlayıcı etkiler getirebilir. Bu kavuşum ayrıca Algol olarak bilinen sabit yıldızla birleşecek, bu da potansiyel olarak olumsuz etkileri tetikleyebilir. Bu dönemde darbeler, askeri operasyonlar, savaş kararları, grevler, güvenlikte beklenmedik olaylar ve saldırılar gibi olaylar artabilir. Aynı zamanda doğal afetler, kanunsuzluk ve karmaşalar da ön planda olabilir.


haftalık burç yorumları

Ekonomik açıdan, Algol sabit yıldızının geçmişte ekonomik krizler, iflaslar ve ticarette başarısızlıklarla ilişkilendirildiğini biliyoruz. Bu dönemde ülkelerin ekonomik ve askeri güvenlikleriyle ilgili dikkatli olmaları gerekebilir, çünkü 3. Dünya Savaşı tartışmaları artmış durumda.

Finansal astrolojide Mars ve Uranüs kavuşumları genellikle borsalarda alım fırsatları yaratan bir etki olarak görülür. Ayrıca Uranüs'ün dijital paraları etkilediği göz önüne alındığında, kripto para piyasalarında beklenmedik hareketler olabilir. Ancak bu, yatırım tavsiyesi değildir ve dikkatli olunmalıdır.

Ayın 17-21 arasında sınır dışı hareket edecek olması duygusal hayatımızda ve kararlarımızda yüksek duygusallığa ve ani tepkilere yol açabilir. Hızlı gelişmeler ve kararlar bu dönemde sıkça görülebilir.



18 Temmuz'da Güneş'in Uranüs ile olumlu açısı, esneklik ve yenilikçilik getirebilir. Teknolojik ve bilimsel gelişmelerle ilgili fırsatlar ortaya çıkabilir, aynı zamanda sorunları çözme konusunda rahatlık ve esneklik yaşanabilir.

Cumartesi günü Mars'ın Neptün ile olan sekstil açısı, başkalarına yardım etme ve harekete geçme isteğimizi canlı tutabilir. Ancak Mars'ın İkizler burcuna geçişi, kazalara ve tartışmalara açık bir dönem olarak karşımıza çıkabilir. Dijital alanlarda güvenlik sorunlarına dikkat etmek önemli olacak.

21 Temmuz'da Oğlak burcundaki Dolunay, iş ve kariyer alanlarında önemli kararlar ve sonuçlar getirebilir. Bu dönemde planlı ve kontrollü hareket etmek gerekebilir, aynı zamanda toplumsal sorumluluklar ve görevler önem kazanabilir. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı, ekonomik açıdan iyileşmeyi ve fırsatları simgelerken, alışveriş ve harcamalar konusunda dikkatli olunması gerektiğini işaret ediyor.

Bu dönemdeki enerjileri dikkatlice yönetmek ve sakin kalmak önemli olacak. Herkesin kendine özgü güçlü bir hareket ve tepki isteğiyle dolu olduğu bu zamanlarda, dengeyi korumak ve stratejik adımlar atmak önem taşıyor.



15 Temmuz – 21 Temmuz haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…


Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Bu hafta, Koç ve yükselen Koçlar için para konuları ön planda olacak. Ödemeler, alacaklar, verecekler ve bankacılık işlemleri gibi finansal konuları gönül rahatlığıyla halledebilirsiniz. Mars ve Uranüs kavuşumu sayesinde ani ve beklenmedik para akışları yaşanabilir.

Bir arkadaşınızla yaptığınız işten veya beklediğiniz bir ödemeden kaynaklı ani para girişleri olabilir. Ancak Uranüs’ün etkisiyle, beklediğiniz paranın gelmemesi veya gelen paranın hemen başka bir yere harcanması gibi durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Yatırımlarınızı değerlendirirken dikkatli olun.

Güneş-Uranüs olumlu açısı, aile harcamalarınızı artırabilir. Evde misafir ağırlayacak ve bu kişilerle ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Parasal konularda yeni ve yaratıcı fikirler bulma olasılığınız yüksek, para işlerini çözmede oldukça başarılı olacaksınız.



Cumartesi günü Mars’ın İkizler burcuna geçişiyle, enerjinizi yakın çevrenize yönelteceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, bilgi, veri ve ulaştırma gibi alanlarda hareketlilik yaşanabilir. Bu dönemde hızlı ve canlı olabilirsiniz, ancak kısa vadeli planlarınızda sabırlı olmalısınız. Yakın akrabalar ve çevrenizdeki insanlarla daha sinirli ve hızlı konuşmalar yapabilirsiniz, bu yüzden sakin kalmaya özen gösterin.

21 Temmuz Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, meslek hayatınız veya aile konularında önemli kararları gündeme getirebilir. Bu kararları belki bir ay önce almaya başlamıştınız ve şimdi bu Dolunay ile bu kararların sonuçlarını görebileceksiniz.

Toplum önünde kendinizi kontrol etme arzunuz güçlü olabilir. İş yerinde mobbing yaşıyorsanız veya zorlandığınız durumlar varsa, bu dönemden sıyrılmak için önemli çözümler üretebilirsiniz. Ailevi konularda da hassas ve duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız.


Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Bu hafta, Boğa ve yükselen Boğalar ikili ilişkiler ve özel hayatlarına daha fazla zaman ayıracak. Sevdiğiniz kişiyle hayatınızı planlayabilir veya yaptığınız işlere onu dahil edebilirsiniz. Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşumu, kişisel hayatınız, hayat görüşünüz, sağlığınız ve toplumsal duruşunuzla ilgili ani ve beklenmedik olayları gündeme getirebilir. Bu dönemde kazalar ve sakarlıklara açık olabilirsiniz, ayrıca hızlı ve ani tepkiler verebilirsiniz.

İş ortamlarınızda zorlandığınız konular görünür hale gelebilir ve bu konulara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Yolunda gitmeyen veya sizi zorlayan konulara karşı tepkileriniz artabilir. Bu tepkileri verememekten kaynaklı olarak kendinizi suçlama eğiliminde olabilir ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca babanızın kariyerinde hızlı bir gelişme yaşanabilir.

Perşembe günü, Güneş ve Uranüs’ün olumlu açısı, yakın çevrenizle olan girişimlerde istediğiniz sonuçları almanıza yardımcı olabilir. Teknolojik adımlar, önemli toplantılar veya dijital alandaki işlerinizde Perşembe günü destek alacaksınız.



Cumartesi günü Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle, enerjinizi para konularına harcamaya başlayacaksınız. Seyahat, eğitim, ulaşım veya sizi geliştirecek alanlara para harcama arzusunda olabilirsiniz. Bu dönemde önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Eğer asabi olmadan işlerinize odaklanırsanız, iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak bu kazançlar, aynı hızla harcamalara dönüşebilir çünkü Mars harcamalarla bağlantılıdır.

Harcamalarınızı eğitim, seyahat, kısa vadeli planlar veya dijital platformlara yapma eğiliminde olabilirsiniz. Mars’ın İkizler burcundan geçişini yatırımlarınız için değerlendirmeye çalışırsanız, Ağustos ayında güzel getiriler elde edebilirsiniz.

Pazar günü, 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay, seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticaret ve hukuk alanlarınızda gerçekleşecek. 22 Haziran civarında başlattığınız işlerin sonuçlarını bu Dolunay ile alma potansiyeliniz yüksek.

Uzakta bulunan ve sizinle daha az samimi olan insanların üzerinizde baskılarını hissedebilirsiniz. Bu baskılara vereceğiniz tepkiler önemli olacak ve kararlarınızı buna göre alacaksınız. Emlakla ilgili girişimler, taşınma planları veya başka bir ülkeye yerleşme düşünceniz varsa, bu konularda destekli olduğunuzu göreceksiniz.


İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Bu hafta, İkizler ve yükselen İkizler, çalışma koşulları, günlük yaşam ve sağlık konularına odaklanarak haftaya başlıyor. Üriner sistem sorunlarına ve şeker intoleransına dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatında veya günlük koşuşturmalarda krizlerle karşılaşabilirsiniz.

Pazartesi günü, Mars ve Uranüs kavuşumu seyahat, eğitim veya iş planlarınızda beklenmedik durumlar yaşatabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa ani gelişen olaylar fırsatlar yaratabilir. Ancak, bu fırsatları değerlendirirken sakin kalıp tepkilerinizi kontrol etmeye özen gösterin.

Cumartesi günü, Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle çok hareketleneceksiniz, özellikle yükseleniniz İkizler ise hızlı planlar yapacaksınız. Ancak, dağılma etkisine karşı dikkatli olmalısınız. Mars İkizler burcunda, fikirsel hareketlere önem verir; kafanızda birçok fikri hayata geçirmeye çalışacaksınız. Bu fikirleri eyleme dökmeye özen göstermezseniz ilerleme kaydedemeyebilirsiniz.



Perşembe günü parasal konularda beklediğiniz bir haber alabilirsiniz. Bu dönemde yatırımlarınızdan kazanç elde etme potansiyeliniz özellikle Perşembe günü yüksek olacak.

Pazar günü Oğlak burcundaki Dolunay, para ile ilgili bir konunun tamamlanmasını veya bir borcun bitmesini temsil ediyor. Bir borcun sonuna gelmiş olabilir veya Haziran sonu başlattığınız parasal bir işin karşılığını alabilirsiniz.

Parasal konuları kontrol etme arzunuz yüksek olacak, ancak üzerinizde baskılar ve yönlendirmeler hissedebilirsiniz. Parasal konuları iyi yönetin, alacak verecek dengenizi koruyun ve bu hafta sizi zenginleştirecek ve besleyecek insanlara yönelin.


Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Bu hafta aşk dolu ve keyifli etkilerle başlıyorsunuz. Ancak çocuğunuzla ilgili konularda ufak tefek sorunlar yaşayabilir veya ödemelerinizin aşk hayatınızı ve çocuklarınızı etkilediğini fark edebilirsiniz.

Pazartesi günü Mars'ın Uranüs ile kavuşumu, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda hızlı ve beklenmedik olaylara işaret ediyor. Arkadaşlarınızın hayatında ani değişiklikler yaşanabilir ve iş hayatınızda da beklenmedik gelişmeler olabilir.

İşinizle ilgili beklediğiniz paraların gecikmesi moralinizi bozabilir, ancak bu paraların zamanla geleceğini unutmayın. Bu dönemde kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz, ancak doğru adımlarla bu duyguları aşabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş'in Uranüs ile olumlu açısı, Pazartesi günü yaşadığınız zorlukları çözme ve yeni fırsatlar yaratma potansiyelinizi artırıyor. Güzel kazançlar elde etme veya yeni fikirleri hayata geçirme şansınız yüksek olabilir.



Cumartesi günü Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle, enerjinizi işlerinizi toparlama ve yönlendirme konusunda zorlanabilirsiniz. Sağlık konularına özellikle dikkat etmeniz gerekebilir, solunum yolları veya akciğer rahatsızlıklarına karşı önlemler almalısınız.

Kararsızlık ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz, bu dönemde kendinizi sakin tutarak adımlarınızı belirlemeye çalışın. Başkalarının sizin arkadan iş çevirmesinden endişe duyabilirsiniz, ancak bu tür durumları abartmamaya özen gösterin.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay, ilişkileriniz ve özel hayatınızdaki kararlarınızı netleştirmeniz gereken bir zamanı işaret ediyor. İlişkinizi sonlandırma veya bir adım ileri götürme gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Taşınma gibi büyük adımları bu dönemde planlamak ve uygulamak için uygun bir zaman olabilir. Aldığınız kararlarla birlikte şansın dönüşünü hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Bu hafta ev, aile ve yuva ile ilgili konular ön planda olacak. Evinizde ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz ancak durumları kolaylıkla çözebileceksiniz. Özellikle anne alanınızda hızlı ve beklenmedik olaylar gelişebilir veya kariyerinizle ilgili önemli haberler alabilirsiniz.

İş ortamında patronlarınıza karşı bazı insanların yüksek tepkiler verdiğini fark edebilirsiniz ve siz de tepkilerinizi karşı tarafa iletmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte daha sağduyulu ve kontrollü olmaya özen gösterin, aksi takdirde istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Toplumsal konularda hızlı tepkiler verebilirsiniz, bu nedenle kendinizi kontrol etmekte fayda var.

Perşembe günü Güneş'in Uranüs ile olumlu açısı, özellikle iş ortamlarınızda beklenmedik destekler alabileceğinizi gösteriyor. Toplumsal konularda ilham verici fikirleriniz varsa bu dönemde bu fikirleri paylaşmak önem kazanacak.



Cumartesi günü Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle, enerjinizi sosyal çevrenize ve arkadaşlık ilişkilerinize odaklayacaksınız. Arkadaşlarınızla hızlı planlar yapabilirsiniz, aktiviteler ve organizasyonlar ön planda olacak. Ancak hızlı düşünmeden veya kırıcı laflar kullanmadan hareket etmeye özen göstermelisiniz, aksi takdirde arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler oluşabilir. Sosyal çevrenizden önemli fırsatlar elde edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, bu süreci değerlendirebilirsiniz.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı vurgulayacak. Haziran sonundaki sağlıkla ilgili aldığınız kararların sonuçlarını gözlemleyeceğiniz bir dönem olacak. İş hayatınızda bir proje tamamlama enerjisi hissedebilirsiniz ve yeni iş fırsatları arayışında olabilirsiniz. İş ortamınız ve sağlığınızla ilgili konularda kontrolcü bir yaklaşımla hareket edeceksiniz, ancak beraber çalıştığınız insanlarla bazı zorluklar yaşama potansiyeliniz de var.


Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Haftaya, iletişimi kuvvetli ve hareketli bir şekilde başlıyorsunuz. Yakın çevrenizden önemli haberler alabilirsiniz ancak ufak tefek krizlerle de uğraşmanız gerekebilir. Mars ve Uranüs'ün kavuşumu seyahat alanlarınızda gerçekleşiyor.

Eğitim, yurtdışı iş bağlantıları, ticari faaliyetler, sosyal medya ve hukuk alanlarında hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Eğer bir eğitim sürecindesiniz, ani değişiklikler veya sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Uzaktaki akrabalarınızın hayatlarında da benzer etkiler gözlenebilir. Bu dönemde tanımadığınız kişilerle tartışmalara girmekten kaçının ve zorlamaktan uzak durun, çünkü Mars ve Uranüs kavuşumu size hızlı olaylardan fayda sağlayabilir.

Güneş'in Uranüs ile olan olumlu açısı, sosyal çevrenizden destek alabileceğinizi gösteriyor. Uzak bir yerdeki bir arkadaşınızın önerisiyle seyahat etmek veya sorunları geride bırakmak, birilerinin yardımıyla harekete geçmek gibi etkiler ön planda olacak.



Cumartesi günü ise Mars İkizler burcuna geçiyor ve önümüzdeki bir buçuk ay boyunca enerjinizi kariyerinize odaklayacaksınız. Göz önünde bulunduğunuz ortamlarda aktif olmak ve fikirsel olarak harekete geçmek önem kazanacak. Ancak sözlü agresyondan kaçının, özellikle patronlarınızla olan ilişkilerinizde bazı fikirsel anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Kalabalık ortamlarda sinirli veya agresif görünebilirsiniz, bu duruma dikkat edin. Ayrıca annenizle olan ilişkilerinizde de daha sakin olmaya özen gösterin. Birden fazla işle uğraşıyorsanız, odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz.

Pazar günü, 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay aşk hayatınızı ve çocuklarınızla ilgili konuları vurguluyor. Başladığınız kararların sonuçlarını bu Dolunayla birlikte göreceksiniz. Haziran ayının başında aldığınız sorumluluklar artık tamamlanıyor ve bu konularda büyük kararlar almanız gerekebilir.

Sanatsal ve kreatif işlerinizde duygusal kararlar alabilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun, bazı yatırımlarınızın artık kazanç getirmeyebileceği bir döneme giriyor olabilirsiniz. Kariyer ve yurtdışı alanlarınız keyifli geçecek, bu hafta bu konulara odaklanabilirsiniz.


Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Haftaya maddi konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Parasal meselelerde beklediğiniz haberler gecikebilir ve bazı ufak krizler Pazartesi günü ortaya çıkabilir.

Pazartesi, Mars ve Uranüs'ün kavuşumu gerçekleşecek ve bu kavuşumu 8. ev dediğimiz müşterek para alanınızda yaşayacaksınız. Bu alan genellikle zorlayıcıdır. Eşinizin parası ile ilgili beklenmedik durumlar ve fırsatlar ortaya çıkabilir, ancak bu fırsatlar risk taşıyabilir. Bu nedenle, karşılaştığınız beklenmedik durumlarda tepkilerinizi kontrol etmeye özen gösterin. Miras, nafaka gibi konularda çıkabilecek olumsuz olaylara dikkat edin.

Bu dönemde borç almamaya veya vermemeye özen gösterin. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun. Elinize para geçtiyse ve bunu değerlendirmek istiyorsanız, borsadaki inişleri göz önünde bulundurarak yatırım yapabilirsiniz.



Cumartesi günü, Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle enerjinizi uzak çevrelere yönlendireceksiniz. Seyahatleriniz artabilir ve eğitimle ilgili konularda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda oldukça hareketli bir dönem sizi bekliyor, ancak çok çalışmaktan ve aynı anda birçok konuyla uğraşmaktan dolayı dikkat dağınıklığına dikkat edin.

Uzaktaki akrabalarla bazı tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerinizi başkalarına aktarırken, anlaşılmadığınızı düşündüğünüz noktalarda sinirlenmemeye çalışın.

Pazar günü, 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay, ev, aile ve yuva alanınızda gerçekleşecek. Ailevi konularda aldığınız kararların sonuçlarını bu Dolunay ile birlikte göreceksiniz. Bu bir yer değişikliği veya ev alımı ile ilgili olabilir. Dolunay ile birlikte bu kararların sonuçlarına ulaşma olasılığınız yüksek.

Ailevi bir konuyu tamamlamak için bu Dolunay'ı değerlendirebilirsiniz. Uzak yerlerden güzel haberler alacaksınız ve sosyal çevrenizdeki insanlar sizi her konuda destekleyecek. Hayatınıza birini almak istiyorsanız, arkadaş ortamlarına yönelmeniz yeterli olacak.


Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Haftaya istek ve beklentilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Mars ve Uranüs'ün kavuşumu, ilişkiler alanında beklenmedik ve patlayıcı durumları gündeme getirebilir. İkili ilişkilerde ve ortak projelerde ani ve hızlı gelişmelere açık olun, vereceğiniz tepkiler önemli olacak.

Bu dönem, sevdiğiniz insanın kariyerinde yaşanacak zorluklarla uğraşabilirsiniz. Ani bir taşınma kararı alabilir veya böyle bir haber alabilirsiniz. Özel hayatınızda ani gelişen olaylar karşısında köprüleri hemen yıkmayın. Algol'un getirdiği inatçılığa kapılmayın, esnek olmak hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir.

Partnerinizin veya sevdiğiniz insanın akrabalarıyla iletişime geçebilirsiniz, bu anlamda Perşembe günü destekleyici olacak. İlişkinizi güçlendirmek için partnerinizin yakın çevresi size yardımcı olabilir.

Cumartesi günü, Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle para konularına odaklanıyorsunuz. Önünüzde yaklaşık 1,5 ay var. Ortak para alanları, vergi, kredi, faiz, miras, nafaka ve sigorta gibi konular önem kazanacak ve bu konularda daha hızlı hareket edeceksiniz.



Mistik, gizemli veya spiritüel konularla ilgileniyorsanız, bu dönem tartışmacı bir tavırla bu konuları öğrenmek isteyebilirsiniz. Tehlikeli yerlerden ve kişilerden uzak durun, sosyal medyada dikkatli olun çünkü bazı olumsuz etkileri üzerinize çekme potansiyeliniz yüksek. Acil değilse 20 Temmuz’dan sonraki dönemde el, kol, akciğerler, solunum yolları ve bademciklerle ilgili ameliyatlardan kaçının, ancak acil bir durum varsa da temkinli olun.

Pazar günü, 29 derece Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, iletişim alanlarınızı öne çıkaracak. Yakın çevreniz, akrabalar ve kardeşlerinizin hayatında önemli olaylar gündeme gelebilir. Güç sahibi bir kişinin yeniden ortaya çıkması, kendini göstermesi ve fikirleriyle hayatınızı etkilemesi gibi durumlara karşı alacağınız kararlar önemli olacak.

İletişim, satış, tanıtım, reklam ve pazarlama gibi alanlarda önemli sonuçlar elde edeceksiniz. Aldığınız kararlar doğrultusunda bu alanlarda yenilenerek önemli bir güce sahip olacaksınız. Kariyer hayatınızda olumlu etkiler bu hafta da devam edecek.


Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Haftaya isteksiz bir başlangıç yapıyorsunuz, ancak çalışan Yaylar işlerine daha rahat uyum sağlayabilirler.

Pazartesi günü Mars ve Uranüs'ün kavuşumu, iş ortamınızda beklenmedik olaylara yol açabilir. Çalışma arkadaşlarınızın hayatında ani gelişmeler olabilir ve bu durum sizi zorlayabilir. Sağlığınıza özen gösterin, özellikle boğaz bölgesi, şeker intoleransı, tiroitler ve lenf bezleri ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Perşembe günü, para ile ilgili işlerinizde başarılı olacaksınız. Eviniz, aileniz veya çevrenizdeki insanların parasal ihtiyaçlarını karşılamak sizin için önemli olacak.

Cumartesi günü, Mars'ın İkizler burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler ve özel hayatınızda önemli bir döneme giriyorsunuz. Hoşlandığınız kişiye veya partnerinize karşı bağımsız yapınız öne çıkabilir. Önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz, ancak partnerinizin sizinle aynı düşüncede olmasını beklemeniz bazı tartışmalara yol açabilir.



Bu dönem, çocuğunuzun yakın çevresi ile ilgili konularda hareketlilik artabilir. İkinci çocuğunuzla anlaşmak zorlaşabilir. Aşka ve birlikte yaşamaya açık olacaksınız, ancak bu fikirleri gerçekleştirmek zor olabilir, yine de bu fırsatı kaçırmamaya çalışın.

Pazar günü, 29 derece Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, parasal konularda önemli kararları beraberinde getirecek. Haziran başında para ile ilgili attığınız bir adımın sonuçlarını şimdi görebilirsiniz. Parasal konularda baskı ve kısıtlanma hissedebilirsiniz, ancak şimdi vereceğiniz önemli kararlarla maddi konularda rahatlayacak, borçlarınızı bitirecek ve yatırımlarınızı daha rahat yönetebileceksiniz.

Uzak yerlerden güzel haberler alabilirsiniz, sevdiğiniz kişiyle seyahat için uygun bir dönem. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda da olumlu etkiler var.


Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle haftaya başlıyorsunuz. Pazartesi günü Mars ve Uranüs'ün kavuşumu, aşk hayatınızda hızlı ve beklenmedik gelişmelere yol açabilir. Partnerinizle ayrılma veya inatlaşma gibi durumlara dikkat etmelisiniz.

Çocuğunuzun hayatında da ani ve beklenmedik olaylar yaşanabilir. Spekülatif işlerinizde fırsatlar olabilir, ancak bu dönem satış yaparak para kazanmak için uygun değil. Ani ve beklenmedik gelişmeler keyif aldığınız alanlarda veya çocuğunuzla ilgili konularda karşınıza çıkabilir.

Perşembe günü, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki sorunları çözmek ve buzları eritmek için uygun bir gün. Hayatınıza yeni birinin girme olasılığı da mevcut.

Cumartesi günü Mars, İkizler burcuna geçiyor ve enerjinizi 1,5 ay boyunca çalışma hayatınıza yönlendireceksiniz. Günlük hayatın temposu artabilir ve fikirlerinizi iş ortamınıza aktarabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla diyaloglarda dikkatli olun, tartışmalardan kaçının.



Yanınızda çalışanlara karşı da aynı özeni göstermelisiniz. Mars'ın bu geçişi, ciğerler, solunum yolları, eller, kollar, omuzlar ve bacaklar gibi bölgelerde sağlık sorunlarına yol açabilir. Astım ve alerjilere karşı dikkatli olmanız gerekecek.

Pazar günü, 29 derece Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay, sağlığınız, görünümünüz veya hayatınızı ilgilendiren önemli kararlar almanıza neden olabilir. Bu kararlar, ikili ilişkileriniz, para konuları ve sağlıkla ilgili durumları kapsayacak.

22 Haziran civarında attığınız adımların sonuçlarını bu Dolunay zamanı görebilirsiniz. Önceden vermediğiniz kararları şimdi alabilirsiniz. Bu dönemde takıntılarınızdan uzak durmaya özen gösterin. Parasal yönden sizi destekleyen güzel koşullar var. İşinizde ne kadar çaba gösterirseniz, maddi yönden o kadar karşılığını alacaksınız.


Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Kariyer ve iş fırsatlarının ön planda olduğu bir hafta sizi bekliyor. Bu dönemde annenizle ilgili konular da öncelikli olacak. İşinize ve mesleğinize yoğunlaşacaksınız, ancak küçük krizlerle de uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşumu ev, hane ve yuva alanlarınızda etkili olacak. Bu, evinizde önemli bir konunun gündeme gelmesine veya ani bir olayın yaşanmasına neden olabilir. Örneğin, eviniz için bir harcama yapmanız gerekebilir.

Evinizin güvenliğinde sorunlar yaşanabilir veya babanızla ilgili beklenmedik bir durum ortaya çıkabilir. Bu etkiler karşısında vereceğiniz tepkiler de önemli olacak. Evde boya badana, tadilat veya tamirat işleri yapıyorsanız, bu konularda da sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın ve güvensiz hissettiğiniz noktaları toparlayın. Yardımcılarınız veya hayatınızda etkin olan kişilerden destek alabilirsiniz. Perşembe günü bu etkiler devrede olacak ve ev hayatınızla ilgili işleri rahatça halledebilirsiniz.



Cumartesi günü Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle aşk hayatınız canlanacak. Sportif faaliyetler, yürüyüş, gezme, spora yazılma, sanatsal işler ve eğitimle ilgili konularda enerjiniz artacak. Bu dönemde aşka düşebilir veya çocuğunuzla ilgili konularda daha rahat hareket edebilirsiniz. Kafanızda birçok fikir olacak, ancak bu fikirleri hayata geçirmenin yollarını bulmalısınız. Bu şekilde hem sanatsal işlerinizde hem de yaratıcı alanlarda güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay sizi derinden etkileyecek. 22 Haziran civarında zorlandığınız bazı olaylar ve fark ettiğiniz durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu Dolunay zamanı, şimdiye kadar küçük görünen olayların tamamına ulaşacaksınız. Öyle bir bilgi karşınıza gelebilir ki, şimdiye kadar yaptığınız seçimlerin ve insan ilişkilerinizin sonuçlarını net bir şekilde göreceksiniz. Bu dönemde daha mantıklı ve kararlı olacaksınız.

Korku ve endişeler sizi sarabilir, uykusuzluk yaşayabilirsiniz. Kemik ağrıları veya cilt sorunları yaşıyorsanız, bunların büyük kısmının kafanızda kurduğunuz sıkıntılardan kaynaklandığını bilin. Bu düşüncelerden uzak durduğunuzda rahat edeceksiniz.


Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları | 15 – 21 Temmuz



Bu hafta Balık ve yükselen Balıklar, uzak yerlerden gelen haberler, seyahatler ve kendinizi dışarıya atma isteği ile başlıyorsunuz. Bu süreçte ufak tefek krizler yaşayabilirsiniz. Pazartesi günü, Mars ve Uranüs kavuşumu iletişim ve yakın çevre alanlarınızda etkili olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerde ani ve beklenmedik durumlar yaşanabilir.

Soğutma çalışmaları sürüyor... Yangın kontrol altında Soğutma çalışmaları sürüyor... Yangın kontrol altında

Araba veya motosiklet kullanıyorsanız, dikkatli olmanızda fayda var. Akrabalarınızın hayatında hızlı gelişmeler olabilir ve bu durumlar size de yansıyabilir. Sosyal medyada veya yazılı basında dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Eğitim, ulaşım veya tedarik zinciri ile ilgili işlerde büyük tepkilerden kaçının.

Perşembe günü ise durumu toparlayacaksınız. Yakın çevrenizden alacağınız destekler artacak ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel planlar yapabilirsiniz.



Cumartesi günü, Mars’ın İkizler burcuna geçişiyle enerjinizi evinize, yuvanıza ve aile ortamlarınıza harcamaya başlayacaksınız. Evde boya, badana, tadilat ve tamirat gibi işlere girişebilirsiniz. Kapı, pencere, kalorifer veya havalandırma temizliği gibi konular gündeme gelebilir, ancak kapı ve pencerelere dikkat edin. Mars İkizler burcundayken, hırsızlık veya yangın riski artabilir.

Pazar günü, 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Arkadaşlarınızla ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. 22 Haziran civarında arkadaşlarınızla yaşadıklarınız doğrultusunda aldığınız kararları uygulayabildiniz mi? Eğer uygulayamadıysanız, bu Dolunay zamanı bu kararlar devreye girecek ve bir sonlanma enerjisi taşıyacak.

Daha önce aldığınız kararların sonuçlarını bu Dolunayda görebilirsiniz. Çevre değişimleri için de önemli bir Dolunay olacak. Venüs’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı, ev, aile ve yuva alanlarınızda mutluluk ve şansı artıracak. Özellikle evden çalışanlar için verimliliğin artacağı ve evde mutluluğun tadılacağı bir dönem olacak.



12 burcun, 15 Temmuz – 21 Temmuz haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Editör: Haber Merkezi