Fethiye yamaç paraşütü açısından jeolojik bir mucizedir. Tatilinizde farklı bir şeyler yapmak istiyorsanız şimdi bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Fethiye yamaç paraşütü bölgenin panaromik manzarasını sunan muhteşem bir manzara sunuyor. Fethiye Ölüdeniz dünyanın en iyi tandem yamaç paraşütü mekanlarından bir tanesidir. Babadağ’ın zirvesine yakın kalkış yerleri ile yerli yabancı herkese özel bir deneyim vadediyor.

United Pilots nitelikli ve deneyimli pilotları ile sizlere en özel uçuşları sunuyor. Kapsamlı bir sigorta üzerinden hizmet veren kuruluş her yaştan kişiyi uçurmaya devam ediyor. Fethiye üzerinde eğitmenlik, yeni pilotlara tavsiye ve müşterilere tandem yamaç paraşütü uçuşları sürüyor. United Pilots, yeni başlayanlar için pilotaj kursu da veriyor. Gelin sizde binlerce kişi keyif almaya başlayın.

Fethiye’nin eşsiz görüntüsünü tepeden özel olarak izlemek ister misiniz? O zaman bu adresi ziyaret edebilirsiniz. Fethiye Yamaç Paraşütü sizleri adrenalinin zirvesine taşıyacaktır. Fethiye’nin tüm güzelliklerini ayaklarınızın altında alabilirsiniz. Yamaç Paraşütü sizlere hayatınız boyunca unutamayacağınız bir hissi yaşatıyor. Kuşlar gibi özgür ama evinizde gibi güvenli bir şekilde bu maceraya katılmak isterseniz yerinizi şimdiden alabilirsiniz. Yamaç Paraşütü ile tatiline unutulmayacak bir imza atmak için doğru yerdesiniz.

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

Ölüdeniz, dünyadaki en yüksek ticari kalkış noktaları arasındadır. 6500 feet’te size en muhteşem uçuşun keyfini farklı bir şekilde yaşayabilirsiniz.  Türkiye’de ilk kez yamaç paraşütü yapılan Fethiye Ölüdeniz herkes tarafından bilinen bir lokasyondur. Eşsiz doğası, güzel manzarası ve denizi ile binlerce yerli ve yabancı turist burayı ziyaret edebiliyor. Mekan aynı zamanda açık hava etkinlikleri için uygun bir ortam sunuyor.

United Pilots Ailesi sizlere en iyi ve deneyimli tandem pilotlarıyla eşlik ediyor. Uçuşa başlamadan önce size gerekli bilgilendirmeleri yapan uzmanlar aradığınız Fethiye yamaç paraşütü deneyimini yaşatıyor. Tecrübeli pilotlar, tüm güvenlik önlemlerini alarak sizleri uçuşa hazırlıyor.

Heyecan dolu bir tandem uçuşu keyfini hemen yaşayabilirsiniz. Ölüdeniz’in ünlü Babadağ Dağı’ndan başlayarak özgürce havalanmaya başlayacaksınız. Yüksekliğin verdiği tatlı bir adrenalin hissi ve hafif bir rüzgârla birlikte havalanacaksınız. Türkiye’nin en iyi plajlarından biri olan Ölüdeniz’in beyaz kumsallarını, turkuaz renkteki denizini ve masmavi gökyüzünü bu yolculukta görebilirsiniz.

Uçuş sırasında size eşlik eden pilotlarla beraber Ölüdeniz’in muhteşem güzelliklerini sizde keşfedebilirsiniz. Rüzgâr sizi yönlendirirken, siz Fethiye Ölüdeniz’in eşsiz manzaralarının üzerinde dolacaksınız.

Hürsan Pres ile Endüstriyel Üretimde Kalite ve Güven Hürsan Pres ile Endüstriyel Üretimde Kalite ve Güven

Fethiye En İyi Yamaç Paraşütü Deneyimi

Fethiye Yamac Parasutu

United Pilots Ailesi sizlere unutulmaz anılar ve eşsiz bir deneyim vadediyor. Güvenliğinizin öncelikli olduğu bu bölgede tüm uçuş ekipmanları en son teknolojiye uygun olarak seçilmektedir.

Heyecan dolu bir macera yaşamak, Ölüdeniz’in eşsiz güzelliklerini havadan keşfetmek için şimdiden yerinizi alabilirsiniz. Sizleri unutulmaz bir tandem yamaç paraşütü uçuşuna davet ediyoruz. Hemen rezervasyon yapın ve hayallerinizin ötesinde deneyimle tanışın.

Fethiye yamaç paraşütü sizlere mükemmel olanaklar sunuyor. Rezervasyon yapıldıktan sonra dilerseniz ziyaret gerçekleştirebilirsiniz. Yamaç Paraşütü programının gerçekleşeceği Fethiye’deki Babadağ’a yolculuğa çıkacaksınız. 1500-1700 metre yükseklikten gerçekleşecek olan Yamaç Paraşütü için uygun noktaya geldiğimizde program boyunca bilgi alacaksınız.  Hazır olmanız durumunda bu özel deneyimi yaşayacaksınız.

Havada süzülürken Fethiye’nin dillere destan denizini de en iyi şekilde görebilirsiniz. 25-30 dakika sürecek olan deneyiminiz içerisinde etrafı seyredeceksiniz. Tüm kontrol sizin elinizde olacaktır.

Babadağ dan koşarak kalkacak ve harika bir ölüdeniz manzarasıyla tanışacaksınız. Fethiye yamaç paraşütü uçuş süresi en özel etkinliklerden biridir. Uçuş boyunca özel manzaraların keyfini yaşamak isterseniz şimdi bu adres üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Editör: Ahmet Tanıtım