Son zamanlarda adından söz ettirmeyi başaran Azad Yılmaz’ın ne iş yaptığı birçok kişi tarafından sıklıkla aratılmıştır. Sosyal medya fenomeni ve ünlü iş adamı olarak tanınan Azad Yılmaz’ın hayatı birçok kişi tarafından merak edilmiştir. Peki, Azad Yılmaz kimdir? Bu yazımızda sözünü ettiğimiz fenomen hakkındaki tüm detayları paylaşacağız.

Azad Yilmaz Kimdir 9

Azad Yılmaz Kimdir?

Azad Yılmaz sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiren bir iş adamıdır. 6 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Sosyal medya fenomeni ve iş adamı Azad Yılmaz’ın eğitim hayatı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak genç yaşta iş dünyasına atılmış olduğu bilinmektedir.

Sosyal medya hesaplarında paylaştığı videolarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Azad Yılmaz’ın 4 adet şarkısı vardır. Azad Yılmaz’ın boyu 172 cm ve kilosu 70’dir.

Azad Yılmaz'ın Instagram'da @azadylmaz kullanıcı adıyla yer almaktadır. Azad Yılmaz'ın bu platformda 1 buçuk milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Azad Yılmaz Nereli?

Azad Yılmaz'ın babasının Samsunlu olduğu bilinmektedir. Azad Yılmaz aslen Samsunludur. Günümüzde yaşamını burada sürdürdüğü bilinmektedir.

Azad Yılmaz Kaç Yaşında?

Azad Yılmaz 6 Mayıs 1982 tarihinde doğmuştur. Yılmaz, günümüz itibarıyla 42 yaşındadır.

Azad Yılmaz Ne İş Yapıyor?

Azad Yilmaz Kimdir 7

Azad Yılmaz kimdir sorusuna yanıt verdikten sonra şimdi de Azad Yılmaz’ın iş hayatından bahsetmek istiyoruz.

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Azad Yılmaz’ın nasıl zengin olduğu insanların aklında soru işareti oluşmuştur. Azad Yılmaz’ın ne iş yaptığı hakkında sizi hemen bilgilendirelim.

Azad Yılmaz, sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra Azad Holding sahipliği ile iş insanı olarak da tanınmaktadır. Azad Yılmaz’ın kurucusu ve CEO’su olarak görev yaptığı Azad Holding, inşaat, enerji, turizm ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren bir holding şirketidir.

İş dünyasında adını lüks araba alım satımı ve sigorta sektörü ile duyurmuş olan Azad Yılmaz, aynı zamanda Künenfes adlı bir künefe markasının sahibidir. Samsunlu iş adamı Azad Yılmaz ayrıca tekstil sektöründe de önemli bir yere sahiptir.

Azad Yılmaz AZADMEN adlı markanın kurucusu ve sahibidir. Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkeye ihracat yapan bu şirket özellikle Türkiye’de büyük ilgi görmektedir.

AZADMEN markasının ürün yelpazesi arasında yer alan künefe ürünleri, aylık olarak 4 milyon adet gibi büyük bir satış rakamına ulaşmaktadır. Bu ürün Türkiye genelindeki marketlerin raflarında tüketiciyle buluşmaktadır. Azad Yılmaz iş hayatındaki yatırımlarıyla sürekli olarak büyümeye emin adımlarla devam etmektedir.

Azad Yilmaz Kimdir 4

Azad Yılmaz’ın Serveti

Son zamanlarda birçok kişi Azad Yılmaz’ın ne kadar serveti olduğunu öğrenmek istemektedir. Ünlü iş adamı ve sosyal medya fenomeni Azad Yılmaz’ın serveti kamuoyuna kesin bir rakam olarak açıklanmamıştır.

Ünlü iş insanı Azad Yılmaz’ın serveti yapılan tahminlere göre yaklaşık olarak 250 milyon dolar civarında olduğu düşünülmektedir.

Azad Yılmaz’ın iş hayatındaki başarısı ve sosyal medyadaki etkileşimleriyle adından söz ettirmektedir. Bu faktörlerin Azad Yılmaz'ın Samsun ve Türkiye genelinde tanınan bir isim olmasındaki payı büyüktür.

Azad Yılmaz farklı sektörlerde yer alarak servetini her geçen gün artırmaktadır. Bu nedenle kendisinin iş dünyasındaki başarıları ve gelecekteki projeleri yakından takip edilmektedir.

Azad Yılmaz Türkiye'nin Kaçıncı Zengini?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Azad Yılmaz'ın net serveti tam olarak bilinmemektedir. Sözünü ettiğimiz iş adamının serveti hakkında şunu söyleyebiliriz ki Forbes Türkiye tarafından hazırlanan 2023 yılı en zenginler listesine göre, Azad Yılmaz 15. sırada yer almaktadır. 

Azad Yılmaz iş hayatındaki başarılarının yanı sıra servetinin büyüklüğü nedeniyle de tanınmış iş adamları arasında yerini almıştır.

Azad Yilmaz Kimdir 2

Azad Yılmaz Neden Tutuklandı?

Azad Yılmaz, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde oynanması planlanan Süper Kupa maçının ertelemesinden sonra sosyal medya hesabında yapmış olduğu bir paylaşım nedeniyle gözaltına alındı.

Gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve iş insanı yapılan adli kontroller sonucunda serbest bırakıldı.

Azad Yılmaz’ın ifadesi aşağıdaki gibidir:

“Alkolün etkisiyle yaptım. Sosyal medyada yayılınca bir saat sonra kaldırdım. Pişmanım.” dedi.

Fenomen Azad Yılmaz, mahkemede paylaşımı espri olsun diye yaptığını savundu.

Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan büyük teklif! Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan büyük teklif!

Mahkeme Azad Yılmaz’a yurt dışına çıkma yasağı getirdi ve her hafta salı günü polis merkezine giderek imza atmak şartıyla serbest bırakıldı.

Azad Yılmaz mahkeme çıkışında şu şekilde konuşarak açıklama yaptı:

“Biz Ankara’da anonim olan bir şarkıyı çalgıcılar çaldığında alkolün de etkisiyle eşlik ettik. Eşlik ettiğim şarkıda herhangi bir siyasi, herhangi bir ırki kasıt ve art niyet yoktur. Yanlış anlaşıldık. Buradan yanlış anlayan herkes kusura bakmasın, özür dileriz. İfademizi verdik.”

Azad Yılmaz'ın Tırnaklarına Ne Oldu?

Sosyal medyada birçok takipçisi Azad Yılmaz'ın tırnaklarının neden farklı olduğunu merak etmektedir. Özellikle paylaştığı bir fotoğrafta tırnaklarının görüntüsü çokça konuşulmuştur. Ancak Azad Yılmaz'ın tırnaklarında bir hastalık olup olmadığı bilinmemektedir. 

Kaynak: Özlem Sucu