Peki, bu yeni logo Burger King’in Türk müşterileri tarafından nasıl karşılanacak? Fast food severler bu köklü değişiklik hakkında neler düşünüyor? Markanın yeni dönemde başka sürprizleri olacak mı? Detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında...

Burger King'in Yeni Logosundaki 'Börgır' Merak Uyandırdı

Börgır King Mi Oldu

Burger King, Türkiye'de markasını yerelleştirme amacıyla dikkat çekici bir adım atarak ismini geçici olarak "Börgır" olarak değiştirdi. Bu değişiklik, Türkçe diline ve kültürel bağlama daha yakın bir isimle, özellikle genç kitleye hitap etmeyi amaçlıyor.

Burger King, 'Börgır' oldu 

"Börgır" ismi, Burger King'in sosyal medya hesaplarında duyurulurken, bu değişimin üç ay sürecek bir reklam kampanyasının parçası olduğu belirtiliyor.

Burgerkingtr sosyal medya hesabında da logosunu değiştirmesiyle meraklar daha da arttı.

Börgır

Bu hamleyle markanın sadece isimde değil, menüde de Türkçeleşmiş terimlere yer verebileceği düşünülüyor. Kampanya, markanın Türkiye’deki müşteri kitlesiyle daha sıcak bir bağ kurmayı ve pazarda fark yaratmayı hedefliyor.

İşte Sosyal Medya'da Yayınlanan O Logo

Dünyaca ünlü fast food şirketi Burger King, Türkiye'deki logosunu güncelledi. 'Burger King'in sosyal medya hesaplarından paylaşılan 'Börgır' ismi hem dikkat çekti hem de merak uyandırdı.

Yeni tasarlanan logoda tıpkı bir önceki gibi turuncu hamburger ekmekleri korunuyor.

Türkiye’nin dört bir yanından ziyarete geliyorlar Türkiye’nin dört bir yanından ziyarete geliyorlar

Yeni logoda bir önceki ile aynı görsel tasarım korunurken, iki satır halinde yer alan “Burger King” yazısı yerini BÖRGIR’a bıraktıı

Burger King Neden Börgir Oldu

Burger King'in sosyal medya hesaplarından da paylaşılan 'Börgır' birçok kişide merak uyandırdı ve kafaları karıştırdı. Marka "Neler oluyor?" sorusunu bizlere yöneltiyor...

BURGER KİNG NEDEN ADINI BÖRGIR YAPTI?

Burger King L Ogo

Yapılan bu değişiklik, markanın son yıllarda artan rekabet ortamında daha genç ve dinamik bir kitleye hitap etme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Burger King Logosu Degisti Mi

Burger King Türkiye, bu hamleyle birlikte menüsünde de yeni ürünler ve kampanyalar sunarak müşteri deneyimini bir adım öteye taşımayı hedefliyor. 

Bu değişimin 3 ay sürecek bir reklam kampanyası olduğu söyleniyor.

Kaynak: ÖZLEM SUCU