Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ın olduğu Ay Yapım’ın başarılı Gaddar dizisi final mi yapacak? İşte cevabı…

Gaddar Dizisi Final mi Yapacak

Gaddar Dizisi Final mi Yapacak?

Uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönen Çağatay Ulusoy'un performansı ve hikayesiyle yayınlandığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Gaddar, ilk bölümlerde reyting rekorları kırdı. Cuma günleri Now Tv'de yeni bölümleri yayınlanan Gaddar'a rakip aynı gün Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti ve Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını oldu.

Güçlü rakiplere rağmen iyi bir performans sergilemesi, yapımcılar ve izleyiciler için olumlu bir işaret olabilir. Lakin son gelen reytinglerde düşüş yaşayan dizi için final kararı alındığı duyuruldu.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Reytingleri yükselmeyen dizi için planlanan final kararının uygulanacağı öğrenildi.

Gaddar Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Sezon sonu yaklaşırken Gaddar dizisi final mi yapacak yoksa sezon arası mı verecek merak ediliyordu. 20. bölümüyle final yapacak Gaddar'ın bu bölümü Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Kara Ağaç Destanı'nın sezon finaline gireceği 7 Haziran'da yayınlanacak.

Gaddar Dizisi Neden Final Yapıyor?

“Gaddar dizisi final mi yapacak?” sorusunu cevapladık. Peki dizi neden final yapıyor?

Çağatay Ulusoy'u seneler sonra ekranlara döndüren Gaddar, cuma akşamki güçlü rakiplerine rağmen hiç de fena sayılmayan bir reyting elde etmeyi başarıyordu.

Ancak rakiplerinin gerisinde kalmaya devam etmesiyle dizinin gelecek sezon ne olacağının akıbeti tartışılmaya başlanmıştı.

Sezonun başından bu yana sık sık özellikle cast seçimiyle tartışmalara sebep olan dizinin 2. sezonuyla ilgili gelişme sonunda yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ne yazık ki dizi düşük reyting sonuçlarından dolayı final kararı aldı.

Gaddar Dizisi Konusu

Dağhan (Çağatay Ulusoy) üç çocuklu bir ailenin en büyüğü... Ailesiyle, orta halli bir mahallede mütevazı bir hayat sürmüş. Kendini bildi bileli tek gayesi ailesine yardım etmek ve onları mutlu etmek olmuş. Kendi hayatını, sevdiği kadınla evlenmeyi dahi onlar için ertelemek zorunda kalmış. Bir gün babasıyla yaşadığı şiddetli bir tartışma sonrası Dağhan askere gitmeye karar veriyor. Görevini tamamlayıp dönmek üzereyken sevgilisi Aydan’ın kendisinden habersiz bir güzellik yarışmasına katıldığını öğreniyor. Öfkesine hakim olamayıp Aydan’dan (Sümeyye Aydoğan) ayrılıyor, tezkere bırakıp özel harekata katılıyor.

Yaşadığı bazı travmatik olaylar sonrası biraz kafa izni yapmak için memlekete dönüyor. Ama hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamıyor. Ayrı olduğu sevgilisi Aydan ortadan kaybolmuş. Onunla öyle tutkulu bir aşkları var ki ayrıyken bile tam ayrı değiller, bu yüzden onu bulamamak çok koyuyor Dağhan’a... Ailesi dağılmış... Kız kardeşinin adamın biriyle kaçtığını öğreniyor, erkek kardeşi okulu bırakıp pis işlere bulaşmış, babası ve annesi küs. Evi ayakta tutan oymuş meğer, o gidince her şey dağılmış. Mahallede de işler eskisi gibi değil, kötü kötü tipler sarmış ortalığı, eski arkadaşları çeşitli yasa dışı işlere girmiş. Parayı bulan “Bey” olmuş, kimse değirmenin suyu nereden geliyor diye sormuyor.

Böyle kaotik bir ortamda bir de Müdür denen tip çıkıyor ortaya. Dağhan’a bir iş teklif ediyor. “Tetikçilik”. Dağhan şiddetle reddediyor. Ama en yakın arkadaşı Samet’i korumaya çalışırken kendini belanın tam ortasında buluyor. Sevdiklerini bu beladan uzak tutmak için acımasız olması gerektiğini fark ediyor.

Gaddar Dizisi Oyuncuları

  • Çağatay Ulusoy
  • Sümeyye Aydoğan
  • Onur Saylak
  • Uğur Yıldıran
  • Neslihan Yeldan
  • Müge Bayramoğlu
  • Hakan Salınmış
  • Laçin Ceylan
  • Fatih Berk Şahin
  • Aytek Şayan
  • Deniz Özerman
  • Erdal Özyağcılar
  • Musab Ekici
  • İbrahim Çelikkol

Gaddar’ın 17. Bölümünde Neler Oldu?

Gaddar’ın son bölümüne Korkut yeniden dönüp Dağhan başta olmak üzere Gaddar Çetesi’nin başına büyük belalar açtı. Korkut’un kurguladığı bilmeceleri tek tek çözen çete, Müdür’ün kızı Nilüfer ve Mesut başta olmak üzere herkesi kurtardı. Müdür kızıyla büyük bir yüzleşme yaşarken Leyla da Korkut’u durdurmak için onu hiç beklemediği bir anda bıçakladı ve yerini Dağhan’a söyledi. Dağhan ve Korkut son kez karşı karşıya gelip kozlarını bu sefer Rus ruletinde paylaştı. Herkesin soluksuz izlediği sahnede son kurşunla Korkut kendini vurdu.

Yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu olan dizinin nasıl final yapacağı da merak ediliyor...
Editör: Haber Merkezi