Eğitim Koçu ve Matematik Öğretmeni Emre Seven tarafından kurulan Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, yılların deneyimi ve bilgi birikimi ile öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Merkezin sunduğu hizmetler arasında bireysel eğitim koçluğu, sınav hazırlık programları, kariyer danışmanlığı ve bireysel deneme sınavlarımız ile zaman yönetimi bulunuyor.

1 (Orta)

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2024-2025 akademik yılına törenle merhaba dedi Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2024-2025 akademik yılına törenle merhaba dedi

ÇOCUKLARIN VE GENÇLERİN EĞİTİM YOLCULUKLARINDA YANLARINDA YER ALACAK

“Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi ile geleceğin başarıları adımlarını bugünden atın” diyen Eğitim Koçu ve Matematik öğretmeni Emre Seven “Eğitim, bireylerin hayatlarında büyük bir rol oynar ve onları geleceğe hazırlar. Bu bağlamda, doğru rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin önemi tartışılmazdır. Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi olarak bu önemli görevi Salihli’de üstlenerek, çocukların ve gençlerin eğitim yolculuklarında yanlarında yer alacağız” dedi.

3 (Orta)

KİŞİYE ÖZEL YAKLAŞIM

Merkez olarak kişiye özel yaklaşıma önem verdiklerini anlatan Seven “Her öğrenci biriciktir ve Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi, bu farkındalıkla hareket eder. Öğrencilerin güçlü ve zayıf yönlerini tespit ederek, kişiye özel eğitim planları oluşturur. Bu planlar, öğrencinin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun şekilde tasarlanır ve uygulanır. Bu sayede, öğrenciler hem akademik hem de kişisel alanda en üst düzeyde performans gösterebilirler”

6 (Orta)

GELECEĞE HAZIRLIK

Çocuk ve gençleri geleceğe hazırladıklarını belirten Seven “Geleceğin bilinmezliklerle dolu olduğu bu dönemde, gençleri en iyi şekilde hazırlamak büyük bir sorumluluktur. Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi, bu sorumluluğu layıkıyla yerine getiriyor ve öğrencilerin gelecekteki başarılarına yatırım yapıyor. Merkez, öğrencilerin akademik başarılarını artırırken, aynı zamanda onları güçlü ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştiriyor”

5 (Orta)

BAŞARIYA GİDEN YOL

Başarıya giden yolun Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi’nden geçtiğini vurgulayan Eğitim Koçu Emre Seven “Merkez olarak sadece ders başarısına odaklanmaz, aynı zamanda öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimlerine de önem verir. Öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımaları ve potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarına yardımcı olur. Emre Seven öğrencilere rehberlik ederek, motivasyonlarını artırır ve onları hedeflerine ulaşma konusunda teşvik eder”

4 (Orta)

VELİLERE DESTEK

Eğitim sürecinde velilerin rolünün de oldukça büyük olduğunu sözlerine ekleyen Seven “Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi, velilere de rehberlik ederek, onların çocuklarının eğitim yolculuğunda daha etkin bir şekilde yer almalarını sağlıyor. Velilere yönelik düzenlenen bilgilendirme ve öğrenci-veli arası köprüyü kurarak onların da sürece aktif olarak katılmalarına olanak tanıyor. Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi, eğitimde başarıyı ve mutluluğu bir arada sunan bir merkezdir. Eğitim koçu Emre Seven’in Liderliğinde, öğrencilere ve velilere sunduğu kapsamlı hizmetlerle, eğitim dünyasında fark yaratmaya devam ediyor. Geleceğin liderlerini bugünden yetiştirmek isteyen tüm aileleri, Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi’ne davet ediyoruz. Çocuğunuzun potansiyelini keşfetmek ve en iyiye ulaşmak için bize katılın! “Başarıya giden yolda, Emre Seven Eğitim Danışmanlık Merkezi her adımda yanınızda!”

7-332

Muhabir: Fatma UYSAL