Toplantıya Manisa Türkiye Kamu-Sen İl Temsilci  ve  Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz ile ilçelerin işyeri temsilcileri katıldı.

Manisa Türkiye Kamu-Sen İl Temsilci  ve  Türk Sağlık Sen Manisa şube başkanı Aydın Akagündüz, ‘Manisa Türkiye Kamu-Sen İl temsilciliği olarak ilçe ilçe adım adım Manisa teşkilat buluşmasına devam ediyoruz.  Bu akşam Turgutlu ilçemizde temsilci ve üyelerimiz ile bir araya geldik.  Öncelikle  Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını  kutluyorum. İlçe ve iş yeri  temsilcilerimiz ile milli birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk İlke  ve İnkılaplarına, Cumhuriyet’in değerlerine sadık kalacağımıza bu yolda ilerleyeceğimize kendimize ilke edindik. Kamuda çalışanlarımızın güvenilir adresi olan Türkiye Kamu-Sen var gücü  ile çalışmaya devam ediyor.”

18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef 18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef

MHP Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş ise sendika temsilcileri  ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi  ve her zaman Türkiye Kamu-Sen’in,  sendika temsilcilerin yanında olduğunu ifade etti.

Kaynak: Onay OZAN