Ülkemiz ekonomisinde yaşanan enflasyon, gıda ürünleri başta olmak üzere pek çok ürünün fiyatının artmasını sağladı. Atıştırmalıklar arasında yer alan cipsler ise fiyat artışının en çok yaşandığı ürün grubundan birisidir. Bim cips fiyatları 2024 yılında en uygun seçeneği oluştursa da, Party ve Patito markalarına ait çeşitlerin fiyatı merak ediliyor. Bim ballı hardallı cips fiyatı dahil tüm seçeneklerin güncel fiyat bilgilerini aktarıyoruz…

Bim cips fiyatı 2024 yılında markete özgü markaların çeşitleri için belirlenmektedir. Party, Star Krak, Patito gibi markalara ait tüm cips ürünlerinin fiyatını listeliyoruz. Ayrıca Bim Doritos fiyatları için de bilgiler bulabileceksiniz. İşte fiyat detayları…

Bim Cips Fiyatları 2024: Ballı Hardallı, Peynirli, Fıstıklı, Soslu, Baharatlı…

Bim’de cips fiyatları için belirlenen çeşitler daha çok patates ve mısır cipsi üzerinde gerçekleşiyor. Ballı hardallı, peynirli, fıstıklı, soslu ve baharatlı olmak üzere pek çok aromaya sahip bu ürünler, tüketiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Bim cips fiyatı da bu nedenle sıklık araştırılmaktadır.

Bim cips fiyatları 2024 yılı için güncel zamlarla birlikte aşağıdaki gibidir:

Party Baharat & Peynir Mix 130 GR Cips Fiyatı 25,50 TL
Bim Fıstıklı Cips Fiyatı (Star Krak) 130 GR 14,00 TL
Bim Patito Cips Fiyatı (200 GR Çeşitler) 27,50 TL
Bim Ballı Hardallı Cips Fiyatları (Party) 25,50 TL
Bim Party Cips Fiyatı (Acı Biber Çeşnili) 25,50 TL
Patito Patates Cips Fiyatları (Sade & Ketçap) 19,50 TL
Bim Doritos, Ruffles, Lays Fiyatları (Mega) 36,50 TL
Patito Cips Fiyatları Baharat & Yoğurt 21,50 TL

Bim cipsi ne kadar sorusuna yönelik güncel yanıtlar bu şekildedir. Diğer marketlerle kıyaslandığında Bim cips fiyatlarının daha uygun olduğu düşünülebilir. Ancak ürünlerin kalite ve içerik bilgilerini de kontrol etmeniz önemlidir.

Bim cips markaları ve çeşitleri için fiyatları detaylı olarak inceleyelim…

1- Bim Ballı Hardallı Cips Fiyatı

Bim Ballı Hardallı Cips Fiyatı
Bim Ballı Hardallı Cips Fiyatı

Bim’in cipsleri arasında en çok sevilen çeşitlerden birisi Party markasının ballı hardallı cipsleridir. Bim cips fiyatı için gayet makul düzeyde olan bu ürün, son zamlardan etkilendi! Fiyat artışlarına göre güncel bilgileri sunuyoruz.

Bim ballı hardallı cips fiyatları 2024 yılında şu şekildedir:

  • Party Ballı Hardallı Cips Fiyatı: 25,50 TL

2- Bim Doritos - Lays - Ruffles Fiyatları

Bim Doritos - Lays - Ruffles Fiyatları
Bim Doritos - Lays - Ruffles Fiyatları

Bim cips fiyatları 2024 bilgileri için en çok araştırılan markalardan olan Lays, Ruffles, Doritos gibi çeşitler, diğer marketlerde olduğu gibi Bim’de de çokça satılıyor. Bim Doritos fiyatları için güncel bilgileri aktaralım…

Bim cips fiyatı Doritos, Lays, Ruffles markaları için şu şekildedir:

  • Bim Doritos, Ruffles, Lays (Mega Boy) Fiyatları: 36,50 TL

3- Bim Party Cips Fiyatı

Bim party cips fiyatı
Bim party cips fiyatı

Party, Bim adına üretim gerçekleştiren cips markaları arasında yer alıyor. Bim cips markaları arasında tüketiciler tarafından da oldukça beğeniliyor. Güncel fiyat listesini sizlerle paylaşalım.

Bim cips fiyatları Party markası ürünleri için şu şekildedir:

  • Party Peynir & Baharat Mix Mısır Cips Fiyatı: 14,50 TL
  • Party Haşhaşlı 300 GR Acı Biber Çeşnili Fiyatı: 25,50 TL
  • Party Ballı Hardallı Cips Fiyatı: 25,50 TL

İlginizi Çekebilir: Bim Pasta Fiyatları

4- Bim Patito Cips Fiyatları

Bim patito cips fiyatları
Bim patito cips fiyatları

Patito, Bim adına üretim gerçekleştiren diğer cips markasıdır. Daha çok patates cipsi üreten markanın da tüketiciler tarafından çokça sevilmesi söz konusudur. Bim cips fiyatları Patito listesini sizlerle paylaşalım…

Bim Patito cips fiyatı güncel olarak şu şekildedir:

  • Patito Cips Çeşitleri (200 GR): 27,50 TL
  • Patito Baharat ve Yoğurt Aromalı Cips Fiyatları: 21,50 TL
  • Patito Sade & Ketçap 150 GR Cips Fiyatı: 19,50 TL

Bim Cips Markaları ve Çeşitleri Hakkında

Bim cips fiyatları için markalar ve çeşitler büyük öneme sahip. Patito, Party ve Star Krak gibi Bim cips markaları, sadece zincir markete özel olarak üretim yapmaktadır. Tüketiciler tarafından da oldukça beğenilen bu cips markaları, kendi kategorisinde birçok mısır ve patates cipsi üretiyor.

Bim cips çeşitleri markalarına göre şu şekildedir:

FED Faiz Kararını Açıkladı: 50 Baz Puan İndirdi! FED Faiz Kararını Açıkladı: 50 Baz Puan İndirdi!
  • Patito 200 GR Patates Cipsi
  • Star Krak Mısır Cipsi
  • Patito Sade & Ketçap Cips
  • Party Ballı Hardallı Cips
  • Party Haşhaşlı & Acı Biber Çeşnili Cips
  • Patito Yoğurt & Baharat Çeşnili Cips
  • Ruffles, Lays, Doritos Çeşitleri
  • Party Baharat & Peynir Mix Cips

Bim cips markaları ve çeşitleri güncel haliyle bu şekildedir. Alternatif pek çok satış noktasında göre uygun olan Bim cips fiyatı 2024 listesi de buradaki çeşitlere göre oluşturulmaktadır.

Bim’in Cipsleri Nasıl? Kaliteli Mi?

Bim cips fiyatları 2024 güncel listesini mağazalardan aldığımız bilgilere göre paylaştık. Cips çeşitleri hakkında yapılan yorumlar da bu konuda oldukça önemlidir. Özellikle Bim’in cipsleri nasıl sorusu tüketiciler tarafından çokça soruluyor. İşte güncel bilgiler:

  • Bim’in cipsleri olarak ifade edilen Party ve Patito ürünlerinden tüketiciler genel olarak memnundur. Fiyat, ürün miktarı, kalitesi ve lezzeti açısından yorumların birçoğu olumludur.
  • Ancak bazı durumlarda tüketicilerin yaşamış olduğu şahsi deneyimlerden ötürü olumsuz yorumlar da yapılmıştır. Özellikle içerik ve lezzet açısından bazı memnuniyetsizlikler söz konusu olabilir.
  • Bu nedenle Bim’den cips satın almadan önce ürünün içerik, kalite ve fiyat bilgisini mutlaka kontrol etmeniz önemlidir.

Patito Cips Kimin?

Patito  markalı cipsler BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. bünyesindedir. Patito cips markası %100 yerlidir. Bu ürünlerin herhangi bir yurt dışı bağlantısı bulunmamakla beraber, boykot olmayan cips markaları arasında yer almaktadır.

Party Cips Hangi Ülkeye Ait?

Party Cips de tıpkı Patito gibi BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. bünyesinde yer almaktadır. Apak Pazarlama ve Gıda San. Tic. A.Ş. tarafından üretildiği bilinmektedir. Party cips de yerli bir markadır.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz