Atatürk heykeli önünde gerçekleştirilen çelenk sunum töreninde Kaymakam Ali Güldoğan, Garnizon Komutanı Ulaştırma Binbaşı Arif Yıldızhan Gökhan ve Belediye Başkanı Mazlum Nurlu tarafından çelenkler sunuldu. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Garnizon Komutanı Ulaştırma Binbaşı Arif Yıldızhan Gökhan yaptı.

I M G 6776

“Bu zafer; yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletimizle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir” diyen Binbaşı Gökhan “Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığı büyük zaferin 102. yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 30 Ağustos Türk milleti için onur ve gurur günüdür, milletimizin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanıdır. 30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmanın yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür” dedi.

I M G 6786

Atatürk heykelindeki törenin ardından Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, Garnizon Komutanı Ulaştırma Binbaşı Arif Yıldızhan Gökhan ve Belediye Başkanı Mazlum Nurlu tebrikleri kabul etti.

I M G 6740

Kutlamalar ikram ile son buldu.

Programa Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, Garnizon Komutanı Ulaştırma Binbaşı Arif Yıldızhan Gökhan, Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, gaziler, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

I M G 6783

I M G 6780

I M G 6771

I M G 6769

I M G 6768

I M G 6766

I M G 6762

I M G 6756

I M G 6752

Salihli Kaymakamı Güldoğan, Gaziler Derneğini ziyaret etti Salihli Kaymakamı Güldoğan, Gaziler Derneğini ziyaret etti

I M G 6748

I M G 6742

Muhabir: BEHZAT AKCAN