Müzik ve Sahne Gösterileri Derneği’nden Güldoğan’a ziyaret Müzik ve Sahne Gösterileri Derneği’nden Güldoğan’a ziyaret

Ferdi Kadıoğlu Sevgilisi Kimdir?

Fenerbahçe ve milli takımın başarılı ismi Ferdi Kadıoğlu, Hollanda-Türkiye maçına da gösterdiği performansla damga vurdu. Adı transfer dedikodularına karışan ve Fenerbahçe'nin astronomik teklif gelmediği sürece bırakmak istemediği Ferdi Kadıoğlu, Hollanda-Türkiye maçının da yıldızlarından oldu.


Ferdi Kadıoğlu Sevgilisi Kimdir

Performansı büyük övgü alan Ferdi Kadıoğlu için RTL yorumcusu Wolff Fuss, "Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu" ifadesini kullandı.



Gündemden adı düşmeyen başarılı futbolcu Ferdi Kadıoğlu özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekti. Ferdi Kadıoğlu sevgilisi kimdir soruları merak konusu haline geldi. Kendisi gibi Hollandalı olan sevgilisi kaç yaşında? Bu yazımızda Ferdi Kadıoğlu sevgilisi kimdir ayrıntılı olarak sizlerle paylaşacağız. İşte tüm merak edilenler…



Sera Vrij Kimdir?

Ferdi Kadioğlu'nun sevgilisi olarak bilinen Sera Vrij, Vital Derma Kliniği'nin sahibi olarak tanınıyor. Sera Vrij 1996 yılında Amsterdam, Hollanda'da doğdu. Kendisi Amsterdam ve İstanbul arasında aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.



Hollandalı güzel Sera Vrij'in Hogeschool TIO Amsterdam Üniversitesi'nde öğrenci. Sera Vrij, kozmetik ve güzellik alanında uzmanlaşmış bir isimdir. Vital Derma Kliniği, estetik ve dermatoloji alanlarında hizmet veren bir merkez olarak bilinmektedir. Sera Vrij, kliniğin başarılı işletme stratejileri ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla tanınmaktadır.



Sera Vrij Nereli?

Sera Vrij'in babası Hollandalı, annesi ise Surinamlıdır. Bu nedenle Vrij, Hollanda ve Surinam vatandaşlığına sahiptir.



Sera Vrij Kaç Yaşında?

Sera Vrij 2024 yılında 28 yaşındadır. Ferdi Kadıoğlu'ndan 2 yaş büyüktür.



Sera Vrij Ne İş Yapıyor?

Sera Vrij, Vital Derma Kliniği'nin sahibi olarak tanınıyor. Vital Derma Kliniği, estetik ve dermatoloji alanlarında hizmet veren bir merkez olarak bilinmektedir.



Sera Vrij'in Dini Ne?

Sera Vrij'in dini inançları hakkında net bir bilgi bulunmuyor.



Sera Vrij Babası Kimdir?

Sera Vrij'in babası, Dick Vrij. Sera'nın babası Hollanda'da ünlü bir karma dövüş sporcusudur. Hollanda basınının insan ile makinenin birleşimiyle ortaya çıkan robot kahraman Cyborg lakabı taktığı Vrij'in 15 maçta 7 galibiyeti bulunuyor.



Sera Vrij Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Fiziği ve güzelliği ile dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu’nun sevgilisi Sera Vrij’in 165 cm boyunda 50 kilo civarında olduğu biliniyor.



Sera Vrij Instagram Hesabı Nedir?

Sera Vrij sosyal medyada aktif paylaşımlarda bulunan bir isim. Kendi ülkesinde de tanınmış bir isim olan ve 92,9 bin takipçisi olan Sera Vrij’in Instagram hesabı @seravrij’dir.




İlginizi Çekebilecek Diğer İçerikler:
Barış Alper Yılmaz Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Sevgilisi Var mı, Ne Kadar Maaş Alıyor?
Arda Güler kimdir, kaç yaşında, ne kadar maaş alıyor? Arda Güler’in gol sevinci ne anlama geliyor? Sevgilisi kimdir?Arda Güler’in sevgilisi Duru Nayman kimdir? Kaç yaşında, boyu kaç? Nerede okuyor, hangi takımda?

Kenan Yıldız Nereli? Kaç Yaşında? Türkçe Biliyor Mu?
Yusuf Yazıcı Kimdir? Nereli? Sevgilisi Kim?
Ümit Özat Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlı? Ümit Özat Futbolu Neden Bıraktı? Kaç Çocuğu Var?Milli Tenisçi Zeynep Sönmez Kimdir, Kaç Yaşında? Kariyeri ve Özel Hayatı…

Filenin Sultanları Kadro | Oyuncular Kim, Nereli, Kaç Yaşında, Boyları Kaç?
Yusuf Yazıcı Kimdir? Nereli? Sevgilisi Kim?
Ümit Özat Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlı? Ümit Özat Futbolu Neden Bıraktı? Kaç Çocuğu Var?
Hakem Maaşları Ne Kadar? Hakem Ücretleri 2024!

Editör: Haber Merkezi