Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de evinin 5'inci katından atlayarak intihar etti. Aykut’un ölüm haberinin ardından herkesi şok eden bir başka ölüm haberi daha geldi. 

Yerli ve yabancı birçok ünlüyle çalışan ve sosyal medya için çektiği makyaj videolarıyla tanınan fenomen Alp Kavasoğlu yaşama gözlerini yumdu. 

Didem Arslan Yılmaz Evli Mi? Eşi Kim? Kürşat Yılmaz Ne İş Yapıyor? Didem Arslan Yılmaz Evli Mi? Eşi Kim? Kürşat Yılmaz Ne İş Yapıyor?
Alp Kavasoğlu, oyuncu İrem Helvacıoğlu ile...
Alp Kavasoğlu, oyuncu İrem Helvacıoğlu ile...

FEZİ ALTUN DUYURDU: ALP KAVASOĞLU'NU KAYBETTİK

Kavasoğlu’nun ölüm haberini makyaj sanatçısı Fezi Altun verdi. Instagram’dan açıklama yapan Altun, şu ifadeleri kullandı: 

“Başımız sağ olsun. Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü İçerisindeyiz. Güler yüzü, sıcak kalbi ve güzel enerjisiyle hayatımıza dokunan Alp, hepimizin kalbinde yaşamaya devam edecek.

Cenazesi, bugün Üsküdar Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir. Ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına sabır diliyor, Alp'e Allah'tan rahmet diliyorum.”

Fenomenler dünyasında ikinci şok: Kübra Aykut'un ardından Alp Kavasaoğlu da öldü - 1. Resim

ALP KAVASOĞLU NEDEN VEFAT ETTİ?

Başarılı makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu'nun  pankreas kanserinden vefat ettiği iddia ediliyor.

ALP KAVASOĞLU KİMDİR?

Alp Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümü mezunu. Üniversiteden mezun olunca özel bir şirkette organizasyon koordinatörlüğü yaptı. Ardından Loreal Profesyonel ürünler departmanında işe başladı.

Alp Kavasoğlu - Aslı Enver
Alp Kavasoğlu - Aslı Enver

Daha sonrasında Mehmet Tatlı Akademi de eğitim ve Artistik direktörlüğü yaptı. 2010 yılında dünyaca ünlü trend vision yarışmasında yaptığı saç ve makyaj ile finalist oldu.

Fenomenler dünyasında ikinci şok: Kübra Aykut'un ardından Alp Kavasaoğlu da öldü - 3. Resim


Dünyaca ünlü markalardan ve kişilerden eğitimler gördü. Türkiye'deki kuaförlere ve makyaj artistlerine eğitimler düzenledi.

Dünyaca ünlü manken Adriana Lima'ya da makyaj yapmıştı
Dünyaca ünlü manken Adriana Lima'ya da makyaj yapmıştı

2016 yılında Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

Danla Bilic - Alp Kavasoğlu

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ