Hamas Haberleri

hamas haberleri ve güncel hamas gelişmeleri, hamas ile ilgili tüm video, hamas fotoğrafları ve hamas haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

SİYASET

İYİ Parti, İsrail-Hamas çatışması üzerine Mehmetçiğin Gazze'ye gönderilmesi çağrılarıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNDEM

İsrail’in Gazze Şeridi'ne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 137’ye yükseldi.

GÜNDEM

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 11. gününde devam ederken, İsrail güçleri, akşam saatlerinde Gazze'de bir hastaneyi hedef aldı.

GÜNDEM

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail, Gazze'deki El-Mamedani Hastanesi'ni vurdu.

GÜNDEM

Hamas-İsrail arasında 7 Ekim’de başlayan çatışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

EKONOMİ

İsrail - Hamas çatışması pompayı vurdu. İlk zam haberi geldi. Motorine pazartesiyi salıya bağlayan gece dev bir zam geliyor.

GÜNDEM

Hamas'ın İsrail'e düzenlediği füzeli saldırının ardından "Senin ne gücün var, gıdanı bile dışarıdan gönderiyoruz" diyen Bülent Arınç'ın ofisinin önüne gıda...

ASAYİŞ

Hamas'ın kanlı baskınının şokunu yaşayan ve günlerdir Gazze'ye bomba yağdıran İsrail'in, gelecek hafta Gazze'ye karadan girmeyi planladığı belirtildi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara dikkat çekerek, Gazze'deki sivillerin elektrik ve sudan mahrum bırakıldığını söyledi.

GÜNDEM

Hamas-İsrail arasındaki çatışma devam ederken, İsrail vatandaşlarını taşıyan iki uçak Tel Aviv'den İstanbul Havalimanına iniş yaptı.

GÜNDEM

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, İsrail'e "Aksa Tufanı" isimli kapsamlı saldırı başlattığını açıklamış, Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken silahlı...