Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra sağlık kuruluşlarında hem staj yapıp, hem de çalışarak mesleki anlamda deneyim kazanan Genç Diyetisyen Büşra Fıstıkçı, memleketi Salihli’de klinik açmaya karar verdi. Diyetisyen Fıstıkçı, Beauty Olive Diyet ve Güzellik Kliniğini Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:152 adresinde hizmete açtı.

Narin'in abisinden olay paylaşımlar! Öldürülmeden sadece 3 gün öncesi... Narin'in abisinden olay paylaşımlar! Öldürülmeden sadece 3 gün öncesi...

2-523

“30 dakikada 1 hafta spor etkisi yaratıyor”

Salihlili Genç Diyetisyen Fıstıkçı, açtığı klinikte Salihli ve bölge halkının hayatına dokunmak istediğini söyledi. Klinikte diyet ve güzellik alanında hizmet vereceğini anlatan Fıstıkçı “Danışanlarımıza kliniğimizde EMS Body Pro bölgesel incelme cihazı ile hizmet vermekteyiz. Cihaz 30 dakikada 1 hafta spor etkisi yaratıyor. Ayrıca kas artışıyla birlikte, yağ yakımını destekleyen bir cihaz ile beslenme sürecini desteklemekteyiz” dedi. Güzellik bölümü hakkında da bilgiler veren Fıstıkçı “Medikal cilt bakımı, kaş ve kirpik laminasyonu ile kadınlarımızın güzelliğine güzellik katıyoruz” diye konuştu.  “Bizleri instagram  adreslerimiz @beautyolive__ve dyt.busrafistikci adresinden takip edebilir, bilgi ve rezervasyon için  0 533 6567743 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.

3-448

Diyetisyen Büşra Fıstıkçı kimdir?

2020 yılında Ege üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünden mezun olan Büşra Fıstıkçı, daha sonra plastik ve rekonstrüktif cerrahi alanında çalıştı. Kadın doğum uzmanında gebe hastalıklarının beslenme danışmanlığını yapan Fıstıkçı, ayrıca mesleki anlamda deneyim kazanmak amacıyla özel bir hastanede çalıştı. Hastalıklarda beslenmeler üzerine çalışmalar yapan Fıstıkçı,  Tip 2 diyabet, hipotiroidi, haşimato, egzama, sedef, bağırsak hastalıkları, lip ödem,  polikistik over gibi birçok otoimmün hastalıklar üzerine 2 farklı platformda eğitim aldı. Bu alanlar üzerine eğitimlerinin devam ettiğini belirtti.

4-363

Kliniğin açılış kurdelesi kesildi

Salihli ve bölge halkına diyet ve güzellik alanında hizmet verecek olan Beauty Olive Diyet ve Güzellik Kliniği’nin kurdelesini Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, Klinik sahibi Büşra Fıstıkçı, Can Sağlık Grubu İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner ve davetliler birlikte kesti.

8-171

7-218

6-261

5-303

Kaynak: Behzat Akcan