Bim Pasta Fiyatları 2024: Güncel Osmanoğlu Pasta Fiyatı

Bim Pasta Fiyatları 2024: Güncel Osmanoğlu Pasta Fiyatı

ABONE OL
26 Nisan 2024 20:52
Bim Pasta Fiyatları 2024: Güncel Osmanoğlu Pasta Fiyatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazır yaş pasta, tüketicilerin her zaman ilgi gösterdiği ürünlerden birisi olmuştur. Ancak son dönemde enflasyon kaynaklı yaşanan fiyat artışları, hazır pastaları da etkiledi! Uygun fiyatlı alışverişin adresi olan Bim pasta fiyatları açısından da en iyi fiyatı tüketicilerle buluşturuyor. Peki, Bim’de pasta fiyatı ne kadar? Detayları sizler için hazırladık…

Bim Osmanoğlu çikolatalı pasta fiyatı, alternatiflerine göre bütçe dostu ve uygun bir şekilde belirlenmektedir. Sadece Bim marketlerde bulabileceğiniz Osmanoğlu markası, gerek kalitesi gerekse de lezzetiyle adından söz ettiriyor. Bim pasta fiyatı 2024 yılında zamlandı fakat, diğer ürünlere kıyasla sınırlı bir fiyat artışı gerçekleşti. İşte Bim yaş pasta fiyatları…

Bim’de Hangi Pasta Çeşitleri Var?

Hazır pasta satın almak isteyen kişiler, fiyatların pahalı olmasından şikayetçi olsa da bu kişilerin imdadına Bim marketler yetişiyor. Bim pasta çeşitleri, uygun fiyatı ve lezzetiyle tüketicilerden tam not almaya devam ediyor. Bu anlamda Bim çikolatalı pasta fiyatları, her zaman için takip edilen önemli konulardan birisidir.

Bim pasta fiyatları 2024 yılı için birçok market ve ürün grubuna göre oldukça uygundur. Özellikle pastanelere göre çok daha fiyat avantajı elde edebilirsiniz. Bim pasta çeşitleri için Osmanoğlu ve Ma Sante markası ön plana çıkıyor. Bu markalara göre fiyatlar değişse de avantaj her zaman devam ediyor. Bim’de pasta fiyatı ne kadar oldu? İşte ayrıntılar…

Bim Pasta Fiyatları 2024: Tüm Marka ve Çeşitler

Bim’de pasta fiyatları, Osmanoğlu markası özelinde belirlenmektedir. Ma Sante markasına ait ürünler, genellikle dondurma ve tiramisu gibi pasta alternatifi tatlılar üzerinden fiyatlandırılmaktadır. Bim dondurulmuş pasta fiyatını merak ediyorsanız, aşağıdaki tablomuzu inceleyebilirsiniz.

Bim pasta fiyatları 2024 yılında güncel olarak Osmanoğlu ve Ma Sante markaları için şu şekildedir:

Bim Osmanoğlu Yaş Pasta Fiyatı100 TL
Bim Tiramisu Fiyatları (Ma Sante)145 TL
Ma Sante Kesme Dilimli Dondurma Fiyatı85 TL
Ma Sante Baton Dondurma Fiyatları74,50 TL
Bim Cheesecake Fiyatı (Ma Sante)115 TL
Bim Ekler Fiyatı (Osmanoğlu)37,50 TL

Bim pasta fiyatı, Osmanoğlu ve Ma Sante markaları için bu şekildedir. Ekler, cheesecake ve tiramisu ürünleri, pasta alternatifi olabileceğinden dolayı listeye eklenmiştir. Bununla birlikte Ma Sante dondurulmuş pasta fiyatına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Bim pasta fiyatları 2024 listesini markalara ve çeşitlerine göre inceleyelim…

1- Bim Osmanoğlu Pasta Fiyatı

bim pasta fiyatları
bim pasta fiyatları

Osmanoğlu, Bim adına üretim gerçekleştiren bir tatlı markasıdır. Dolayısıyla Bim pasta fiyatları açısından da en çok merak edilen seçenekler arasında yer alıyor. 580 gramlık ağırlığa sahip yaş pasta ürünü ise tüketicilerin sıklıkla satın aldığı ve en çok sevdiği ürünlerden birisidir. Fiyat detaylarını inceleyelim…

Bim Osmanoğlu yaş pasta fiyatları güncel olarak şu şekildedir:

  • Osmanoğlu 580 GR Çikolatalı Yaş Pasta Fiyatı: 100 TL

2- Ma Sante Pasta Fiyatları

bim pasta fiyatları
bim pasta fiyatları

Ma Sante, yine Bim marketlerde bulabileceğiniz bir tatlı markasıdır. Tiramisu, cheesecake, dondurma ve dondurulmuş pasta ürünlerini bu marka özelinde bulabilirsiniz. Bu nedenle Bim Ma Sante pasta fiyatları da sıklıkla araştırılmaktadır.

Bim pasta fiyatları 2024 yılında Ma Sante markasının çeşitlerine göre şu şekildedir:

  • Ma Sante Tiramisu Fiyatı: 145 TL
  • Ma Sante Dondurma Fiyatları: 74,50 TL – 85 TL
  • Ma Sante Cheesecake Fiyatı: 115 TL

3- Bim Ekler Fiyatı Ne Kadar?

bim ekler fiyatı
bim ekler fiyatı

Son olarak Bim ekler fiyatlarından bahsedelim. Ekler gibi diğer tatlı ürünleri için de Osmanoğlu markası raflardaki yerini alıyor. Gramaj miktarına göre oldukça uygun fiyatlı olan Bim’de ekler fiyatı için listeye göz atalım…

Bim pasta fiyatları listesinde yer alan ekler ürünlerinin fiyat bilgisi şu şekildedir:

  • Osmanoğlu 240 GR Ekler Fiyatı: 37,50 TL

Bim’in Pastası Hakkında Yorumlar

Bim pasta fiyatına dair güncel bilgileri sizlerle paylaştık. Ürünler hakkında fiyat araştırması kadar kalite, lezzet ve yorumlar açısından da bilgiler merak edilmektedir. Bu nedenle Bim’in pastaları hakkında yapılan tüketici yorumlarını inceleyeceğiz.

Bim pasta yorumları, Osmanoğlu markasının 580 gramlık ürünü için olumludur. Neredeyse tüm müşteriler ilgili üründen memnun kalmış ve tam not almıştır. Diğer tatlı ürünlerinde ise kalite ve lezzet unsurları açısından görüş farklılıkları bulunuyor. Bu nedenle Bim pasta fiyatlarını incelerken ürünleri kalite, lezzet ve içerik yönüyle de araştırmanız, sonrasında satın alım gerçekleştirmeniz önerilmektedir.

Bim pasta fiyatları hakkında soru, görüş ve önerilerinizi yorumlar aracılığıyla bizlere iletebilir, düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.