- Gelip geçici sıkıntıların insanımızı karamsarlık bataklığına itmesine rıza göstermedik ve göstermeyeceğiz. Muhalefetin kifayetsiz başkanlarının elinde ...

Bolat: Dışardan bakıldığında çok güçlü bir Türkiye profili var Bolat: Dışardan bakıldığında çok güçlü bir Türkiye profili var

- (Yerel seçimlere ilişkin) Cumhur ittifakı ortaklarımızla birlikte bu başarıyı inşallah bir kez daha göstereceğiz. Unutmayınız; bu parti belediyelerdeki başarılarla kendini ispatlamış oradan Türkiye'yi yönetme görevini devralmış bir siyasi teşekküldür. Sadece kendi çıkarlarımıza göre hareket etmek bize yakışmaz. Bugüne kadar Türkiye büyüdükçe biz de büyüdük. İnşallah bundan sonra da yolumuza bu şekilde devam edeceğiz.

- Sırf Türkiye’ye rahatsızlık verdiği, inancımıza husumet beslediği için kendi topraklarında faaliyet gösteren terör örgütü mensuplarını ve destekçilerini koruyup kollayanların bir gün hakikati göreceklerini umuyoruz. Korkarız ki koyunlarında besledikleri yılanın kendilerini soktuğu o gün geldiğinden her şey için çok geç olacak.

- İnsanlık dışı eylemi sürdüren başka bir ordu ve devlet bulamazsınız. Şimdi buradan İsrail'e ve dünyaya sesleniyorum. Toplantılar yapıyorlar. Yine son yaptıkları toplantıda bir araya geldiler ve tüm batı Hamas'ı örgüt olarak görüyorlar. İsrail sen bir örgüt olabilirsin, batının sana borcu çok ama Türkiye'nin sana bir borcu yok.  İsrail çocukları öldürüyor. Biz bu çocukların paramparça edilmesine asla müsaade edemeyiz. Hamas bir terör örgütü değil, topraklarını ve vatandaşlarını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur.

- (Birleşmiş Milletler'e tepki) Dünya'nın güvenliğini 5 devletin çıkarlarına teslim eden bir yapının sürdürülebilirliği yoktur. Gazze'de yaşanılanlar bunun en açık örneğidir. Çocukların hunharca öldürülmesinin hiçe sayıldığı bir yapıyı kimse ciddiye almaz, kimse peşinden gitmez.

Kaynak: İHA