Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yaşanan olaya sert tepki gösterirken korkunç cinayetle ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre Alaşehir ilçesinde 26 Eylül günü ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Pelin Karaca'nın (21) bulunması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri arama çalışmalarını sürdürürken, genç kadın Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda ölü bulundu.

P E L İ N-1

Kış mevsiminin gelmesiyle kış saati uygulaması da tekrar gündem oldu... Bakan Bayraktar açıkladı! Kış mevsiminin gelmesiyle kış saati uygulaması da tekrar gündem oldu... Bakan Bayraktar açıkladı!

Yapılan ilk incelemede Karaca’nın öldürüldükten sonra ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

Korkunç olayla ilgili olarak Pelin Karaca’nın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi cinayeti itiraf etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’te kahreden olaya sert tepki gösterdi.

Zeyrek “Dört gün önce hayattan koparılan gencecik kadınların yasını tutarken, bir yeni acı haberle sarsıldık. Manisa’da 17 Eylül’den bu yana kayıp olan bir kadın, sevgilisi tarafından vahşice katledildi.

P E L İ N

Artık yeter! Bu topraklarda bir kadının, bir çocuğun daha katledilmesine tahammülümüz yok. Bu işin sorumlularının en kısa sürede en ağır cezaları almasını, uygulanmayan ve hiçe sayılan adaletin bir an önce tecelli etmesi için sesimizi yükseltiyoruz.  Kadınları, çocukları koruyacak önlemler alınmadıkça, bu acıları yaşamaya devam edeceğiz. Adalet istiyoruz!

Muhabir: Fatma UYSAL