Bolat: Dışardan bakıldığında çok güçlü bir Türkiye profili var Bolat: Dışardan bakıldığında çok güçlü bir Türkiye profili var

CHP’de 130 milletvekilinden 95’i, hafta sonu gerçekleştirilecek 38. CHP Olağan Kurultayı’nda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini açıkladı.

Ankara’da 95 vekil adına açıklamayı yapana CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut “130 milletvekilinden 95’i olarak hafta sonu yapılacak olan 38. Olağan Kurultayımızda genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme yönünde imzalarımız verdik” dedi.

Akbulut, CHP TBMM Grubu’nun 130 milletvekilinden 95’i olarak hafta sonu yapılacak 38. Olağan Kurultay’da, Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme yönünde imza verdiklerini söyledi. Akbulut, CHP’li bir grup milletvekiliyle Meclis’te basın toplantısı düzenledi.  Akbulut “Yenilenmenin, örgütümüzü güçlendirecek, güven bağımızı pekiştirecek ve sosyal demokratların birliğini koruyacak bir rotada ilerlemesi kaçınılmazdır. CHP, altı okuyla, programıyla, sosyal demokrasinin evrensel ilkeleriyle mücadelesini sürdüren bir çizgidedir” diye konuştu.

Kaynak: İHA