17 Haziran 2023 Tarihinde Salihli’de açılışı gerçekleştirilen, Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Manisa şubesi, Genel Merkezin aldığı karar sonrası 2024 yılı Şubat ayı itibariyle kapatıldı.

Kapatılmasına ve Manisa dernekler masasında şube olarak düşürülmesine rağmen Derneğin isim, logo ve filaması ile faaliyetlerine devam ettiğini ifade eden, Dernek Genel Başkanı Terörle mücadele Gazisi Emrullah Aktaş’tan açıklama geldi.

“KAMUOYUNA BİLDİRMEYİ BORÇ BİLİYORUZ”

Aktaş, şubenin fesih bilgilerini paylaşarak şunları söyledi:  “Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 06-144-103 Kütük No ile 29/02/2024 Tarihinden itibaren Kocatepe Mah. Bayındır 2 - Sokak Dış Kapı No:49 İsmet Apt İç Kapı No: 7 Çankaya/Ankara adresinde Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz başta olmak üzere tüzüğümüzde belirtilen amaçlar doğrultusunda hareket etmekteyiz. Salihli/MANİSA şubenizin 29-02-2024 tarihli 64 nolu karar ile genel merkez yönetim kurulumuzun oyçokluğu ile alınan karar neticesinde fesih edilmiş olup, şubemizin derbis sistemi üzerinden fesih işleminin yapılarak kapatılmasını Şubat ayı itibariyle gerçekleştirdik. Manisa Dernekler Müdürlüğünde böyle bir dernek olmadığını kamuoyuna bildirmeyi bir borç biliriz. Derneğimizin adı logo ve bayrak filamasını halen kullandığını tespit ettiğimiz eski yöneticilerimiz bu tutumuna devam ettikleri takdirde kendileri hakkında yasal işlem başlatacağımızı kamuoyuna bildiririz.”

Nurse Güzellik Merkezi’nden 2. yılına özel ‘Leke Protokolü’ kampanyası Nurse Güzellik Merkezi’nden 2. yılına özel ‘Leke Protokolü’ kampanyası

99D35Bf7 0766 4723 B7Dc 64C4027871Ab

Muhabir: ONAY OZAN