Turgutlu Haberleri

Turgutlu haberleri ve güncel Turgutlu gelişmeleri, Turgutlu ile ilgili tüm video, Turgutlu fotoğrafları ve Turgutlu haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Manisa Turgutlu'da 192m² avlulu ev mahkemeden satılığa çıkarıldığı duyuruldu.

GÜNDEM

Turgutlu Belediyesine ait 12 adet taşınmaz ihale ile kiralanacağı duyuruldu.

ASAYİŞ

Salihli sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği işçi servisinin şarampole devrildiği kazada, 1'i ağır 3 kişi, yaralandı.

TURGUTLU

Manisa Turgutlu Belediye Başkanlığı’nın 28/03/2023 tarih ve 4393 sayılı yazılarında belirtilen konular dahilinde mülkiyeti Maliye hazinesine ait taşınmaz (arsa) satışa...

TURGUTLU

Manisa Turgutlu'da 2.860 m2 m2 tarla mahkemeden satılığa çıkartıldığı duyuruldu.

ASAYİŞ

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde intihara teşebbüs eden şahsı, ekipler bir anlık dalgınlığından faydalanarak kurtarmayı başardı. O anlar kameraya yansıdı.

GÜNDEM

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları ve Turgutlu iş yeri temsilcileri Manisa Türkiye Kamu-Sen İl Temsilci Aydın Akagündüz başkanlığında Turgutlu’da toplandı.

ASAYİŞ

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde mıcır nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada 2 kişi yaralandı.

TURGUTLU

Turgutlu sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı haftalık mütevelli heyet toplantısı, kaymakam Selami Kapankaya başkanlığında gerçekleştirildi.

TURGUTLU

Geçtiğimiz günlerde ağabeyini kaybeden Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya’ya taziye ziyareti gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından PKK/KCK/PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmada 2 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

ASAYİŞ

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde İstiklal Mahallesi Akbaş Sokak'ta yaşayan İsmet Çakır Özyiğit'ten 2 günden bu yana haber alınamıyor. Ailesi ve tüm...