Ümit Özat Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlı? Ümit Özat Futbolu Neden Bıraktı? Kaç Çocuğu Var?
  • Sektör Gazetesi
  • Genel
  • Ümit Özat Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlı? Ümit Özat Futbolu Neden Bıraktı? Kaç Çocuğu Var?

Ümit Özat Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlı? Ümit Özat Futbolu Neden Bıraktı? Kaç Çocuğu Var?

ABONE OL
18 Nisan 2024 17:37
Ümit Özat Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlı? Ümit Özat Futbolu Neden Bıraktı? Kaç Çocuğu Var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı teknik direktör Ümit Özat, uzun futbol kariyeri, çalıştırdığı takımlar ve televizyon programlarındaki yorumlarıyla ismini duyurmuştur. Ümit Özat’ın iş yaşamı ve özel hayatı merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Eski milli futbolcu ve şimdilerin teknik direktörü Ümit Özat kimdir hayatına dair sorulan tüm detayları haberimizde derledik.

ümit özat kimdir

Ümit Özat Kimdir?

Futbolun bilinen simalarından Ümit Özat kimdir gelin birlikte öğrenelim…

Eski Futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Ümit Özat, 30 Ekim 1976 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Öncelikle futbolcu kimliğiyle tanınan Ümit Özat, ilk olarak MKE Ankaragücü takımında oynamıştır.

Özat, sonrasında Gençlerbirliği’nde top koşturmuştur. Başarılı futbolcu 1995 – 2000 yılları arasında Gençlerbirliği’nde yer aldıktan sonra Bursaspor ve Fenerbahçe takımlarına transfer edilmiştir.

Ümit Özat, bu takımlarda oyun kurucu, ön libero ve sol bek olarak yer almıştır. Özat, Fenerbahçe’de yer alırken takım kaptanlığı da yapmıştır.

ümit özat kimdir

Ümit Özat Aslen Nereli?

Ümit Özat’ın hayatına dair merak edilen pek çok soru bulunmaktadır. Ümit Özat nereli merak edenler için işte cevabı…

Ümit Özat, 1976 Ankara doğumludur ve aslen Ankaralı olduğu bilinmektedir.

Ümit Özat Kaç Yaşında?

30 Ekim 1976 doğumlu olan Ümit Özat, 2024 itibariyle 48 yaşındadır.

Ümit Özat’ın Babası Kimdir?

Ümit Özat’ın babası Ali Özat hakkında çok fazla bilgi bulunmasa da Özat’ın babasını 2023 yılında toprağa verdiği bilinmektedir.

Ali Özat, hastalığı nedeniyle bir süre makineye bağlı kalmış sonra uyutulmuştur. Özat’ın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı’nda bulunan Ahmet Efendi Camii’nde defnedilmiştir.

ümit özat kimdir

Ümit Özat Hangi Takımlı?

Ümit Özat kimdir aramalarının en çok sorulan sorularından biri Özat’ın hangi takımı tuttuğudur. İşte merak edilen o sorunun cevabı…

Uzun yıllar sahalarda top koşturan ardından da çeşitli takımlarda teknik direktörlük yapan Ümit Özat, Fenerbahçe taraftarıdır. Ayrıca uzun süre Fenerbahçe sahalarında top koşturmuş, takım kaptanlığı yapmıştır.

Ümit Özat Neden Futbolu Bıraktı?

Ümit Özat kimdir ve neden futbolu bırakmıştır diyenler için işte o sorunun cevabı…

Ümit Özat’ın futbolu bırakma nedeni sağlık sorunları nedeniyledir. Ümit Özat, 11 Kasım 2008 tarihinde kalp ritmi bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılmıştır. Özat daha önce de bu şekilde sağlık sorunları yaşamıştır. 14 Mart 2009’da da kendi kararıyla kalp sağlığı sorunları nedeniyle futbolu bırakmıştır. Ardından Fenerbahçe’de yardımcı antrenörlük için aday olmuştur.

Ümit Özat, futbolu bırakmasının ardından teknik direktörlüğü ve televizyon programlarındaki futbol yorumculuğu ile sık sık gündeme gelmektedir.

ümit özat kimdir

Ümit Özat Evli Mi?

Arama motorlarında Ümit Özat kimdir sorularını Özat’ın özel hayatıyla ilgili sorular takip etmektedir. Ümit Özat, günümüzde Nurdan Özat ile evlidir.

Ümit Özat Eşi Kimdir?

Ümit Özat kimdir, eşinin ismi nedir, Ümit Özat’ın çocuğu var mı merak konusu olmaya devam etmektedir. İşte merak edilen soruların cevapları….

Ümit Özat, Nurdan Özat ile evlidir. Nurdan Özat hakkında internette detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Nurdan Özat’ın eşi Ümit Özat sahada rahatsızlandığında oldukça endişelendiği ve eşinin bir daha maça çıkmasını istemediğini dile getirmiştir. Özat çifti mutlu evliliklerini halen sürdürmektedir ve iki çocukları bulunmaktadır.

Ümit Özat Kaç Çocuğu Var?

Ümit Özat kimdir merak edenler, başarılı teknik direktör ve futbol yorumcusunun özel hayatını da araştırmaktadır. Özat’ın merak edilen çocukları ve isimlerini araştırdık.

Ümit Özat’ın Nurdan Özat ile olan evliliğinden Ali Özat ve Aras Özat adında iki oğlu bulunmaktadır.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.