Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı! Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı!

GELİN EVİ YENİ SUNUCUSU EZGİ SERTEL İLE EKRANLARDA

Birçok seveni ve ekranlar başında izleyeni olan Gelin Evi programı yeni sunucusu Ezgi Sertel ile ekranlarda yerini aldı.

Hq720

Ezgi Sertel'in sunmaya başladığı programda görülen şey hem Sertel'i hem de izleyenleri şok etti. Yarışmaya katılan İlkim Hanım, evini tanıttı. Bulaşık makinesinde yıkadıkları ise gündem oldu.

EZGİ SERTEL ŞOK OLDU

Ezgi Sertel ile Gelin Evi’nin 1322. bölümünde; 24 yaşında, 4 yıllık evli İlkim Ercanlı’nın evine konuk olundu. İlkim Gelin’in ev dekorasyonundan hamaratlığına, misafirperverliğinden ikramlarına kadar evinde her detay değerlendirildi.

Gelin Evi Bulasik Makinesi 08 15 15.33.30

Haftanın sonunda kazanan gelin 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

Gelin Evi Bulasik Makinesi 08 15 15.34.23

İlkim Hanım'ın evindeyken mutfakta ses geldiğini fark eden sunucu Ezgi Sertel sesin nereden geldiğini anlamaya çalıştı. Bulaşık makinesinin çalıştığını söyleyen İlkim, size bir şey göstermek istiyorum dedi. 

Gelin Evi Bulasik Makinesi 08 15 15.35.33

"Bunu ilk kez görüyorum" diyerek şok olan Sertel İlkim Hanım'ın meyve sebzeleri bulaşık makinesinde yıkadığını gördü.

GELİN EVİ TARİHİNDE BİR İLK: BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANAN MEYVE SEBZELER

Gelin Evi Bulasik Makinesi 08 15 15.35.02

"21. yüz yıldayız, her şey teknoloji ile halloluyor diyerek meyve sebzeleri bulaşık makinesinde yıkadığını anlatan İlkim Hanım'ı tüm yarışmacı arkadaşları ve ekran başındakiler şaşırarak dinledi.

Gelin Evi Bulasik Makinesi 08 15 15.33.38

İlkim hanım meyve sebzeleri bulaşık makinesine koyup durulama moduna alıyormuş. Böylesini daha hijyenik buluyormuş. Bütün meyve sebzeleri bulaşık makinesine dizip yıkatan yarışmacı hijyen konusunda çığır açtı. 

Gelin Evi Bulasik Makinesi 08 15 15.33.57

Kaynak: ÖZLEM SUCU