Salihli’de, daha önce Mahal 45,5 Restaurant olarak hizmet veren mekanda yepyeni bir lezzet durağı doğdu. Bozbey Restaurant, Mersindere Mahallesi’nde (Anayol üzeri Çamlık Mevkii) kapılarını açarak, zengin menüsü ve kaliteli hizmet anlayışıyla bölge halkını ağırlamaya başladı.
İşletmeciliğini Fırat Boz’un üstlendiği Bozbey Restaurant, özellikle kırmızı et yemekleri ve canlı balık ürünleriyle dikkat çekiyor.
Tecrübeli kadrosu, ferah ve modern mimarisiyle öne çıkan tesis, 150 kişi kapasitesiyle hizmet veriyor. Fırat Boz, “Bu eşsiz tesisi Salihli’mize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Restaurant sektöründe, başta Salihli olmak üzere bölge halkına en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz,” dedi.
Zengin menü ve damaklarda iz bırakan tatlar
Bozbey Restaurant, kırmızı et ve canlı balık ürünlerinin yanı sıra 20’den fazla meze çeşidi, ara sıcaklar, tatlılar ile alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleriyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim vadediyor.
Canlı müzik, maç keyfi ve tandır lezzeti
Fırat Boz, “Haftada bir gün canlı müzikle misafirlerimize keyifli anlar yaşatacağız. Süper Lig maçlarının heyecanını dev ekranda sunarken, hafta sonlarına özel tandır çeşitlerimizle de lezzet şöleni sunacağız,” diyerek Bozbey Restaurant’ın farkını vurguladı.