Yusuf Yazıcı Kimdir? Nereli? Sevgilisi Kim?

Yusuf Yazıcı Kimdir? Nereli? Sevgilisi Kim?

ABONE OL
19 Nisan 2024 15:32
Yusuf Yazıcı Kimdir? Nereli? Sevgilisi Kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Futboldaki başarısı ve özel hayatıyla sıklıkla gündeme gelen Yusuf Yazıcı kimdir ve hayatı hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Ünlü futbolcunun Melisa Aslı Pamuk ile gündeme gelen ilişkisinin ardından hakkında araştırmalar da arttı. İşte, detaylar…

Yusuf Yazıcı Kimdir?

Son zamanlarda başarılı maç istatistikleri ve özel hayatıyla gündeme gelen Yusuf Yazıcı kimdir gelin birlikte inceleyelim…

Ligue 1 takımlarından olan Lille’de oynayan Türk milli futbolcu Yusuf Yazıcı, 29 Ocak 1997’de doğmuştur. Küçük yaşlardan itibaren Trabzonspor’un alt yapısında yer almıştır. A takımına ilk olarak 18 yaşında çıkmıştır.

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor tarihinin en yüksek transfer ücretiyle Lille’ye geçmiştir. Yazıcı, 2020 – 2021 Lig 1 sezonunda şampiyon olmuş ve UEFA Avrupa Ligi’nde gol kralı olmuştur.

Başarılı futbolcu 2017 yılından beri milli takım forması giymektedir. Yazıcı, milli takım ile 41 kez maça çıkmış 3 gol, 7 asistlik bir performans göstermiştir. 2020 Avrupa Şampiyonası’na da katılıp Türkiye’yi temsil etmiştir.

Yusuf Yazıcı Kaç Yaşında?

Yusuf Yazıcı yaşı kaç en merak edilen sorular arasında yer almaktadır. 1997 yılında Trabzon’da doğan futbolcu Yusuf Yazıcı, 2024 yılı itibariyle 27 yaşındadır.

Yusuf Yazıcı Nereli?

Yusuf Yazıcı kimdir merak edilirken başarılı futbolcunun nereli olduğu pek çok kez arama motorlarında aratılmıştır. Yusuf Yazıcı, 1997’de Trabzon, Çaykara’da dünyaya gelmiştir.

yusuf yazıcı kimdir

Yusuf Yazıcı Nerede Oynuyor?

Yusuf Yazıcı, 2024 yılı itibariyle Ağustos 2019’dan beri Fransız futbol kulübü olan Lille Olympique Sporting Club (Lille OSC) takımında top koşturmaktadır. Sevilen futbolcu Yusuf Yazıcı, Lille ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.

Milli Yusuf Yazıcı, Nisan 2024’te forma giydiği Fransız Takımı Lille’nin Avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncusu olmuştur. Yazıcı, bu sezon 38 maça çıkmıştır. Bu maçlarda 11 gol, 3 asist kaydetmiştir.

Yusuf Yazıcı, 2022 yılında CSKA Moskova’ya ve 2022 – 2023 yıllarında Trabzonspor’a kiralanmıştır. Yazıcı, 2016 yılından beri milli takımda yer almaktadır ve şimdiye kadar milli takımla 48 maça çıkmıştır.

Yusuf Yazıcı Ne Kadar Maaş Alıyor?

Yusuf Yazıcı kimdir merak edenler başarılı futbolcunun, takımı Lille’de ne kadar kazandığını da merak etmektedir. İşte o sorunun cevabı…

Yusuf Yazıcı, Lille’ye transfer olmasıyla birlikte ne kadar kazandığı da gündeme gelmeye başlamıştır. Yazıcı, 2019’da Trabzonspor’dan 17.5 milyon ve satışlardan yüzde 20 pay ile Fransız takımı Lille’ye transfer olmuştur.

Futbolcu Yusuf Yazıcı, önceki takımı Trabzonspor’da yıllık 2.5 milyon TL kazanırken, Fransız takımı Lille’ye geçmesiyle vergilenen hariç 1.1 milyon (6 milyon 800 bin TL) kazanmaktadır. Yazıcı’nın ikinci yıldan itibaren maaşı bonuslarla birlikte artmaya devam edecektir. Yusuf Yazıcı’nın imzaladığı sözleşmede serbest kalma maddesi de bulunmamaktadır.

yusuf yazıcı kimdir

Yusuf Yazıcı Sevgilisi

Ofansif orta sahanın aranılan futbolcularından Yusuf Yazıcı, son dönemlerde aşk hayatıyla da gündeme gelmektedir. Bir süredir Yusuf Yazıcı sevgilisi kim soruları artmaktadır.

Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı, uzun bir süredir manken ve oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile birliktedir. İkili Yazıcı’nın futbol kariyeri nedeniyle yurt dışında yaşamaktadır.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Milli Futbolcu Yusuf Yazıcı ile birlikte olmasıyla gündeme gelen Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Ailesi İskenderunlu olan Pamuk, 2009 yılında Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising (Gelecek Vadeden Model) unvanını elde etmiştir.

14 yaşından beri modellik yapan Pamuk, 2011 Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda da birincilik kazanmıştır.  Melisa Aslı Pamuk, 2011 yılında ise Türkiye’yi Brezilya’nın Sao Paulo şehrindeki Miss Universe yarışmasında temsil etmiştir.

Türkçe, İngilizce, Almanca, Flemenkçe ve orta düzeyde Fransızca konuşan Melisa Aslı Pamuk, Hollanda’da bulunan Amsterdam Üniversitesi’nde psikoloji eğitimine başlamış fakat modellik kariyeri için okulu dondurmuştur.

Melisa Aslı Pamuk, modelliğin yanı sıra oyuncu olarak da ekranlara gelmektedir. İlk oyunculuk deneyimi Hollanda’da yayınlanan bir kısa film ile olmuştur. Ardından Sadri Alışık kültür Merkezi’nde “Temel Oyunculuk” dersleri almıştır.

Pamuk, Türkiye’deyken ilk olarak bir reklam filminde yer almıştır. Sonrasında Yer Gök Aşk,  G.D.O. KaraKedi gibi yapımlarda yer almıştır.

Yusuf Yazıcı kimdir hakkındaki detaylı bilgileri paylaştık.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.